• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Slm kızlar diyer pottada paylaştım sizinlede paylaşmak istedim yardımcı olursanaz sevinirim,adete 7 gün var yumutlama gününden beri sağ kasığımda ara ara kasılmalı bacağıma vuran bir ağrı oluyordu,açık kahve akıntım oluyo bazen , bugün ilişki olduktan sonra yine sağ kadığımda baya zonklyan bir ağrı oldu ,sizce hamilelik belirtisimidir.

IMG_2654.webp

Kızlar herkese merhaba yeni katılıyorum aranıza silik bir çizgi olduğunu sizde görebiliyormusunuz yoksa benim gözlerim mi yanılıyor

Slm kızlar diyer pottada paylaştım sizinlede paylaşmak istedim yardımcı olursanaz sevinirim,adete 7 gün var yumutlama gününden beri sağ kasığımda ara ara kasılmalı bacağıma vuran bir ağrı oluyordu,açık kahve akıntım oluyo bazen , bugün ilişki olduktan sonra yine sağ kadığımda baya zonklyan bir ağrı oldu ,sizce hamilelik belirtisimidir.
Canım bi test yap istersen☺️ İnşallah hepiniz hamileyizdir

kızlar tecürbesi olan varsa cevaplayabilir mi benim hiç tecrübem yok bu konuda ben bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım akşam 5 te ama yumurtlama akıntım başladı böyle olan var mı yumurtam kendiliğinden çatlarsa bir de iğne vurulursam bi sakıncası olur mu bu durumda ilişki ne zaman olması gerekir bu akşam mı yarın mı kafamda bin tane soru var :(

doktorum salı akşamından sonra üstüste 3 gün ilişki önerdi ama bu akşam çatlarsa yumurtam kendiliğinden bu akşamdan mı başlasak ne yapsam bilemiyorum doktorumu o kadar çok aradım ki utanıyorum artık :(

kızlar tecürbesi olan varsa cevaplayabilir mi benim hiç tecrübem yok bu konuda ben bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım akşam 5 te ama yumurtlama akıntım başladı böyle olan var mı yumurtam kendiliğinden çatlarsa bir de iğne vurulursam bi sakıncası olur mu bu durumda ilişki ne zaman olması gerekir bu akşam mı yarın mı kafamda bin tane soru var :KK43:
3
doktorum salı akşamından sonra üstüste 3 gün ilişki önerdi ama bu akşam çatlarsa yumurtam kendiliğinden bu akşamdan mı başlasak ne yapsam bilemiyorum doktorumu o kadar çok aradım ki utanıyorum artık :KK43:
drunu dınle sen esıne sert turk kahvedı ıcır ılıskıden sonra yat kalkma bacakları yukarı kaldır

Back
X