Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım 1 haftadır özellikle şu 3 gündür kasıklarımda ara ara adet ağrısına benzer şiddetli ağrı var gittim bugün erken gebelik testi aldım pyro clinice marka akşam üstü yaptım ama sonuç bu bakar mısınız sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_4504.webp
    IMG_4504.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_4509.webp
    IMG_4509.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 203
Kızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım 1 haftadır özellikle şu 3 gündür kasıklarımda ara ara adet ağrısına benzer şiddetli ağrı var gittim bugün erken gebelik testi aldım pyro clinice marka akşam üstü yaptım ama sonuç bu bakar mısınız sizce hamile miyim ?
Bence var çizgi görülüyor. Kan testiyle sonuç kesinleşir

Var görünüyor canım. Ama iki katı artması lazım hergün

Var görünüyor canım. Ama iki katı artması lazım hergün

Bence var çizgi görülüyor. Kan testiyle sonuç kesinleşir

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kime gösterdiysem hepsi umutlarımı kırdı beni mutlu ettiniz çok sağolun Peki bu ağrılar normal mi acile gitmek istiyorum ama korkuyorum adet ağrısıdır diye yarın sabah normal gebelik testinden yapmalı mıyım biraz daha mı beklemeliyim

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kime gösterdiysem hepsi umutlarımı kırdı beni mutlu ettiniz çok sağolun Peki bu ağrılar normal mi acile gitmek istiyorum ama korkuyorum adet ağrısıdır diye yarın sabah normal gebelik testinden yapmalı mıyım biraz daha mı beklemeliyim
Canım agrı herkeste oluyormuş kasıklarda. Adet günün nezaman. Adet geçtikten bi iki gün sonra çıkıyormuş sanırım. Buarada hastaneler resmi tatil oldugu için kan tahlili yapmıyor. Özel hastane yapıyor sadece

Canım agrı herkeste oluyormuş kasıklarda. Adet günün nezaman. Adet geçtikten bi iki gün sonra çıkıyormuş sanırım. Buarada hastaneler resmi tatil oldugu için kan tahlili yapmıyor. Özel hastane yapıyor sadece
Korkma tutunacağı varsa tutunur. Allahım sağlıkla tutunan bebekler versin isteyene ikimize de.

Korkma tutunacağı varsa tutunur. Allahım sağlıkla tutunan bebekler versin isteyene ikimize de.

Amin canım inş adet olmam lazımdı bugün pcosluyum klomen kullandım ağrım var kist olabilir diye de şüphelendim testte böyle çıktı en iyi beklemek inş yine kırmızıları görmeyiz bizim de kucağımız boş kalmaz sağlıklı bebeklerimiz olur :(

Amin canım inş adet olmam lazımdı bugün pcosluyum klomen kullandım ağrım var kist olabilir diye de şüphelendim testte böyle çıktı en iyi beklemek inş yine kırmızıları görmeyiz bizim de kucağımız boş kalmaz sağlıklı bebeklerimiz olur :KK43:
Yarın normal test yap cok sabırsızlanırsan. Amin canım inşallah.

Testiniz pozitif hayirli olsun :) agrilar da normal, rahimde bir takim calismalar var su sira, bebek icin gerekli ortam hazirlaniyor (duvari kalinlasiyor vs)

Erken gebelik testinde bile biraz silik çıkmış istersen yarın sabah değil bir gün sonra sabah yap hcg ikiye katlanırsa daha net çıkar
Testiniz pozitif hayirli olsun :) agrilar da normal, rahimde bir takim calismalar var su sira, bebek icin gerekli ortam hazirlaniyor (duvari kalinlasiyor vs)

Cevaplarınız için teşekkür ederim bügünde ade olmadım sarı koyu bir akıntım var ağrım azaldı gibi ya da sabah saati o yüzden yok bilemiyorum ama ben umutlanmaya başladım inş yüzüstü çakılmam yine :( bir kaç gün sonra sabredebilirsem normal testlerden sabah ilk tuvaletle yapıcam bakalım ne çıkacak

hanımlar mrblar..
bugun benim çatlatma iğnem yapılalı 15. gün
dayanamayıp idrar testi yaptım negatif cıktı..bir bilginiz var mı? bu durumu yaşayan?

bu arada 5 gündür falan aşırı derecede aniden idrar sıkısması yasıyorum kasık batması belimde batma ve adet agrısı gibi ara sıra olan belirtilerim var

Back
X