- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.781
Nedeni bilinmiyor canım hamileligimin ilk haftalarında ilaç kullanmasam düşük yapıyorumNe gibi sorun cnm
Merhaba canım bence yarın sabah ilk idrarla yap en doğru sonucu alırsın inşallah geç döllenme olmuşturMrb
mrb benim de 5 gün gecti dün test yaptım yok gibiydi çizgi nerdeyse yok gri ruh gibiydi ama gögüs agrısı sızısı be damarlar var ayrıca bel agrısı var kabızlık vardı gecti
Bnde de bebek gelismiyor yarin hsataneye gidicem konusmayaNedeni bilinmiyor canım hamileligimin ilk haftalarında ilaç kullanmasam düşük yapıyorum
Ne kullanman gerekiyorki yasasin pekiNedeni bilinmiyor canım hamileligimin ilk haftalarında ilaç kullanmasam düşük yapıyorum
Progesteron fitil kullandım bende ilkinde kürtaj olmuştum patoloji ye gönderdik hiçbir şey çıkmadıNe kullanman gerekiyorki yasasin peki
Hepsinde kullandim sonuncuda önlem amacli fakat zaten hic kanama olmadiProgesteron fitil kullandım bende ilkinde kürtaj olmuştum patoloji ye gönderdik hiçbir şey çıkmadı
Benimde kanamam yoktu kalp atışı durdu bebegiminHepsinde kullandim sonuncuda önlem amacli fakat zaten hic kanama olmadi
İnş canım hala göğüslerime dokunamıyorımMerhaba canım bence yarın sabah ilk idrarla yap en doğru sonucu alırsın inşallah geç döllenme olmuştur
Canım naptın hastalandınmıYarına randevu almayı düşünüyorum ama bilmiyorum kararsızım
Maşallah keşke benim de böyle olsa@annecikk-16 Can'ım şimdi bir daha. Yaptım Ovulasyon testini.Hamileyken sonuç veriyor bu test
:)) Denedin miMaşallah keşke benim de böyle olsa
Şevket gibi oldu
Deneyemiorum ki kız:)) Denedin mi
Hay Allah :) Benim düzensiz olunca ben 4 gün geçince eşimin zoruyla yapmıştım.İnanmaya inanmaya sonra Koyulaşınca sırıta sırıta koltuğa düşüp bayıldım.Beklemedigin an geliyormuş Meger.Deneyemiorum ki kız
Adetim bi gün geçse denicem
Son beş altı aydır bi gün gecikmio bazen adet olmadan yapıorum
Offff ya herkes aynı şeyi dioHay Allah :) Benim düzensiz olunca ben 4 gün geçince eşimin zoruyla yapmıştım.İnanmaya inanmaya sonra Koyulaşınca sırıta sırıta koltuğa düşüp bayıldım.Beklemedigin an geliyormuş Meger.
Bir süre sonra inanmıyorsun her ay adet oldugun için.Kesin adet olucam diyorsun bu seferde olmuyor:) Ben hamileyken adet Ağrı'm var dedim babanneme hala daha düşecek adet olcam gözüyle baktı.Nasıl umutsuzsak artık.Duayla rahatlarsın sadece.Offff ya herkes aynı şeyi dio
Beklemeden geliomuş
Kafamdan nasıl atabilirim yolu yok dimi
SağolBir süre sonra inanmıyorsun her ay adet oldugun için.Kesin adet olucam diyorsun bu seferde olmuyor:) Ben hamileyken adet Ağrı'm var dedim babanneme hala daha düşecek adet olcam gözüyle baktı.Nasıl umutsuzsak artık.Duayla rahatlarsın sadece.
Valla ben şöyle düşündüm.En kötü tüp bebek olur dedim.:) Ya da dener dener kendiliğinden 5 aya kadar hamile kalırım dedim.Sonra adetten 2 gün önce kanama geldi kesin adet oluyorum dedim.Spor yaptım.Baktım gerisi yok adeti 4 gün geçti hala yok.Ama adet olcam gibiydi.Eşim de 4 gün geçti yap artık yeter Dedi.Bende yoktur ya ha diyince olur mu dedim.hatta gecikmenin 2. Günü sperm testi yaptırdık.Ve 4. Günü de öğrendikSağol
Doğru diosun bi yarım sene daha tak tak adet olursam umudum gider
Ama allahtan Ümit kesemem ki
Senin inancın tamamen mi gitmişti
Süper yaaa ama sen kanama gelince inanmıssın hamile olamayacağınaValla ben şöyle düşündüm.En kötü tüp bebek olur dedim.:) Ya da dener dener kendiliğinden 5 aya kadar hamile kalırım dedim.Sonra adetten 2 gün önce kanama geldi kesin adet oluyorum dedim.Spor yaptım.Baktım gerisi yok adeti 4 gün geçti hala yok.Ama adet olcam gibiydi.Eşim de 4 gün geçti yap artık yeter Dedi.Bende yoktur ya ha diyince olur mu dedim.hatta gecikmenin 2. Günü sperm testi yaptırdık.Ve 4. Günü de öğrendik
Benim de bilgim var Can'ım.4 yılda öğrendik herşeyi ama önceki ay kanama oldu 4 gün sonra adetin gerisi geldi.1 ay sonra yine aynısı olunca yine aynısı dedim ama işler farklıydı bu sefer :)))Süper yaaa ama sen kanama gelince inanmıssın hamile olamayacağına
Ben de o da olamaz bütün bilgilerden haberim var çünkü
Kanama olsa da umudum oluyo
Bilgim olmasa ben de aaa kan geldi derdim düşünmezdim ama o şekild e de hamile kalınabiliyo
Allah seni yaaa :))Benim de bilgim var Can'ım.4 yılda öğrendik herşeyi ama önceki ay kanama oldu 4 gün sonra adetin gerisi geldi.1 ay sonra yine aynısı olunca yine aynısı dedim ama işler farklıydı bu sefer :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?