- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #32.821
Ya gerçekten mi hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla versin kucağınıza benim de yarın belli olacak inşallah ama hafif adet sancısı gibi sancı oluyor uzanınca geçiyor ilkinde de olmuştu gerçiKesemizi gördük![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçekten mi hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla versin kucağınıza benim de yarın belli olacak inşallah ama hafif adet sancısı gibi sancı oluyor uzanınca geçiyor ilkinde de olmuştu gerçiKesemizi gördük![]()
Teşekkür ederim sizden de iyi haberler olsun. Her gebelik aynı olmuyor benim ilkinde böyle göğüs şişliği yoktu meselaYa gerçekten mi hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla versin kucağınıza benim de yarın belli olacak inşallah ama hafif adet sancısı gibi sancı oluyor uzanınca geçiyor ilkinde de olmuştu gerçi
Burasi cok karışık herseyi karistiryrm bazen testin net cikmisti ama tarihimi gecmisti ne oldu naptin snraSon kullanma tarihi 10/2019 muş şimdi gördüm![]()
canım değerin kaçtı keseyi gördüğünde veya kaç haftalık hamilesinKesemizi gördük![]()
Evet son kullanma tarihi geçmişti inanmadım doktora gittim kese göründüBurasi cok karışık herseyi karistiryrm bazen testin net cikmisti ama tarihimi gecmisti ne oldu naptin snra
Değerim kac bilmiyorum sata göre 5+0canım değerin kaçtı keseyi gördüğünde veya kaç haftalık hamilesin
Ay cok iyi yaa,bende gittimde 1300 cikti cuma gunu dedi igne basladi falanEvet son kullanma tarihi geçmişti inanmadım doktora gittim kese göründü
İnşallah haklısınızTeşekkür ederim sizden de iyi haberler olsun. Her gebelik aynı olmuyor benim ilkinde böyle göğüs şişliği yoktu mesela
BAna mı öyle geldi bilmiyorum da ben görüyorum pembe çizgiyiKızlar merhaba ben catlatma ıgnesı oldum 11.gunum test yaptım belkı halamsılınmedı etkısı ama cızgıyı goren varmı
Varsa netlesır bıkac gune sanırımBAna mı öyle geldi bilmiyorum da ben görüyorum pembe çizgiyi
Evet hafif bir çizgi var bir hafta sonra yap tamamen belli olur hayırlısı olsun hamilesin inşallahKızlar merhaba ben catlatma ıgnesı oldum 11.gunum test yaptım belkı halamsılınmedı etkısı ama cızgıyı goren varmı
Canim senin herhangi bir belirtin varmiydi ve nelerediBenim de hcg 443 çıktı sisteme göre 6 ama değer 5 haftalık dedi
Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı canım. Ama bir haftadır varCanim senin herhangi bir belirtin varmiydi ve neleredi![]()