- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.601
Benim tek sorduğum pembelik var mı o ikinci çizgide çünkü resimler de çok belli olmuyor genelde.Varsa hamilesin kesin zaten 3 gün var çok normalSizce nedir kizlar bata 3 var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tek sorduğum pembelik var mı o ikinci çizgide çünkü resimler de çok belli olmuyor genelde.Varsa hamilesin kesin zaten 3 gün var çok normalSizce nedir kizlar bata 3 var
Evt pembe bende ona baktim ilk aslindaBenim tek sorduğum pembelik var mı o ikinci çizgide çünkü resimler de çok belli olmuyor genelde.Varsa hamilesin kesin zaten 3 gün var çok normal
Amin tez vakitte insallahbence gebesiniz hayırlı olsun darısı başımıza :)
İnsallah cok tesekkurler guzel dileklerin icin. Evet bende iki kotu tecrube yasadim.maalesef..bu sefer hayal yok aslinda korku var sadece onu bastirmaya calisiyorum. Rabbim saglikla kavustursun senin de bebisine insallah.Aynısı bendede oldu hadı gozun aydın rabbım kan degerlerın saglıkla yukselsın.hayal kurma kaptırma kendını evet var ama sabredecgm de hayırlısıyla olsun de.ben bıldgn bu cızgıyı gordgmde nerdeyse doguracak kadar hayyallrımı bıtırmıstım::)))) ama sımdıkınde daha temkınlı bol dualı bekleyerek gecırıorum.ha yarın degıl dıger gun ver varsa daha belırgınlesır bırde sabah yap canım.ıns var beebgn ben hıssedıorum
Var gibi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledirSizce nedir kizlar bata 3 var
Canım testinin resmini atarmısınAy sizce ben hamikemiyim.kafam karıştı
Tebrikler benim de 3 gun kala böyleydi adet gununde yap kipkirmizi olur hamilesinnm inanKizlar adetime 3 gun kala yapilan erken gebelik testim baya silik ama silik olmasi sıkintı mi ???
Eki Görüntüle 2071854
Hamilesin Can'ım tebrik ederim Saglıkla al kucağınaKizlar adetime 3 gun kala yapilan erken gebelik testim baya silik ama silik olmasi sıkintı mi ???
Eki Görüntüle 2071854
Tebrikler, hamilelik var tabi, 3 gun varmış bata, yaklastikca koyulasir insallah:)Kizlar adetime 3 gun kala yapilan erken gebelik testim baya silik ama silik olmasi sıkintı mi ???
Eki Görüntüle 2071854
Tebrikler, hamilelik var tabi, 3 gun varmış bata, yaklastikca koyulasir insallah:)
PozıtıfEki Görüntüle 2070242 Kizlar buda bugun yaptigim ikinci test baska marka bu safer
Ne guzel bır tabloHerkese merhaba,
Ben gebeliğimi bata 3 gün kala öğrendim.ve adet gününe kadar hergün idrar testi yaptım emin olmak için.kullandığım idrar testi markası predictor.allah miniklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Kız canımCnm geç kaldım bıraz siteye giremedim simsi girdim hem 11+4 hemde 12+4 paylaşıyorum bir bak sana zahmet en son resim 11+1 di sanırım
Kırmızı görmek harika bir duygu bağımlılık yapıyor resmenNe guzel bır tablo

Bnm de hep yapasım varÇ
Kırmızı görmek harika bir duygu bağımlılık yapıyor resmen![]()