- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.021
Merhaba transferimin 8.gunu ,sizce birsey var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de yarın tekrar kan vericem bakalım artış olacak mı? Benim de 24 ocak hemen hemen aynıymış tarihlerimiz :)Ayyy çok sevindimmhayırlı olsun inşallah..
benim son 26 ocakta regl oldum..
2 gün sonra tekrar gideceğim, artış olacak mı diye bakacak doktor..inşallah artış olur![]()
Aynen 2-4 gün ara var sanırım aramızdaAynen ben de yarın tekrar kan vericem bakalım artış olacak mı? Benim de 24 ocak hemen hemen aynıymış tarihlerimiz :)
Var varMerhaba transferimin 8.gunu ,sizce birsey var mi?
Eki Görüntüle 2594644
Bende cok net goremedim ama baya bi silik cikmis sizindeAdetim 2 gün geçti benim gördüğüm 2. Çizgi hayal mi yoksa çizgi var mı hanımlar
bu da adet olmayışımın 3. Günü ve ilk idrar ... akşam oldu açık kahve akıntım oldu , eğer gebelik varsa bu renkte akıntı olur mu? OfBende cok net goremedim ama baya bi silik cikmis sizinde
Canım ben tekrar kan verdim bugün 770 çıktı sen verdin mi kan? Bu arada benim hiç gebelik belirtim yok ilk gebeliğim de böyle geçmişti. Ama bu kez baya hastayım öksürük boğaz ağrısı ilaç da kullanamıyorumAynen 2-4 gün ara var sanırım aramızda![]()
Bu resimde bi sey gozukmuyo canim akinti oluyo genelde yerlesme akintisi derler benimde ilk gebeligimde olmustu kan testinde cikti ama idrarda hic cikmadi megersem dis gebelikmis dusuk oldu malesef insallah senin oyle bisey degildirbu da adet olmayışımın 3. Günü ve ilk idrar ... akşam oldu açık kahve akıntım oldu , eğer gebelik varsa bu renkte akıntı olur mu? Of
ben gördüm canım çizgiyi çatlatma iğnesi olmadıysan hamilesin gibi Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah :)Eki Görüntüle 2596739 Merhaba.. transferden sonraki 5.5gunum..5. Gun embriyosuydu. Yani 10.5 gunluk oluyor :) sizce nasil? Bu testler guvenilir mi?
Catlatma ignesi oldum ama ayin 15indeydiben gördüm canım çizgiyi çatlatma iğnesi olmadıysan hamilesin gibi Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah :)
Iki testte de gordum silik cizgiyi.bende 3.gun embriyosunu predictor erken testinde gormustum.hayirlisi olsun saglikla kucagina al insBir test daha yaptim az once boyle cikti baska marka Eki Görüntüle 2596836
Öncelikle çok geçmiş olsun , ilaçsız biraz daha geç geçiyorCanım ben tekrar kan verdim bugün 770 çıktı sen verdin mi kan? Bu arada benim hiç gebelik belirtim yok ilk gebeliğim de böyle geçmişti. Ama bu kez baya hastayım öksürük boğaz ağrısı ilaç da kullanamıyorum![]()
Ay cok tesekkur ederimmm. Ama catlatma ignesinin etkisi mi bilemedimIki testte de gordum silik cizgiyi.bende 3.gun embriyosunu predictor erken testinde gormustum.hayirlisi olsun saglikla kucagina al ins![]()
Hayirlisi ins.e tupte hepimiz oluyor catlatma ignesi.ozaman tupten sonra idrarla ogrenmemekmi lazim.kan mi verilmel bilemedim.kan ver bence yarin en saglami.Ay cok tesekkur ederimmm. Ama catlatma ignesinin etkisi mi bilemedim![]()
Bugun kan verecegimHayirlisi ins.e tupte hepimiz oluyor catlatma ignesi.ozaman tupten sonra idrarla ogrenmemekmi lazim.kan mi verilmel bilemedim.kan ver bence yarin en saglami.
15 inde çatlatma iğnesi olduysan etkisi kişiye göre değişiyor ama doktorlar garanti olsun diye 14. güne test günü veriyor canım doktorun sana test günü vermedi mi bence acele etmeBugun kan verecegim