Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım doktorlar hastalığın 5 gun geçsin öle yapın diyorlar ama kişiye göre değişiyor bu durum.ben hastalığıma 2 gün varken yaptım negatif çıktı dün yaptım silik çıktı yarın yine yapacam silik cikarsa kan testi yaptiracam.ama bende bu silik çıkması ilk defa oluyor

Canım doktorlar hastalığın 5 gun geçsin öle yapın diyorlar ama kişiye göre değişiyor bu durum.ben hastalığıma 2 gün varken yaptım negatif çıktı dün yaptım silik çıktı yarın yine yapacam silik cikarsa kan testi yaptiracam.ama bende bu silik çıkması ilk defa oluyor
Benim olursa bu ikinci bebeğim olacak ilk Oğlanda da böyle olmuştu adet olmadan öğrendim ben hakkımızda hayırlısı olsun canım

Hastalığa kaç gün varken yükseliyor canım ben testi 9 gün varken yaptım silik çıktı çizgi
Adete 9 gün kala benim de hcg 10,3 çıkmıştı ertesi günü 1,3 oldu doktorum yumurtlamadan dolayı hormonlar birbirini etkilemiş o yüzden hcg yuksek çıkmış demişti. Bu tarz bişey de olabilir

Adetten önce hcg yüksek çıkıyor sonra normale dönüyor bu yüzden kesin sonuç için adet geçtikten sonra test yapmak lazim

Benım adetım 10 gun gectı arkadaslar bes gun once yaptıgımda hıc bırsey yoktu bugun pembe hafıf bır belırtı olustu bılmıyorum ne olacak yarın doktora gıdecegım rabbım tum ısteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar versın beklemek cok zor

Kizlar adetim ayin 10 da gelmesi gerekiyor du o gun kan testi yaptim 3.6 idi bigun donra 8.5 ayin 14 unde 18.3 bugun yani 18 inde 98.9 sizce gerçekten hamile miyim cunku kafamı karistirdilar bide sagliklimi ilerliyor yarin dr kontrolum var yardim kizlar

Kizlar adetim ayin 10 da gelmesi gerekiyor du o gun kan testi yaptim 3.6 idi bigun donra 8.5 ayin 14 unde 18.3 bugun yani 18 inde 98.9 sizce gerçekten hamile miyim cunku kafamı karistirdilar bide sagliklimi ilerliyor yarin dr kontrolum var yardim kizlar
ssagliklisini doktor bilir de hamilelik var.

Kızlar ben yarın kan tahlili yaptırmak için sağlık ocağına gideceğim en garantisi o grip oldum ilaç kullanamıyorum çok dua edin benim için

Back
X