• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hep dua ediyorum herkes için. Hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah canım :anneadayı::dua::KK68:
Sağol canım benim ben bugün biraz midem bulanıyor diye adaçayı ve kekik suyu içtim kötü etki etmez değil mi

IMG_1423.webp
Ayy çok sevindim canım benim Sağlıkla kucağına al inşallah meleğini :KK68:
Sağol canım benim sonucum bu iyi mi çok soru sordum hakkını helal et

Hayırlı olsun sizinde Bende bugün ögrendim şimdi hastaneden geldim 3 haftalık siz gittiniz mi hastaneye
Kan vermek için gittim polikliniğe bakımdaymış laboratuvarları . Yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim . Cuma günü de kadın doğumdan randevu aldım bakalım . İnşallah sağlıklı ve sıkı sıkı tutunan mucizelerimiz olur ❤️

Kan vermek için gittim polikliniğe bakımdaymış laboratuvarları . Yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim . Cuma günü de kadın doğumdan randevu aldım bakalım . İnşallah sağlıklı ve sıkı sıkı tutunan mucizelerimiz olur ❤️
İnşallah canım bende yarın alabilirsem randevu alıcam doktorumdan bugün idrar testi yaptım şoka girdim sonra hastaneye koştum tuhaf oldum

Merhaba hanimlar ben yeni uyeyim regli olmama 4 gun var gebeligin butun belirtilerini tasiyorum erken gebelik testi alsam cikarmi

Back
X