Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhabalar,test bu şekilde çıktı.3 gündür şiddetli karın ağrım var.daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdi korkuyorum.karın ağrısı bu aşamada normal midir?

Eklentiler

• 2F6A8E5F-4BA4-41CF-A3D6-DD30BB1C3F9E.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 140
Merhabalar,test bu şekilde çıktı.3 gündür şiddetli karın ağrım var.daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdi korkuyorum.karın ağrısı bu aşamada normal midir?
Normal canım tebrik ederim hamilesin,benim ilk hamileliğimde çok sancılanmıştım ,dikkat et kendine.bu arada bu test gebelik testi değilmi.

Bugünkü test sonucum adetim 2 gün geçti bu şekilde çıktı cumartesi günü nasipse gidicem dr a inşallah keseyi görebilirim daha önce 2 kez kimyasal geçirdim çok korkuyorum

Eklentiler

• 20171206_051934_resized.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 118
Bugünkü test sonucum adetim 2 gün geçti bu şekilde çıktı cumartesi günü nasipse gidicem dr a inşallah keseyi görebilirim daha önce 2 kez kimyasal geçirdim çok korkuyorum
İnşallah kötü bir şey yoktur korkma strese sokma kendini inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

İnşallah kötü bir şey yoktur korkma strese sokma kendini inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
amin inşallah rabbim tüm isteyenlere de banada nasip etsin bebeğimizi kucağımıza almayı karnım ağrıdıkça ödüm kopuyo

2 gün geçti.bugün doktora gittim karın ağrısı şiddetli olmadı müddetce normal dedi.
Çok sevindim canım ,sen elinden geldiğince dinlen,ben o sancıyı biliyorum hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum daha dayanamayıp ağrı kesici içmiştim,neyseki birşey olmadı çok şükür ,hala sancın devam ediyormu.

Hayırlı olsun canim kimyasallari at kafandan onlarin nedeni sağlıksız dollenme vucut atiyor zaten saglikli dollenme gerceklestiyse oyle bir durum yasamazsin ben de bir kez kimyasal yasadim

Hayırlı olsun canim kimyasallari at kafandan onlarin nedeni sağlıksız dollenme vucut atiyor zaten saglikli dollenme gerceklestiyse oyle bir durum yasamazsin ben de bir kez kimyasal yasadim
İnşallah olumlu düşünelim olumlu olsun:)teşekkür ederim güzel dileklerin için

Evet devam ediyor ama çok sancı gibi değilde adet olacakmış gibi ağrı var.şiddetli olmadığı müddetçe normal dedi doktor.

İnşallah olumlu düşünelim olumlu olsun:)teşekkür ederim güzel dileklerin için
Rahim gebelige alismaya calisiyor ben 7.haftamdayim o bahsettigin agri hala devam ediyor dr una söylersen progestan verir fitil ve rahatlarsin kullaninca aman agizdan alma ben bayildim oyle alinca

Evet devam ediyor ama çok sancı gibi değilde adet olacakmış gibi ağrı var.şiddetli olmadığı müddetçe normal dedi doktor.
Evet canım normal bir kaç güne kadar geçer o,bebişin yerleşiyo rahmin genişliyo o yüzden oluyo,rabbim hayırlısıyla sağlıklı ,rahatbilr gebelik geçirmeni nasipetsin canım kendine dikkat et.

Evet canım normal bir kaç güne kadar geçer o,bebişin yerleşiyo rahmin genişliyo o yüzden oluyo,rabbim hayırlısıyla sağlıklı ,rahatbilr gebelik geçirmeni nasipetsin canım kendine dikkat et.
Bu arada bende daha adet olmadım bugün ikinci gün test yaptım negatif ,bu ay olmadı galiba klasik gecikmelerimden yaşıyorum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…