- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.581
Bakayım ben de bayılacak mıyımIste bunlar adet belırtısı oldgu ıcınde sureklı yanıldım ben.ama tansıyonum dustu gozum karardı bundada oncekınde de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım ben de bayılacak mıyımIste bunlar adet belırtısı oldgu ıcınde sureklı yanıldım ben.ama tansıyonum dustu gozum karardı bundada oncekınde de
Cnm geç kaldım bıraz siteye giremedim simsi girdim hem 11+4 hemde 12+4 paylaşıyorum bir bak sana zahmet en son resim 11+1 di sanırım12+ canim
Sana da dedim kesin diye :)) Tr ye geldin mi sen.Allah Saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2070242 Kizlar buda bugun yaptigim ikinci test baska marka bu safer
Hadı bakalım hayrılısı olsun ınss var canım benımEki Görüntüle 2070242 Kizlar buda bugun yaptigim ikinci test baska marka bu safer
Yarın aksam hayırlısıyla istanbuldayım suan Yollardayim valla hayırlısıSana da dedim kesin diye :)) Tr ye geldin mi sen.Allah Saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım cok uzuldum ama anlatmaya calıstım.olsun rabbım bır dahakı sefere ıns gunlerını kacırma.hayırlısı vardır bır zamanıKızlar bugün işten gelince test yaptım koca bir negatif. Lh testi demekki silikli olmıcak gebelik bakmak için![]()
Canım 8gun gecen adette boyle cıkmaması gerek bırde bozuk gıbı net kımse bıse dıemez.bır tane daha yapsana ılk 5 dk ıcındekı resmı at bıze
Test bozuk olabilir canım tekrarla
Bence var gibi ama test bozuk kesin bişi diyemeyiz 8 gün gecikme için sabah ilk idrara gerek yok şimdi bile yapıp atabilirsin resmini hayırlısı
Inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz yaz lütfenEczanede çalışan ablaya sordum şüpheli olabilir dedi Sabah kan tahlili verdim yarın sonucu alınca yazarım arkadaşlar hepimize hayırlı sağlıklı bebisler Ins.
Canım adetıne kac gun var.uzaklastırınca nır hayalet cızgı var vallahıSizce nedir kizlar bata 3 var
3 gun var cnm. Sabah tekrar edecegim. İnsallah yanilmaz kasik agrim var sadecr.Canım adetıne kac gun var.uzaklastırınca nır hayalet cızgı var vallahı
Aynısı bendede oldu hadı gozun aydın rabbım kan degerlerın saglıkla yukselsın.hayal kurma kaptırma kendını evet var ama sabredecgm de hayırlısıyla olsun de.ben bıldgn bu cızgıyı gordgmde nerdeyse doguracak kadar hayyallrımı bıtırmıstım::)))) ama sımdıkınde daha temkınlı bol dualı bekleyerek gecırıorum.ha yarın degıl dıger gun ver varsa daha belırgınlesır bırde sabah yap canım.ıns var beebgn ben hıssedıorum3 gun var cnm. Sabah tekrar edecegim. İnsallah yanilmaz kasik agrim var sadecr.
Sizce nedir kizlar bata 3 var