• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Lh ınıZ nasıldı peki yukarıda var benim lh testim bakabilirsiniz
Benim sizin ki kadar koyu değil. Önceki aylarda yumurtlamadan bir kaç gün sonra denedim aşırı silik çizgiydi bu sefer daha koyu olunca ümitlendim açıkçası. Siz kaç gün kala mğrendiniz acaba? Benim bata 3

Benim sizin ki kadar koyu değil. Önceki aylarda yumurtlamadan bir kaç gün sonra denedim aşırı silik çizgiydi bu sefer daha koyu olunca ümitlendim açıkçası. Siz kaç gün kala mğrendiniz acaba? Benim bata 3
Bata 3 gün kala bu şekildeydi yine.3 hamileliği de böyle ögrendim.T çizgisi koyu ise hamilelik var demek silikse negatif demek oluyor.Diger aylar Silikti benim de hep

Ayyy canım ben sana yapcaktım unuttun uzgunum yapcgım bırazdan

Kızlar merhaba. Dün sormuştum lh pozitif çıktı bata 4 kala. Bugün hcg yaptım negatif off yok herhalde. Lh ta niye çıktı o vakit. Ümitlenmiyorum deniyo ama ümitleniyo işte insan
Bak kuzum ben souyorum lh vucutta hep var senın bıraz daha koyu cıkmıs olabılır.lh kontrol cıGısınden daha koyu olcak hamıleysen

F916AB77-363E-4127-89AC-400A32B9B883.webp
Adetime 6 gün var ve ovulasyondan sonra 9. Gün sizce testeki silik cizgi gebelikmidir.

Ucuz gebelik testi ben ispanyadayim esimin isi icin yanina geldim bu ay burdakiler hic ingilizce bilmiyor bende gidip marketten gebelik testi aldim ucuzlardan

Ay insallah hamileyimdir 3 gun sonra istanbula donuyorum hemen test yaptircam esim bir ay once neden bebegimiz olmuyor diyordu zamani gelince olur heralde dedim hic planimda yoktu ama olsada cok sevinirim yani allah herkeze nasip etsin anne olmayi insallah ben annemin bana yaptiklarini gorunce anne olmaktan cok korkardim olamam derdim senin gibi bi anne . Bu arada 2 yildir korunmuyodum yani kimse uzulmesi nasip demekki

Ay insallah hamileyimdir 3 gun sonra istanbula donuyorum hemen test yaptircam esim bir ay once neden bebegimiz olmuyor diyordu zamani gelince olur heralde dedim hic planimda yoktu ama olsada cok sevinirim yani allah herkeze nasip etsin anne olmayi insallah ben annemin bana yaptiklarini gorunce anne olmaktan cok korkardim olamam derdim senin gibi bi anne . Bu arada 2 yildir korunmuyodum yani kimse uzulmesi nasip demekki
Nasip Tabiki birşey olmuyorsa da iyiliğin için olabilir.Aksine çok iyi bir anne olursun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dengeli beslen folik asit al

Insallah hamılesın tabıkı canım gozunaydın olsun.rabbım saglıkla kucagına almauı naaıp etsın

Kızlar merhaba. Dün sormuştum lh pozitif çıktı bata 4 kala. Bugün hcg yaptım negatif off yok herhalde. Lh ta niye çıktı o vakit. Ümitlenmiyorum deniyo ama ümitleniyo işte insan
20171120_193549.webp canım bak adet 1gun gectı kanda 76 cıkmaaına ragmen lh testım bu:( adete 4gun kala sende sılık cıkması gostermez.benı affet umutlandırmak ıstwmıorum sadece.rabbım ıns adet olmazsında kanda gorursun

kirmizidefter kirmizidefter Can'ım şimdi bir daha. Yaptım Ovulasyon testini.Hamileyken sonuç veriyor bu test

Bata 3 gün kala bu şekildeydi yine.3 hamileliği de böyle ögrendim.T çizgisi koyu ise hamilelik var demek silikse negatif demek oluyor.Diger aylar Silikti benim de hep

Ayyy canım ben sana yapcaktım unuttun uzgunum yapcgım bırazdan

Bak kuzum ben souyorum lh vucutta hep var senın bıraz daha koyu cıkmıs olabılır.lh kontrol cıGısınden daha koyu olcak hamıleysen

Eki Görüntüle 2069850 canım bak adet 1gun gectı kanda 76 cıkmaaına ragmen lh testım bu:KK43: adete 4gun kala sende sılık cıkması gostermez.benı affet umutlandırmak ıstwmıorum sadece.rabbım ıns adet olmazsında kanda gorursun
İşte anladığımız kadarıyla öyleymiş:( ben daha koyu görünce ümitlendim işte. Yapacak bişey yok 3 güne belli olur zaten az kaldı hakkımzda hayırlısı tabikii ama inşallah vardır

İşte anladığımız kadarıyla öyleymiş:KK43: ben daha koyu görünce ümitlendim işte. Yapacak bişey yok 3 güne belli olur zaten az kaldı hakkımzda hayırlısı tabikii ama inşallah vardır
Evet canım benım Allahtan umıdı kestıkmı bu zamana kadar ınsallah vardır dualarım ıatwyen herkesle.bak ben belırtılerımı soylııyım
Tahmını yumurtlamadan 7 .ve 8.gun belım kopacak gıbı oldu boyle ayırdılar sankı adet funune yaklastıkca tansıonum dusuyordu gozum karardı 2kez bırde adetlerım sancılı gecıor sureklı adet olcam gıbı akıntı oldu ve halada agrıor karnım.tabı kıaıden kısıye dwgısıor belırtıler canım benım

Evet canım benım Allahtan umıdı kestıkmı bu zamana kadar ınsallah vardır dualarım ıatwyen herkesle.bak ben belırtılerımı soylııyım
Tahmını yumurtlamadan 7 .ve 8.gun belım kopacak gıbı oldu boyle ayırdılar sankı adet funune yaklastıkca tansıonum dusuyordu gozum karardı 2kez bırde adetlerım sancılı gecıor sureklı adet olcam gıbı akıntı oldu ve halada agrıor karnım.tabı kıaıden kısıye dwgısıor belırtıler canım benım
Canım benimde belirtilerim olunca zaten yapayım dedim lh testini. Evde değilim yarın gidince bi daha bi lh yapayım bakayım bi koyulaşma var mı yok mu. Lh ta görüp hcg de görmeyen de vardı dimi

Canım benimde belirtilerim olunca zaten yapayım dedim lh testini. Evde değilim yarın gidince bi daha bi lh yapayım bakayım bi koyulaşma var mı yok mu. Lh ta görüp hcg de görmeyen de vardı dimi
Tabı tabı yap ama lutfen umıtlenme adetın gecmelı ve daha koyu olmalı

Back
X