• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynısı bendede oldu hadı gozun aydın rabbım kan degerlerın saglıkla yukselsın.hayal kurma kaptırma kendını evet var ama sabredecgm de hayırlısıyla olsun de.ben bıldgn bu cızgıyı gordgmde nerdeyse doguracak kadar hayyallrımı bıtırmıstım::)))) ama sımdıkınde daha temkınlı bol dualı bekleyerek gecırıorum.ha yarın degıl dıger gun ver varsa daha belırgınlesır bırde sabah yap canım.ıns var beebgn ben hıssedıorum
İnsallah cok tesekkurler guzel dileklerin icin. Evet bende iki kotu tecrube yasadim.maalesef..bu sefer hayal yok aslinda korku var sadece onu bastirmaya calisiyorum. Rabbim saglikla kavustursun senin de bebisine insallah.

Kizlar adetime 3 gun kala yapilan erken gebelik testim baya silik ama silik olmasi sıkintı mi ??? :(
20171124_201804.webp

Cok sagolun.kızlar ama gecen ay yine erken kan testi ile gebeligi ogrenmis sonra kimyasal olmistu ondan bu kez erken test yapmayacaktim maalesef korkuyorum Insallah guze devam eder cok sagolun

Herkese merhaba,
Ben gebeliğimi bata 3 gün kala öğrendim.ve adet gününe kadar hergün idrar testi yaptım emin olmak için.kullandığım idrar testi markası predictor.allah miniklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• IMG_1877.webp
    IMG_1877.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 167
Herkese merhaba,
Ben gebeliğimi bata 3 gün kala öğrendim.ve adet gününe kadar hergün idrar testi yaptım emin olmak için.kullandığım idrar testi markası predictor.allah miniklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Ne guzel bır tablo

Back
X