- 17 Mayıs 2016
- 54
- 37
- 3
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.441
Teşekkür ederim canım inşaallah en kısa zamanda isteyen herkesin de mutlu haberini alırızTebrik ederim hamilesin :) Allah kucagina almayi nasip etsin bizim icinde dua et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşaallah en kısa zamanda isteyen herkesin de mutlu haberini alırızTebrik ederim hamilesin :) Allah kucagina almayi nasip etsin bizim icinde dua et
Hayırlısı olsun canım üzülme vardır bunda da bi HayırKızlar sonuç negatif![]()
Hayırlısı buymuş demek ki canımHayırlısı olsun canım üzülme vardır bunda da bi Hayır
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşaallah canımHayırlısı buymuş demek ki canım![]()
Aminn canimm isteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah.bebegin hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahRabbim en kısa zamanda nasip eder inşaallah canım
Amin canım Sağol Rabbim herkese nasip etsin tez zamandaAminn canimm isteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah.bebegin hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
benmde negatif adet oldum bugün..
Kan vermedim pazartesi gitcekdm iste adet oldum bugundeğerin kaç çıktı canım
Ben adette olmadımKan vermedim pazartesi gitcekdm iste adet oldum bugun
Nasil test yaptinmi kan veya idrar ?Ben adette olmadım
İdrar yaptım silik çıktı kan verdim bu gün negatif çıktıNasil test yaptinmi kan veya idrar ?
Yakiyi nasi yaptin eczanelerde satiliyo ondanmi ve ne ise yariyo anlatirmisin cnmKizlarr yaki yaptim sanirsin asilama oldu oderece heyacanlandim yanibugun ilk gunu 3 gun duracakmis
Kac cikti??İdrar yaptım silik çıktı kan verdim bu gün negatif çıktı![]()
Canım kandaki değerim sıfır çıktı çok üzüldüm farklı 3 marka denedim 2 sinde silik çıktı Birtanesi negatif çıkmıştı bugünde kan testi negatif oldu bende bu ay için ümidi kestim hamile değilimKac cikti??
Allah allah kandan sonra idraa geciyo hcg baska markalardan test denesene bide
Hic biraz kanaman yada idrarini yaparken bisey düstümü belki düsük olmustur ama olsa bile degerin hemen sifirlanmaz üzülme Allahtan ümit kesilmez cok dua et hayirlisini iste hacet namazi kil hic cocugun varmiCanım kandaki değerim sıfır çıktı çok üzüldüm farklı 3 marka denedim 2 sinde silik çıktı Birtanesi negatif çıkmıştı bugünde kan testi negatif oldu bende bu ay için ümidi kestim hamile değilim![]()
Hic biraz kanaman yada idrarini yaparken bisey düstümü belki düsük olmustur ama olsa bile degerin hemen sifirlanmaz üzülme Allahtan ümit kesilmez cok dua et hayirlisini iste hacet namazi kil hic cocugun varmiCanım kandaki değerim sıfır çıktı çok üzüldüm farklı 3 marka denedim 2 sinde silik çıktı Birtanesi negatif çıkmıştı bugünde kan testi negatif oldu bende bu ay için ümidi kestim hamile değilim![]()
Çocuğum yok canım yeni evliyim çok istiyorum çocuğum olsunHic biraz kanaman yada idrarini yaparken bisey düstümü belki düsük olmustur ama olsa bile degerin hemen sifirlanmaz üzülme Allahtan ümit kesilmez cok dua et hayirlisini iste hacet namazi kil hic cocugun varmi
Insallah olur bende 1 yil8aylik evliyim ilk iki uc ay hap kullandim sonra istedik iste bir yil sonra hamile kalabildim üc ay önce iste ondada düsük yaptim malesef ptesi günü doktora gitcem tedaviye baslamaya herhangi bi sorunum yoktu düsükden öncede gitmisdm doktora ama pek guvenemedm ona bakalim simdidki doktorum nasl olcak.. Sen gittinmi doktoraÇocuğum yok canım yeni evliyim çok istiyorum çocuğum olsun