Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhabaa benim test koyulaşmıyor,hatta bazen negatif cıkıyor bat 18 kasım silik cıkanlar yanlıstı heralde cunku simdi koyu cıkması lazımdı dimi,cokta agrım var ya

Adetime 2 gun var baktigimda golge givi cizgi var ama anlayamadim tekrar alip yapsammi ki yarin felan sizce varmidir

Eklentiler

• P_20171114_072345.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 204
Insallah canim sen de oyle bir kez yazın boyle cikmisti adet olmustum o yuzden korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan
ben hic cizgo gormedim bu zamana kadar ama simdi hayalette olsa var bende direk geri yattim yoktur ya test yanlistir deyip ama yinede umut dunyasi iste cekip atayim dedm yarn adete 2 gun var bekleyelim bakalm

Benimde adetime beş altı gün basın öğlen saatlerinde dayanamadım test yaptım
İlk önce çıkmadı tabi
Ama bu sabah çöpe atacak kendi bu haldeydi
Önce çıkmayıp daha sonra bu hale gelip hamile olan var mı
Off bence bu ayda yok

Edit birde ben testi yaparken idrarı fazla damlattigim testin kenarlari ıslak ti çünkü

Kızlar bu sabahki testim böle 4 günüm kaldı ama yok galiba

Eklentiler

• 9E7570F6-E21E-485A-9E5D-E09DA3B451CB.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 172

Kızlar bu sabahki testim böle 4 günüm kaldı ama yok galiba

Kizlar testinizin markasi ne

Muhtemelen canım artması lazım baya cünkü yani testtr artık baya baya pembe cizgin görünmesi gerek testin markası freely ise o zaten yanlıl çıkartmıyor
Bencede canım hayırlısı degilmiş napalım,erken test yapmanın zararları işte hayal kırıklıgı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…