• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hamile olanlara soruyorum hepinizde akinti oldu mu. Belirtilerde akintinin artmasi diyr ama bende yumurtlama gununden sonra tamamen kesildi

Kızlar ben cuma günü gebelik testlerimi koymuştum silikti. bugün adetim iki gün geçti sabah yine yaptım ve böyle çıktı. Gttim kan tahliline 386.3 çıktı sonuç sizce iyi mi Allah hepimize yavrumuzu kucağmza almayı nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 223
Kızlar ben cuma günü gebelik testlerimi koymuştum silikti. bugün adetim iki gün geçti sabah yine yaptım ve böyle çıktı. Gttim kan tahliline 386.3 çıktı sonuç sizce iyi mi Allah hepimize yavrumuzu kucağmza almayı nasip etsin
Âmin canım hayırlı olsun tebrıkler hamişsin:KK24::anneadayı::KK9::KK9::KK71:darısı bıze ınsaallah :KK73:

Ben hasta oluyorum galba k.rengi akıntım oldu ağrım var biraZda gördüğüm silik Çizgiler tutmadı galba bu ay :( :( önümüzdeki ay ovulasyon testi kullanmicam strese sokuuyo hepsi gun asırı ilişki en mantıklısı

karnım ağrıo sancım var sanırım kırmızı lar gelecek bu stres var yada yok Arasında gıdıp gelmek benı yıpratıo günler gecmıo sankı sabırsızlıktan olcem:KK42::KK16:

Ben hasta oluyorum galba k.rengi akıntım oldu ağrım var biraZda gördüğüm silik Çizgiler tutmadı galba bu ay :KK43: :KK43: önümüzdeki ay ovulasyon testi kullanmicam strese sokuuyo hepsi gun asırı ilişki en mantıklısı
Canım kahverengı olması akıntının adet degıl ki belki yerlesıodur silikte çıkmış kanda baktır umutsuzluga kapılma hemen:KK20:

Canım kahverengı olması akıntının adet degıl ki belki yerlesıodur silikte çıkmış kanda baktır umutsuzluga kapılma hemen:KK20:

Ağrım var canım adet Sancısı gibi :( olmadı Hayırlısı olsun önümüzdeki ay artık :) inşallah senin ki tutar canım benim :)

Sakin olun kizlar☺ insallah ikinizinki de tutar. Tabi benimkide insallah☺

Benımde karnım ağrıo sonraki ay inşallah denerız üstüne düştükçe kılı kırk yarar olduk:KK12:mılletın umrunda degıl bizim kadar ılgılı degıller çatır çatır doguruolar:KK48:

Rahat olup stres yapmıcam artık:63:

Benımde karnım ağrıo sonraki ay inşallah denerız üstüne düştükçe kılı kırk yarar olduk:KK12:mılletın umrunda degıl bizim kadar ılgılı degıller çatır çatır doguruolar:KK48:

Aynen oyle canım eşim kızdı hatta :) testle falanda ugrasmicam gun asırıda yapınca olacağı varsa olur zaten canım

Ahh keske rahat olabilmek kolay olsa parayi gebelik testine yatiriyorum ya☺
Canım rahat olalım dıom ama ınsanın elınde degıl tabıkı Anlıyorum senı bence adet günü gecene kadar boş yere test ıcın para vermeyelım dıcem ama kımse kendını tutamaz ki merak etmeden:KK70:

Aynen oyle canım eşim kızdı hatta :) testle falanda ugrasmicam gun asırıda yapınca olacağı varsa olur zaten canım
Eşim görse bana da kızar herhalde haber vermeden yapıom çünkü mantıksız oldugunu düşünecek adetıme bı hafta önceden başladım çünkü:KK48:

Buraya oley oley hamıleyım dıe yazmak ıstıyorum.:KK28::KK37:

Back
X