• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adetime 1 haftayı geçkin zaman var ama ben tüp bebek transferi oldum bugün 7. Günüm akşam üstü yaptım bide
Belli belirsiz bir çizgi gördüm canım eğer hemen çıktıysa inşallah sen de hamilesindir. Elinde varsa idrar testi yapmaya devam et inşallah daha da koyulaşır.

Ben çizgi göremedim ama testler de 5 dk icinde cikan sonuc dikkate alinmali.
2saat sonra pozitif görüp sonrasında adet olmuştum.
Bende once siliktı sonra yok oldu ertesi gun adetıme 3 gun varken regl oldum

Bende once siliktı sonra yok oldu ertesi gun adetıme 3 gun varken regl oldum
Ben de çift çizgiyi 2 saat sonra görmüştüm ondan 3 sast sonra adet olmuştum maalesef. Bekleyen testler yanıltıcı ve hayal kırıklığı oluyor maalesef.

Ben de çift çizgiyi 2 saat sonra görmüştüm ondan 3 sast sonra adet olmuştum maalesef. Bekleyen testler yanıltıcı ve hayal kırıklığı oluyor maalesef.
Evet ınsallah bıdaha ki aya olur bebegımız..

Arkadaslar bırsey soracağım... Ovulasyon testi aldım ilk defa bugun reglımın ilk gunu 30 adet paket seklinde vardı netten aldım. Sorum su bu ovulasyon testini ne zaman basıyoruz yapmaya ve sabah aksam mı yapıyoruz tek bıldıgım aynı saatlerde yapmam gerektiği bilgi verirseniz sevinirim...

Arkadaslar bırsey soracağım... Ovulasyon testi aldım ilk defa bugun reglımın ilk gunu 30 adet paket seklinde vardı netten aldım. Sorum su bu ovulasyon testini ne zaman basıyoruz yapmaya ve sabah aksam mı yapıyoruz tek bıldıgım aynı saatlerde yapmam gerektiği bilgi verirseniz sevinirim...
Gunde bir aynı saatlerde yapmaya calış canım yapmandan 1kaç saat önce fazla su tuketme idrarını 3~4 saat tuttuktan sonra yapman gerekiyo diye biliyorum adetin 4~5.günü başlayıp iki çizgide aynı koyulukta olana kadar yap 2sikide aynı olunca bırakıp çalışmalara devam😉

Benim de birkaç gündür o şekilde çıkıyor. Oructan olabilir diye düşünüyorum ben. Kaç gün var adet olmana?
Adet 4gün geçti canım ya oruçla alakasını bilemedim ama yıllardır kaç kez yaptım sayısını bilmiyorum bilerek bekletiyodum hiç böyle silik olmuyodu

Gunde bir aynı saatlerde yapmaya calış canım yapmandan 1kaç saat önce fazla su tuketme idrarını 3~4 saat tuttuktan sonra yapman gerekiyo diye biliyorum adetin 4~5.günü başlayıp iki çizgide aynı koyulukta olana kadar yap 2sikide aynı olunca bırakıp çalışmalara devam😉
Cok tesekkur ederim canım rabbım razı olsun ınsallah.. Oyle hemen oluyor sanıyordum meger zormus bu isler... Testle deneyeceğim birde...

Mrb arkadaşlar dün akşam üzeri test yaptım negatifti cok beklemedim bikenara koydum bugun sahurda aklıma geldi baktım silik çizgi var gibi sizinde fikrinizi merak ediyorum bi bakarmısınız benim gibi böyle sonradan silik çizgi çıkıp hamile kalan varmı Eki Görüntüle 2272015
Insallah hamilesindır canm

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Canım yorumlar ne yonde olabılıyormuymus gebe mısın

Cok tesekkur ederim canım rabbım razı olsun ınsallah.. Oyle hemen oluyor sanıyordum meger zormus bu isler... Testle deneyeceğim birde...
Sendende razı olsun canım inşallah isteyen herkeze şu mübarek ayda Allahım anne olmayı nasip eder bende öyle kolay sanıyodum hatta 1buçuk sene korunduk pkoluolduğumu bilmeden 7 senelik evliyim hamile kalamadım bilseydim ilk günden korunmazdım işte ama nasip bu işler vaktimiz varki bekliyoz hakkımızda hayırlısı 🙏

Sendende razı olsun canım inşallah isteyen herkeze şu mübarek ayda Allahım anne olmayı nasip eder bende öyle kolay sanıyodum hatta 1buçuk sene korunduk pkoluolduğumu bilmeden 7 senelik evliyim hamile kalamadım bilseydim ilk günden korunmazdım işte ama nasip bu işler vaktimiz varki bekliyoz hakkımızda hayırlısı 🙏
Rabbım hemen versin sana mucize oldu nasıl oldu anlamadım dersin ınsallah oyle bı hızlı olsunkı hersey😊bende pkoluyum ama gecen ay korunmayı bıraktık hatta doktor klomen verdı 2tane yumurtam saglıklı ve olgunlasmistı ama klomenle sayı artınca catlatma yapmadı... Ve sanırım yumurtaların catlamadı cunku reglken oyle bı parcalar geldi ki sancıdan geberdim.. Buay da gitmedim doktora akısına bırakayım dedım ama yine olmadı gercı evde sorunlar vardı stres fılan ama bakalım mevlam ne zaman isterse ama beklemek cok zor gercekten Rabbım herkese versin ınsallah

Back
X