• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Valla bendede adete 6 gun faln var kasık bel agrisi surekli bi gidiyo bi gelio bugun de 2 damla pembe geldi wc de kesildi bilemedjmm boyle olan hamile olan var mi 5 yillik evliyim 23 yasindaym hic bebegimiz olmadi cok istiyorum
İnşallH yerleşmedir canım günün geçerse test yap hemen

Kızlar benim adetim bugünle beraber 3 gün gecikti sence gebelik varmidir çok ıstiyoruz ilk gelebigim 16 şubat düşük yaşadım tekrar gebe kalmak istiyorum ne olur cevap verin hiç belirti yok adetle ilgili

Kızlar benim adetim bugünle beraber 3 gün gecikti sence gebelik varmidir çok ıstiyoruz ilk gelebigim 16 şubat düşük yaşadım tekrar gebe kalmak istiyorum ne olur cevap verin hiç belirti yok adetle ilgili
Canım test yapsan cıkar gecikmende varmıs,inşallah hamilesindir:)

Canım test yapsan cıkar gecikmende varmıs,inşallah hamilesindir:)
Insallah bakalim diyorum birazdaha bekleyim sonra negatif çıkın moralim bozuluyor bi kaç gün daha geçsin ilk gebeliğimde 10 gün öğrendim çok silik çıkmıştı şimdi yine test yapsamda negatif çıkcak iyice canım moralim bozulucak

Selamlar bende bu akşam adet oldum aman Allahım ne sancı.normalde geçtiğimiz cuma olmam gerekiyordu.Radikal bir karar aldım,bundan sonra gecikme süresi 15 günü geçerse dikkate alıcam. 15 Yıldır düzenli adetim benim bile sekti. Heyecan etmeyin hayırlısı olsun ne diyelim.

Selamlar bende bu akşam adet oldum aman Allahım ne sancı.normalde geçtiğimiz cuma olmam gerekiyordu.Radikal bir karar aldım,bundan sonra gecikme süresi 15 günü geçerse dikkate alıcam. 15 Yıldır düzenli adetim benim bile sekti. Heyecan etmeyin hayırlısı olsun ne diyelim.
Insanın morali bozuluyor hayilisi benim 4 gün gecikti bakalim 1 hafta olsun

Aynen valla,o yüzden kendimce karar aldım.15 20 gün gecikirse bişi gelmezse test yapacam.Testte gördüm mü çizgiyi yallah doktor. Öyle mi oldu böyle mi oldu,şuram ağrıdı memem acıdı başım sızladı diye diye düşünmücem. Henüz 6 aylık evliyim,adamda az sabretsin

Bende her ay yapıyordum moralim bozuluyordu şimdi hiç test yapmicam insanın psikoloji bozuluyor neden olmuyor diye düşünüyorsun sınırın bozuluyor esin bi yanda moralini bozuyor neden olmuyor diye oyuzden hiç hayırlısı herşeyin kafaya takmican takarsan oo neler olur oyuzden takma herşeyin hayirlsii vallaha allah ol derse olur allah bize sağlıklı çocuk versin yeter bize insallah hamilr kaliriz en kısa zamanda insallah

g9YE90.jpg

Kizlae bir sey goruyor musunuz

Back
X