- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.821
Ayyy süper olur inşallah ikimizin de kıpkırmızı pozitifleri çıkar 2 gün kaldı adete yarında 1 gün kalmış olacakBende sabah yapcam paylaşalim burada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy süper olur inşallah ikimizin de kıpkırmızı pozitifleri çıkar 2 gün kaldı adete yarında 1 gün kalmış olacakBende sabah yapcam paylaşalim burada![]()
Ins artmis olur daha koyu cikar ins :)Amin balım inşallah
Mutlaka haber ederim tşk ederim ilgin için kuzum yarın sabah tekrar yapacam idrar testi bakalım dua et olurmu![]()
Bat benimde pazar ya sayfa başı bata3 yazmısım ama son 2günüm insallah kıpkırmızıııı olurAyyy süper olur inşallah ikimizin de kıpkırmızı pozitifleri çıkar 2 gün kaldı adete yarında 1 gün kalmış olacak![]()
Bat benimde pazar günü son 2 kaldı. son 3 gündür bütün testlerde silik var ama 2. Silik cizgi sonradan çıkıyor hemen çıkmıyor bi kaç saat sonra çıkıyor umutlanmak istemiyorum o yüzdenBat benimde pazar ya sayfa başı bata3 yazmısım ama son 2günüm insallah kıpkırmızıııı olur
Inşallah canım ama bana da sanki geçersiz gibi geliyor neyse zaten yarın yada pazar günü kan vericem ak koyun kara koyun belli olacakBelki daha erkendir 2 gün sonra tekrarla
Banada öyle denk geldi ve olmadi boi umut olmasin diye söylüyorum yanlis anlama beni sonucta hepmiz bekliyor ve istiyoruz insallah bebişin seninledir nazlaniyordur sıpa:)
İnşallah inşallah güzelim güzel haberlerle gelirim inşallahIns artmis olur daha koyu cikar ins :)
Ayyyy ne güzel adet günlerimiz aynı güzel haberler alacağız inşallah bebişimiz bizimledirBat benimde pazar ya sayfa başı bata3 yazmısım ama son 2günüm insallah kıpkırmızıııı olur
hayırlı olsun inşallah kan değerin katlanarak artar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. ilk tüp bebek denemem transferimin 8. günü yarın kan testi günüm 5. gün embriyosu ben de bugun test yaptım iki tane biri pahalı testlerden erken gebelik negatif çıktı diğeri bebe time ilk 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sabah idrarı değildi bebe time hakkında çok olumsuz şeyler okudum korktum hangisine güvenicem bilmiyorum şimdi yazdığını okuyunca biraz rahatladım ama yinede emin olamıyorum inşallah bebe time doğrudur..Kuzum ben 2 tane yaptım biri bebetime biri oncomed. İtice heyecanlandım :) sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Hayırlısıyla hamilesindir inşallah canım.. Dediğim gibi benimki yanılmadı doğru çıktı inşallah seninkide doğru çıkar..hayırlı olsun inşallah kan değerin katlanarak artar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. ilk tüp bebek denemem transferimin 8. günü yarın kan testi günüm 5. gün embriyosu ben de bugun test yaptım iki tane biri pahalı testlerden erken gebelik negatif çıktı diğeri bebe time ilk 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sabah idrarı değildi bebe time hakkında çok olumsuz şeyler okudum korktum hangisine güvenicem bilmiyorum şimdi yazdığını okuyunca biraz rahatladım ama yinede emin olamıyorum inşallah bebe time doğrudur..
Hic bellide olmaz testlere cokda baglanmamak lazim benimde ilk 10 dakka icinde cikti ama yanılma payları cok oluyor kan 20 ve üstü gösterdikce inanirim anca :)Inşallah canım ama bana da sanki geçersiz gibi geliyor neyse zaten yarın yada pazar günü kan vericem ak koyun kara koyun belli olacak![]()
Umarımmmm ya okadar çok test yapasim var ki suan sana anlatamam okadr zor tutuorumkiAyyyy ne güzel adet günlerimiz aynı güzel haberler alacağız inşallah bebişimiz bizimledir![]()
Evet var bitane daha yaptım onda hiçbirşey çıkmadıHic bellide olmaz testlere cokda baglanmamak lazim benimde ilk 10 dakka icinde cikti ama yanılma payları cok oluyor kan 20 ve üstü gösterdikce inanirim anca :)
Kırmızılar gelmedikce umutlar tükenmesinEvet var bitane daha yaptım onda hiçbirşey çıkmadı
inşallah benimkide yanılmamıştır canımHayırlısıyla hamilesindir inşallah canım.. Dediğim gibi benimki yanılmadı doğru çıktı inşallah seninkide doğru çıkar..
Istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorumKırmızılar gelmedikce umutlar tükenmesin
Kaldıki sabah idrari daha önemli varsa sabah tekrarla hep birlikte paylaşalım burda
Ama bende dayanamayip yapcam olsundu artık cıkmasadabuarada nerde tüp yaptirdin?
Kızlar bu sabah erken gebelik testi yapmıştım negatifti kan verdim sonucum 7,79 çıktı çok düşük dün regl olmam gerekiyordu olmadım yani bugün de 1 gün geçti sonucum iyi mi sizce çok yeni sanirim