Pozitif İdrar Testi Örnekleri

6gun canim adetimden bigun once kanda da idrarda da negatif cikmisti bi hafta snra silik cikti bugun belli olur ins
Canm benimde geçikmenin 5. Günü negatif 7. Günü silik cizgi çıktı yarın tekrarliycam ama adetten 3 gun once kan vermiştim negatifti bakalım yarınki test koyu çıkarsa cuma doktora gidicem

Canm ben 18 aydır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine de olmadı Son olarak rahim filmi çekildim filmde yapisiklik vardı ilaç ile açıldı yapisikliklar doktorum 3 ay vermişti bu 2. Ay ve inşallah hamileyim aylardır beklediğim bebeğim annesinin kuzuşu benimle ama benim ki geç döllenme olmuş galiba çünkü bugün adetim gecikeli 9 gün oldu 7. Günü böyle cikti bide yarın yapıcam isteEki Görüntüle 2055798 Eki Görüntüle 2055798
Canım eğer kan vermediysen kan vermeden emin olma testler yanıltabiliyo hayal kirikligi kötü oliyi diye diyorum

Canım eğer kan vermediysen kan vermeden emin olma testler yanıltabiliyo hayal kirikligi kötü oliyi diye diyorum
Orası öyle ama hiç testler yanıltmasın beni oglumdada yaptığımda çıkmıştı hiç olmadığı zaman çift çizgi yada silik çıktığı olmadı yoksa tek çıkardı

A852E52C-272E-48D8-B034-B76F1E9AE93C.webp
Oluyo canım tabiki :) aa daha yeni evli ymis sin haydi hakkında hayırlısı olsun bugün hemen kana kossss:KK6:
Kanı perşembe vericem inşallah canım bugün tekrar yaptım daha koyu çıktı bak :KK200:

Bende erzurum dayim
Urfadayız canım ama diyarbakıra gitme durumumuz var ya nasip bakalım bu sıra beklemedeyiz eşim oraya gidicek bende görevlendirme ile nakil almak istiyorum bakalım :KK51: sen nerdesin buarada asken trabzonluyım :KK48:
Bende erzurum dayim canim aslen antalyaliyim memurluk işte gurbetçi demek :) mardin de görev yapmistik bizde güzel yerler ama güzellik birakmiyolar

Bende erzurum dayim

Bende erzurum dayim canim aslen antalyaliyim memurluk işte gurbetçi demek :) mardin de görev yapmistik bizde güzel yerler ama güzellik birakmiyolar
Kesinlikle canım diyarbakıra geçersek bi mardin yapıcaz inşallah çok merak ediyoruz orayı ülkemin her yeri güzel aslında ama işte napalım mecburiyet yine gurbetlik çekiyoruz :KK15:

Back
X