- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.761
7 bitiyor henüz.Canım senin ne kadarlık şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 bitiyor henüz.Canım senin ne kadarlık şuan
Benimde bi 3 günüm daha geçsin hastaneye gitcem test yaptırcam bekliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde7 bitiyor henüz.
Amin Can'ım.Ben kendi kendimin doktoru oldum artık.:) Ultrason aletim de olsa neler yapıcam ama şans işte :))) Geçsin bakalım bi evde test yapsan daha iyi Aslı'nda.Benimde bi 3 günüm daha geçsin hastaneye gitcem test yaptırcam bekliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde
Amin Can'ım.Ben kendi kendimin doktoru oldum artık.:) Ultrason aletim de olsa neler yapıcam ama şans işte :))) Geçsin bakalım bi evde test yapsan daha iyi Aslı'nda.[/QUOTE
Direk hastaneye gidip öğrenmek istiyorum evde yapılan gebelik testlerine güvenmiyorum canım ben
Bugün 4 gün oldu hala gelen giden yok dua edin kızlar ilk defa bu kadar sakinim galiba hamileyim bu sefer dua edin banaEn iyisini yaparsın bence canım en net en doğru sonuç olur senin için
Canım aenin ne kadar geçtiCanım ben bu sabah test yaptım şansıma test bozuk çıktı ama ikinci çizgi vardı dağılmıştı yarın sabah bir tane daha yapacam
Bence sende hemen hastaneye gitCanım ben bu sabah test yaptım şansıma test bozuk çıktı ama ikinci çizgi vardı dağılmıştı yarın sabah bir tane daha yapacam
Amin inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsunBence sende hemen hastaneye gitinşallah hamişizdir
![]()
Bugün 4 olduCanım aenin ne kadar geçti
Aynı gidiyoruz bence sende sabret ve test yapma ikimizde hastaneye gidelim bebişleri öğrenelim senin daha önce gecikmem olurmuyduBugün 4 oldu
Yok hata 1 2 gün kala olurdumAynı gidiyoruz bence sende sabret ve test yapma ikimizde hastaneye gidelim bebişleri öğrenelim senin daha önce gecikmem olurmuydu
Bende 1 2 gün önce olurdum hesapladığım tarihten ama olmadım hala bende 4 gün oldu bugün ben bekliycem tam 10 gün geçince gitmwyi düşünüyorumYarına randevu almayı düşünüyorum ama bilmiyorum kararsızım
Benim ki rahimde sorun var bu yüzden varsa hemen önlem almam gerekiyorBende 1 2 gün önce olurdum hesapladığım tarihten ama olmadım hala bende 4 gün oldu bugün ben bekliycem tam 10 gün geçince gitmwyi düşünüyorum
Ne gibi sorun cnmBenim ki rahimde sorun var bu yüzden varsa hemen önlem almam gerekiyor
mrb benim de 5 gün gecti dün test yaptım yok gibiydi çizgi nerdeyse yok gri ruh gibiydi ama gögüs agrısı sızısı be damarlar var ayrıca bel agrısı var kabızlık vardı gectiBende 1 2 gün önce olurdum hesapladığım tarihten ama olmadım hala bende 4 gün oldu bugün ben bekliycem tam 10 gün geçince gitmwyi düşünüyorum