• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 197
Meraba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Bende size test sonucumu göstermek istiyorum. İlk testi adetime 10 gün varken yaptım. Çünkü üstüne görmeden şüphelenmiştim. İlk beş dk. bişey çıkmadı ve bi kenara koyup hazırlandım ve sonra testi unutup evden çıktım. akşam eve geldiğimde çok belirgin ikinci çizgi vardı ama ne kadar süre sonra çıktı emin olamadığım için Ertesi gün tekrar test yaptım ve hiç birşey çıkmadı. İki gün sonra bir test daha yaptım onda da bişey yok. Şimdi adetim bir gün geçti ve 20 dk. sonra çıkan silik 2. çizgiyi gördüm. Yani ben 20 dk sonra baktım ama belki daha erken çıkmışta olabilir. Hemen kan testi yaptırmakda istemiyorum emin olmak istiyorum. Sizce bi ümit varmı? Belirtilerimde var hemde çok :110:
Üstüne görme olduğunu düşündüm dediğinizde gerçekten üstüne mi görmüşsünüz yani üstüne görmeden sonra ki testler negatif miydi hep? Şuan hamilesiniz sanırım ilişkiden veya üstüne görmeden şüphelendiğiniz kanamadan kaç gün sonra testte çıktı

Kızlar merhaba adete bır gun var lh testım boyle cıktı 21.gunumde progstron testı yaptırdım 0,20 cıkmıstı gec yumurtlamıs olabılırmıyım benle aynı durumda olan varmı

Eklentiler

• 0DE0E421-9959-45A8-B866-5F3DD000CC13.webp
    0DE0E421-9959-45A8-B866-5F3DD000CC13.webp
    23 KB · Görüntüleme: 119
B
daha önce çıkmadımı yani deneme yaptınız mı :)
Silik çıktı 4. Gün.Artık hamile kalmada sıkıntı olmadığını ileriki zamanlarda problem oldugunu anlayınca hcg testi yaptırmaktan vazgeçtim.Eşimin zoruyla 4 gün geçince yaptım.Kan da aldırmadan 10. Gün doktora gittim.

B

Silik çıktı 4. Gün.Artık hamile kalmada sıkıntı olmadığını ileriki zamanlarda problem oldugunu anlayınca hcg testi yaptırmaktan vazgeçtim.Eşimin zoruyla 4 gün geçince yaptım.Kan da aldırmadan 10. Gün doktora gittim.
Anlamadım 4 gün silk mi çıktı yoksa 4.günden öncemi silik çıktı devrik oldu cümle tebrik ederim keseyi görmüşmüydünüz gittiğinizde.

Anlamadım 4 gün silk mi çıktı yoksa 4.günden öncemi silik çıktı devrik oldu cümle tebrik ederim keseyi görmüşmüydünüz gittiğinizde.
4. Gün çok silik çıkmıştı önceki günler gözükmeyecekti tahminimce.Sonra adetin 9. Günü gittim doktora direk kesem göründü.Kan aldırmadan hiç atlattım şükür.

4. Gün çok silik çıkmıştı önceki günler gözükmeyecekti tahminimce.Sonra adetin 9. Günü gittim doktora direk kesem göründü.Kan aldırmadan hiç atlattım şükür.
Tebrik ederim muhtemelen geç yumurtladınz yada geç döllenme oladu yada idrara geç yansıdı.

Back
X