Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canlarım ya benimkine de bi bakar mısınız ilk anlamıyorum pek regl olacak gibi ağrım var bütün hastalanmam gerekiyor henüz bir şey yok testi dün akşam yaptım
84BC279D-BBEA-4BC0-8591-AC73F43F029E.webp
03202F95-4626-4876-BF38-C8A0B50CC579.webp

Merhaba kizlar su testleere bskarmisiniz ovulasyon bunlar simdi yaptim son testi dün geceyi degerlendirdik bugünüdemi degerlendirmeliyim? Yani bu teste göre ne yaapmaliyim 4 aydir olmuyo bi yerde yanlismi yapiyorim acaba

Şimdilik hiç sıkıntım yok çok şükür. Ama heyecan had safhada. İşe gidip geliyorum covid li hastalara bakıyorum yoğun bakımda. Allah yardım ediyor diye düşünüyorum. Sizin nasıl gidiyor iyisinizdir inşallah ☺️

Merhaba. İlk regl gününü takip eden 12. Günde ilişkimiz olmuştu. 10 gün oldu. Adete 6 gün var. Şu anda aşırı şişkinlik ve burun tıkanıklığı var. Göğüslerimde hafif sancı var. Dün akşam da süte benzer bi akıntım oldu. Gebelik belirtisi olabilir mi? Teşekürler

Ben beklenen adet tarihimin ertesi günü gördüm. Defalarca kez negatif görmekten bıktığım için bu sefer adetimin gecikmesini bekledim ve çift çizgiyi gördüm. Hiç abartmıyorum o kadar kafayı takmıştım ki daha adetime 7-8 gün varken sabah akşam 15-20 tane test harcamış oluyordum. Buna erken gebelik testleri de dahil. Erkenden yapıp moralini bozma bence. Bu üç testi de aynı gün yaptım. İnanamadım bu kadar belirgin çıkmasına. Bazı yerlerde adetin 7 gün gecikmesi lazım filan yazıyordu. O yüzden farklı markaların testleri diye 3 tane yaptım.

Back
X