- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.521
Evet 13 ünde olacaktım dün hafif leke gelmişti o yüzden kana baktırdım bugünYani bat 13 haziranmi. Eğer öyle ise gayet güzel değerin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 13 ünde olacaktım dün hafif leke gelmişti o yüzden kana baktırdım bugünYani bat 13 haziranmi. Eğer öyle ise gayet güzel değerin.
Hamilelik var gözün aydın..ama testin koyulaşmasını bekleyip kan verirsen kesinleşir. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
Benim testime benziyor bende böyle silik olunca hamilelik olduğunu duymuştum ama emin olmak için kan verdim bakalımYok benim iki gun once yaptigim ayni markaydi sizinkiyle ayni degil resim atayim yakinlasmak gerek ama
silik bile diyemiyorum.ben cunku baya ici boş beyazBenim testime benziyor bende böyle silik olunca hamilelik olduğunu duymuştum ama emin olmak için kan verdim bakalım
İstersen iki gün bekleyip tekrarla testini o zaman varsa belirginleşirsilik bile diyemiyorum.ben cunku baya ici boş beyaz
Beklemek cok zorİstersen iki gün bekleyip tekrarla testini o zaman varsa belirginleşir
Evet benimde 4 saat sonra sonucum çıkacak sabırsızlanıyorumBeklemek cok zor![]()
Belki cikmistir simdiEvet benimde 4 saat sonra sonucum çıkacak sabırsızlanıyorum![]()
Niye 4 saat ben 15 dakkada öğrendimEvet benimde 4 saat sonra sonucum çıkacak sabırsızlanıyorum![]()
Yaşadığım yerde geç sonuçlar çıkıyor. Sonucu almaya gittim hamile değilsin dedi doktor idrar testim bozuktu sanırımNiye 4 saat ben 15 dakkada öğrendim
Aramızda iki gün var sadece nasıl gidiyor sizin için süreç acabaAdet günümün bir gün gecikmesiyle elde ettiğim 3 farklı test sonuçlarım
Eki Görüntüle 2648286
Bu ucuz olan testlerDe adet gecikmesinden kaç gün sonra çıkıyorAdet günümün bir gün gecikmesiyle elde ettiğim 3 farklı test sonuçlarım
Eki Görüntüle 2648286