Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hım benim 3 gün geçmişti adetim böyle çıktı kişiden kişiye degsio tabi ben adetimin 12.gunu yumurtladm cnku 26 günde bir oluodum ondn hrlde bnm yüksek çıktı ama idrar tstm silikti
Anladım doktorum da geç döllenme olabilir dedi sana da iki hafta sonra muayene mı dedi doktorum bir daha tahlil yaptiracakmisin

Anladım ilk ogrendigimden beri doktorum iki test daha istedi benden,ben iki kez dış gebelik geçirdim cunku,degerlerimin iki katı yükselmesi gerekiyor

Himm benim ilk gebeligim olduğu için blmiorm test yapiliomu yapilmio mu hftya ogrencem artık dktra gdnce.aslinda seni 2 gün sonra cagrmalri grekmio mu duydum kdryla 2 gn snra 2 katına falan çıktığında anlasiliomus

Himm benim ilk gebeligim olduğu için blmiorm test yapiliomu yapilmio mu hftya ogrencem artık dktra gdnce.aslinda seni 2 gün sonra cagrmalri grekmio mu duydum kdryla 2 gn snra 2 katına falan çıktığında anlasiliomus
İki gün sonra iki katına çıkarsa inş 365 civarı birşey olması lazım bu da erken değil mi keseyi görmek icin

Herkesin kurban bayrami mubarek olsun hayirli bayramlar hepimize.
20170901_110136.webp
Her ay aynı şey :kızgın:artık kendi kendime çizgiler görüyorum yine erken gebelik testi yemin ediyorum ecz diyordu kesin yolunmalik kaz geldi diye her ay birde siz bakarmisin?

İyi bayramlar :KK54::KK54:
İdrar testime bakar mısınız sizce bir umut var mıdır adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_5430.webp
    IMG_5430.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_5431.webp
    IMG_5431.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 184
İyi bayramlar :KK54::KK54:
İdrar testime bakar mısınız sizce bir umut var mıdır adetime 3 gün var
İyi bayramlar ben çizgi göremiyorum maalesef ama benim idrar testim adet olacağım gün bile negatif gösterdi. Adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm canım. O yüzden biraz daha beklemen daha iyi olur

İyi bayramlar ben çizgi göremiyorum maalesef ama benim idrar testim adet olacağım gün bile negatif gösterdi. Adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm canım. O yüzden biraz daha beklemen daha iyi olur

evet bence de testte görünmüyor ama adetini bekle yenidn yap.
benim de adet sonrası çıkmıştı silik.

Teşekkür ederim cevabınız için , çizgi paranoyağı olduk artık :KK39:sonra yine tekrarlayayım , Allah dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

IMG_9292.webp
Kuzular benim testimede bakar mısını??? 3 gün var regl tarihime testim bebe time tepesini çıkarım ışıkla oynadım görünsün diye merakla bekliyorum yorumlarınızı

Back
X