- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.901
İnşallah hamilesindir de canım bir gün daha beklersin bişey olmazMalesef eczane bulamamış yarın alcak salı yapıcam zor ama bekliycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesindir de canım bir gün daha beklersin bişey olmazMalesef eczane bulamamış yarın alcak salı yapıcam zor ama bekliycem
Merak ettimm fotoyu kirpip eklemeyi desene canim hadi insallah hayirlisi :)Kizlar foto ekleyemiyorum silik cikti cizgi yrn dr a gidicem dua edin bana
Ayyy hadi hayırlı olsun canım :)
Varmi canim sence ilk bebegimde de bole olmustu gerci 4haftalk hamile oldugumu ogrenmistim ins dua edin kizlar Rabbim isteyen herkese yasatsnAyyy hadi hayırlı olsun canım :)
Cizgiyi gordum bence de var kizlar laboquick marka test hic yanlis sonuc vermiyor ben hamile kaldigim ay disinda ne kadar beklerse beklesin hic cizgi gormedim ve bosuna umutlanmamis oldum hamile oldugum ayda hcg degerim 5 falanken cift cizgiyi gosterdi tavsiye ederimVarmi canim sence ilk bebegimde de bole olmustu gerci 4haftalk hamile oldugumu ogrenmistim ins dua edin kizlar Rabbim isteyen herkese yasatsn
Laboquick cnm seninkinin markasi neCanim bende netten aldim hepsi pozitif cikiyor seninkilerin markasi neydi acaba
Cizgiyi gordum bence de var kizlar laboquick marka test hic yanlis sonuc vermiyor ben hamile kaldigim ay disinda ne kadar beklerse beklesin hic cizgi gormedim ve bosuna umutlanmamis oldum hamile oldugum ayda hcg degerim 5 falanken cift cizgiyi gosterdi tavsiye ederim
Varmi canim sence ilk bebegimde de bole olmustu gerci 4haftalk hamile oldugumu ogrenmistim ins dua edin kizlar Rabbim isteyen herkese yasatsn
Freely benimki de canım, oğlumda laboquick yapmıştım onda da baya erken pozitif sonuç alarak oğluma hamileliğimi öğrenmiştim hayırlısı artıkLaboquick cnm seninkinin markasi ne
Var canım baya belli ve önemli olan o çizginin pembe olması, hadi inşallah kanda da çıkar kesinleşirVarmi canim sence ilk bebegimde de bole olmustu gerci 4haftalk hamile oldugumu ogrenmistim ins dua edin kizlar Rabbim isteyen herkese yasatsn
Canm foto çek normal kameradan sonra onu kirpiyorum iyice sonra buraya gir doysa yükle dökün kirptigin fotoyu yükleFoto ekleyemedim
Testlerinizin tarihlerini falan kontrol edin ben aylarca test yaptim hic yanilmadi o yuzden onerdimCnm o zaman ben 2-3 aylik hamileyim :)
Cunku aldigimdan beri cift cizgiyi gosteriyor eger dogru olmus olsaydi simdiye hcg degerim 3 aylik seviyeye gelirdi :) Ama bende sonuc 0 iki kez adet oldum iki uc kez hcg baktirdim hamile degilim hala :)
Maşallah çok belirgin çıkmış canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinBende bu ay öğrendim meleğimi :) 15 aylık hasretimdi inşallah sağ salim kucağıma almayi nasip eder yüce mevlam :) testimide paylaşayım
Çok saolasin canimm aminnnnnn aslında ilk öğrendiğimde biraz silik ti degerlerim yükseliyo mu diye idrar testi yaptım koyulasti elhamdulillah inşallah sağlıkla ilerlerMaşallah çok belirgin çıkmış canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
İnşallah canımm inşallahÇok saolasin canimm aminnnnnn aslında ilk öğrendiğimde biraz silik ti degerlerim yükseliyo mu diye idrar testi yaptım koyulasti elhamdulillah inşallah sağlıkla ilerlersizde hamile misiniz