Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar bisey sorcaktim bu ay klomen kullaniyorum ve ovulasyon testi yapmaya basladim bugun ama onceki aylara bakarak belirgin cikti ve daha 9.gunumdeyim oncekiler cok zor gorunurdu bu gunlerde sizce klomenin etkisimidir yada yumurtalarim buyuyormudur?

Bat benimde pazar ya sayfa başı bata3 yazmısım ama son 2günüm insallah kıpkırmızıııı olur
Bat benimde pazar günü son 2 kaldı. son 3 gündür bütün testlerde silik var ama 2. Silik cizgi sonradan çıkıyor hemen çıkmıyor bi kaç saat sonra çıkıyor umutlanmak istemiyorum o yüzden

Belki daha erkendir 2 gün sonra tekrarla
Banada öyle denk geldi ve olmadi boi umut olmasin diye söylüyorum yanlis anlama beni sonucta hepmiz bekliyor ve istiyoruz insallah bebişin seninledir nazlaniyordur sıpa:)
Inşallah canım ama bana da sanki geçersiz gibi geliyor neyse zaten yarın yada pazar günü kan vericem ak koyun kara koyun belli olacak ;)

Kuzum ben 2 tane yaptım biri bebetime biri oncomed. İtice heyecanlandım :) sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
hayırlı olsun inşallah kan değerin katlanarak artar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. ilk tüp bebek denemem transferimin 8. günü yarın kan testi günüm 5. gün embriyosu ben de bugun test yaptım iki tane biri pahalı testlerden erken gebelik negatif çıktı diğeri bebe time ilk 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sabah idrarı değildi bebe time hakkında çok olumsuz şeyler okudum korktum hangisine güvenicem bilmiyorum şimdi yazdığını okuyunca biraz rahatladım ama yinede emin olamıyorum inşallah bebe time doğrudur..

hayırlı olsun inşallah kan değerin katlanarak artar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. ilk tüp bebek denemem transferimin 8. günü yarın kan testi günüm 5. gün embriyosu ben de bugun test yaptım iki tane biri pahalı testlerden erken gebelik negatif çıktı diğeri bebe time ilk 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sabah idrarı değildi bebe time hakkında çok olumsuz şeyler okudum korktum hangisine güvenicem bilmiyorum şimdi yazdığını okuyunca biraz rahatladım ama yinede emin olamıyorum inşallah bebe time doğrudur..
Hayırlısıyla hamilesindir inşallah canım.. Dediğim gibi benimki yanılmadı doğru çıktı inşallah seninkide doğru çıkar..

Inşallah canım ama bana da sanki geçersiz gibi geliyor neyse zaten yarın yada pazar günü kan vericem ak koyun kara koyun belli olacak :KK66:
Hic bellide olmaz testlere cokda baglanmamak lazim benimde ilk 10 dakka icinde cikti ama yanılma payları cok oluyor kan 20 ve üstü gösterdikce inanirim anca :)

Evet var bitane daha yaptım onda hiçbirşey çıkmadı
Kırmızılar gelmedikce umutlar tükenmesin
Kaldıki sabah idrari daha önemli varsa sabah tekrarla hep birlikte paylaşalım burda
Ama bende dayanamayip yapcam olsundu artık cıkmasada :D buarada nerde tüp yaptirdin?

Benimde şuan baya negatif sabahki test nerde bu nerde :)

Eklentiler

• 20170825_215911.webp
    20170825_215911.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar bu sabah erken gebelik testi yapmıştım negatifti kan verdim sonucum 7,79 çıktı çok düşük dün regl olmam gerekiyordu olmadım yani bugün de 1 gün geçti sonucum iyi mi sizce çok yeni sanirim

Back
X