- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.321
İnşallH yerleşmedir canım günün geçerse test yap hemenValla bendede adete 6 gun faln var kasık bel agrisi surekli bi gidiyo bi gelio bugun de 2 damla pembe geldi wc de kesildi bilemedjmm boyle olan hamile olan var mi 5 yillik evliyim 23 yasindaym hic bebegimiz olmadi cok istiyorum
Var var hadi gözün aydın kan testi yaptır hemenKızlar ben hayalmi görüyorum bi yorumlarmısınız daha cok erken bata 8 gün var
İnşallah canım:) daha 1 haftam var zatennYok bozuk degıl var bır seyler bekle derım
Ayy inşallah canım yaa,kan pazartesiye kaldı malesef misafirlerim var:/Var var hadi gözün aydın kan testi yaptır hemen
Olsun daha gününe varAyy inşallah canım yaa,kan pazartesiye kaldı malesef misafirlerim var:/
Canım test yapsan cıkar gecikmende varmıs,inşallah hamilesindir:)Kızlar benim adetim bugünle beraber 3 gün gecikti sence gebelik varmidir çok ıstiyoruz ilk gelebigim 16 şubat düşük yaşadım tekrar gebe kalmak istiyorum ne olur cevap verin hiç belirti yok adetle ilgili
Ortada degilde tnin altında var silik cnmKızlaar bu sabahkide böle coktı ama bekleyince ortada bi cizgi daha cıktı bozukmu acaba
Insallah bakalim diyorum birazdaha bekleyim sonra negatif çıkın moralim bozuluyor bi kaç gün daha geçsin ilk gebeliğimde 10 gün öğrendim çok silik çıkmıştı şimdi yine test yapsamda negatif çıkcak iyice canım moralim bozulucakCanım test yapsan cıkar gecikmende varmıs,inşallah hamilesindir:)
Insanın morali bozuluyor hayilisi benim 4 gün gecikti bakalim 1 hafta olsunSelamlar bende bu akşam adet oldum aman Allahım ne sancı.normalde geçtiğimiz cuma olmam gerekiyordu.Radikal bir karar aldım,bundan sonra gecikme süresi 15 günü geçerse dikkate alıcam. 15 Yıldır düzenli adetim benim bile sekti. Heyecan etmeyin hayırlısı olsun ne diyelim.
Büyütünce pembe cizgi görünüyor cnm
Kizlae bir sey goruyor musunuz
Insallah kuzum insallah kafam bir milyonBüyütünce pembe cizgi görünüyor cnm
Yarın sabah bir daha yap cnm netleşirInsallah kuzum insallah kafam bir milyon
Bende büyütünce gördüm canım inşallah meleğin seninledir
Kizlae bir sey goruyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?