Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım kandaki değerim sıfır çıktı çok üzüldüm farklı 3 marka denedim 2 sinde silik çıktı Birtanesi negatif çıkmıştı bugünde kan testi negatif oldu bende bu ay için ümidi kestim hamile değilim:KK43:
Hic biraz kanaman yada idrarini yaparken bisey düstümü belki düsük olmustur ama olsa bile degerin hemen sifirlanmaz üzülme Allahtan ümit kesilmez cok dua et hayirlisini iste hacet namazi kil hic cocugun varmi

Canım kandaki değerim sıfır çıktı çok üzüldüm farklı 3 marka denedim 2 sinde silik çıktı Birtanesi negatif çıkmıştı bugünde kan testi negatif oldu bende bu ay için ümidi kestim hamile değilim:KK43:
Hic biraz kanaman yada idrarini yaparken bisey düstümü belki düsük olmustur ama olsa bile degerin hemen sifirlanmaz üzülme Allahtan ümit kesilmez cok dua et hayirlisini iste hacet namazi kil hic cocugun varmi

Çocuğum yok canım yeni evliyim çok istiyorum çocuğum olsun
Insallah olur bende 1 yil8aylik evliyim ilk iki uc ay hap kullandim sonra istedik iste bir yil sonra hamile kalabildim üc ay önce iste ondada düsük yaptim malesef ptesi günü doktora gitcem tedaviye baslamaya herhangi bi sorunum yoktu düsükden öncede gitmisdm doktora ama pek guvenemedm ona bakalim simdidki doktorum nasl olcak.. Sen gittinmi doktora

Back
X