Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba transferimin 8.gunu ,sizce birsey var mi?
20200222_111423.webp

Ayyy çok sevindimm 😍 hayırlı olsun inşallah.. 😊 benim son 26 ocakta regl oldum..
2 gün sonra tekrar gideceğim, artış olacak mı diye bakacak doktor..inşallah artış olur 🙏🏼
Aynen ben de yarın tekrar kan vericem bakalım artış olacak mı? Benim de 24 ocak hemen hemen aynıymış tarihlerimiz :)

Merhaba hanimlar bu ay klomen ve catlatma igne kullandim ve adetimden 3 gun gecti test yaptim cok silik cikti acaba benim gordugumu sizde goruyormusunz yardimci olun

Eklentiler

• IMG_20200223_200455.webp
    IMG_20200223_200455.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 271
Bende cok net goremedim ama baya bi silik cikmis sizinde
bu da adet olmayışımın 3. Günü ve ilk idrar ... akşam oldu açık kahve akıntım oldu , eğer gebelik varsa bu renkte akıntı olur mu? Of

Eklentiler

• 1C80ED8E-F78B-4518-B58A-EE27F9037CD9.webp
    1C80ED8E-F78B-4518-B58A-EE27F9037CD9.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 260
bu da adet olmayışımın 3. Günü ve ilk idrar ... akşam oldu açık kahve akıntım oldu , eğer gebelik varsa bu renkte akıntı olur mu? Of
Bu resimde bi sey gozukmuyo canim akinti oluyo genelde yerlesme akintisi derler benimde ilk gebeligimde olmustu kan testinde cikti ama idrarda hic cikmadi megersem dis gebelikmis dusuk oldu malesef insallah senin oyle bisey degildir

Canım ben tekrar kan verdim bugün 770 çıktı sen verdin mi kan? Bu arada benim hiç gebelik belirtim yok ilk gebeliğim de böyle geçmişti. Ama bu kez baya hastayım öksürük boğaz ağrısı ilaç da kullanamıyorum :(
Öncelikle çok geçmiş olsun , ilaçsız biraz daha geç geçiyor 😔
Biraz geç oldu cvp , giremedim hiç...evet yaptırdım 150 ye çıkmış benim ki de :) 10 gün sonra ultrason ile bakalım dedi 🙏🏼😊
Ben de hafif kasıklarımda ağrı oluyor hala, bugün de göğüslerimde hassasiyet başladı...Ama bulantı vs hiçbir şey yok çok şükür 😊

Bugun kan verecegim
15 inde çatlatma iğnesi olduysan etkisi kişiye göre değişiyor ama doktorlar garanti olsun diye 14. güne test günü veriyor canım doktorun sana test günü vermedi mi bence acele etme
daha önce çatlatma iğnesi vuruldunmu hiç biliyor musun sende etkisinin kaç gün sürdüğünü mesela benim 9. günde etkisi bitmiş oluyor herkeste farklı

Back
X