Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Maalesef negatif bence :KK43: ama adet olana kadar her sabah yapmaya devam et, bir arkadasimin 4. Gun mu 5. Gun mu ne pozitif cikmisti, ondan once hep negatifti
Tamam cnm saol hayirlisi Allahtan bu arada 3 degil 2 gün gecikmisim demin yine baktimda sabah tekrarlica
Canim insallah vardır ama 2. Fototoda göremedim. Tekrar yap 2 gün sonra insallah daha belirgin çıkar çizgi.

Sabah yapmayi düsünüyorum cnm insallah cikar

Mehaba benim yaptigim test 3 gun once bu sekilde cikti fakat regl oldum bu durumla karsilasan var mi tekrar test yapmam gerekli mi? Normal regllerimden daha farkliydi

Eklentiler

• Screenshot_20170716-232751.webp
    Screenshot_20170716-232751.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 159
  • Screenshot_20170716-232738.webp
    Screenshot_20170716-232738.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 158
Cnm üstüne görmüs olabilirsin nasildi adetin
Ilk once ilgin icin tesekkur ederim normalde 6 gun suren adetim bitti presembe oldu bugun bitti
Bu ay dokunulmayacak kadar sizladi goguslerim zaten test yapma sebebimde bu idi ve surekli bir uyku hali, sag kasigimda hala devam eden seyirme durumu
Fakat benim kafami karistiran durum kahverengi sekilde baslayip normalden daha az olsa da ader olma durumu
Yani hamilelik durumu var olabilir mi bilmiyorum yasayan var mi boyle birsey tekrar test yapmali miyim

Mehaba benim yaptigim test 3 gun once bu sekilde cikti fakat regl oldum bu durumla karsilasan var mi tekrar test yapmam gerekli mi? Normal regllerimden daha farkliydi
Canım senin testin bayaa pozitif yani çok belli ikinci çizgi. Ya kimyasal gebelik gecirdin ya da üstüne gördün tekrar hemen test yap bence

Hangi testler hatali emin degilim ama miratech ve bebe time var galiba burada gordugum. Bu arada senin testin beklemis sanki o yuzden pozitif gorunuyor olabilir. Ustune gorme az az lekelenmek seklinde oluyor ama kac gun suruyor vs onu bilemiyorum.

Hangi testler hatali emin degilim ama miratech ve bebe time var galiba burada gordugum. Bu arada senin testin beklemis sanki o yuzden pozitif gorunuyor olabilir. Ustune gorme az az lekelenmek seklinde oluyor ama kac gun suruyor vs onu bilemiyorum.
Testi yaptigim anda bu sekilde cikti ancak yaotigim testin markasini hatirlamiyorum

Ilk once ilgin icin tesekkur ederim normalde 6 gun suren adetim bitti presembe oldu bugun bitti
Bu ay dokunulmayacak kadar sizladi goguslerim zaten test yapma sebebimde bu idi ve surekli bir uyku hali, sag kasigimda hala devam eden seyirme durumu
Fakat benim kafami karistiran durum kahverengi sekilde baslayip normalden daha az olsa da ader olma durumu
Yani hamilelik durumu var olabilir mi bilmiyorum yasayan var mi boyle birsey tekrar test yapmali miyim
Bence üstüne görmüssün birdaha yap test

Back
X