- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.201
Geçmiş olsun canımBide ağrılı baya ondan Emin'im adet bu kesin ilaç içtim kesti ağrıyı o kadar kötüydüm ağrıdan duramayacak kadar
İnşallah bu ay hamile kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımBide ağrılı baya ondan Emin'im adet bu kesin ilaç içtim kesti ağrıyı o kadar kötüydüm ağrıdan duramayacak kadar
İnşallah canısı sağolGeçmiş olsun canım
İnşallah bu ay hamile kalırsın
Var gibi sanki canım kan testi yaptırdınız mıBugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı![]()
Hayırlı olsun canım bence git yaptır hemen kesinleştir.bebiş var inşallahKızlar merhaba bunlar adetime 3 4 gün kala yaptığım testler bencede gebelik söz konusu diyomusunuz ve bugun adet gunum gece ağrılarına rağmen sabah kalktığında bisey yoktu bende hemen test yaptim 2 gün gecsin kan testi yaptircam
Kimyasal gebelik diye bisey öğrendim ogrenmez olsaydım beni o korkutuyor canimHayırlı olsun canım bence git yaptır hemen kesinleştir.bebiş var inşallah![]()
Yok öyle kafana takma bunları, Allah neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.insallah hamilesin şu an, git bi test yaptır değerlerine baktir 1500ün üzerine çıkınca inşallah keseyi görürsün o zaman hiç bi sorun yok demektir merak etme sen içini ferah tut.ben de korkmustum ama geçen hafta gidip keseyi gördük önümüzdeki hafta da inşallah kalp atışını duymaya gidecegizKimyasal gebelik diye bisey öğrendim ogrenmez olsaydım beni o korkutuyor canim
Doğru diyosun canm alnimiza ne yazıldıysa onu yaşarız Allah sanada bebisine sağlıkla kavusmayi nasip etsin insYok öyle kafana takma bunları, Allah neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.insallah hamilesin şu an, git bi test yaptır değerlerine baktir 1500ün üzerine çıkınca inşallah keseyi görürsün o zaman hiç bi sorun yok demektir merak etme sen içini ferah tut.ben de korkmustum ama geçen hafta gidip keseyi gördük önümüzdeki hafta da inşallah kalp atışını duymaya gidecegiz![]()
hayırlısı olsun inşallah hamilesin bence benimde adet sancım gibi ağrım olmuştu meğer hamileymişim bence git bir kan testi yaptır öğleden sonra çıkarKızlar merhaba bunlar adetime 3 4 gün kala yaptığım testler bencede gebelik söz konusu diyomusunuz ve bugun adet gunum gece ağrılarına rağmen sabah kalktığında bisey yoktu bende hemen test yaptim 2 gün gecsin kan testi yaptircam
Aminnn canım hepimize inşallah, Allah'ım isteyen herkese nasip etsinDoğru diyosun canm alnimiza ne yazıldıysa onu yaşarız Allah sanada bebisine sağlıkla kavusmayi nasip etsin ins![]()
Suan calistigim icin gidemiyorum canim hemde adetimi gecsin diye bekliyorum normalde adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum 2 gun gecerse zaten anlarım hamile oldugumu pazarteside giderimhayırlısı olsun inşallah hamilesin bence benimde adet sancım gibi ağrım olmuştu meğer hamileymişim bence git bir kan testi yaptır öğleden sonra çıkar
Amin canım ve afedersin akintin krem gibimiydiReglimi bir gün geçe yaptimEki Görüntüle 2044925
Belirtilerimden anlamıştım zaten ani kasık batmalari ikindi vakitlerinde uyuma yorgunluk göğüs damarlarinin belirginlesmesi ve agriRabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Evet canim biraz da kesik kesikdi benimkiAmin canım ve afedersin akintin krem gibimiydi
Aynı benimde öyle hayırlısı olsun hepimiz içinEvet canim biraz da kesik kesikdi benimki
Amin canim isteyen herkes cift cizgiyi görür inşallahAynı benimde öyle hayırlısı olsun hepimiz için![]()
InsAmin canim isteyen herkes cift cizgiyi görür inşallah![]()
Testleri sabah mı yaptınKimyasal gebelik diye bisey öğrendim ogrenmez olsaydım beni o korkutuyor canim
Suan calistigim icin gidemiyorum canim hemde adetimi gecsin diye bekliyorum normalde adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum 2 gun gecerse zaten anlarım hamile oldugumu pazarteside giderim
1 2 dk içerisinde beliriyo canimİkinci çizgi kaç dakika da çıkmaya bşladı