Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba çizgi görünüyor , kan mı verseniz acaba artık çünkü kan vermeden bilemezsiniz her gün testi atıyorsunuz buraya bence kan verin net sonucu bize de söyleyin inşallah bebeğiniz sizinledir ☺️
0.1 çıktı canım sonucum gerçekten şoklardayım 😱

Merhaba adetime 7 gün falan var testi yaptım baktım negatif uyudum şimdi uyandım baktım böyle bu bekleme çizgisi dediğimiz oluyor değil mi?
7F356983-466B-4CB1-A1F2-27D317964792.webp

Kanı verdikten sonra test yaptım ve sonuç böyle ya kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• 32363D07-BE72-4838-A84E-BC39D2F70789.webp
    32363D07-BE72-4838-A84E-BC39D2F70789.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 486
Arkadaşlar merhaba bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan testine koştum ama kanda negatif çıktı çok üzgünüm başına böyle bişey gelen var mı

Eklentiler

• 79211C83-F524-410D-86C9-B842A541BD80.webp
    79211C83-F524-410D-86C9-B842A541BD80.webp
    64 KB · Görüntüleme: 458
Kanı verdikten sonra test yaptım ve sonuç böyle ya kafayı yemek üzereyim
Kan kesin sonuçtur, çünkü gebelik hormonu hcg önce kana 2 gün içindede idrara geçer. Bu testlerde zaten çizgi yok cnm, günlerdir yapıyorsun, az bir koyulaşma bile yok.. Bence bir kadın doğumcuya gözük, reglin geciktikçe gebelik durumunda gecikir.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah cnm🤲🙏💕

Arkadaşlar merhaba bu sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan testine koştum ama kanda negatif çıktı çok üzgünüm başına böyle bişey gelen var mı
Var tabi olmaz mııı, benn😂 bu şoku 3 kere yaşamıştım.. Yalnız değilsin ve eminim bir çok anne adayı bu silik çizgiler yüzünden hayal kırıklığına uğruyor.

Kan kesin sonuçtur, çünkü gebelik hormonu hcg önce kana 2 gün içindede idrara geçer. Bu testlerde zaten çizgi yok cnm, günlerdir yapıyorsun, az bir koyulaşma bile yok.. Bence bir kadın doğumcuya gözük, reglin geciktikçe gebelik durumunda gecikir.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah cnm🤲🙏💕
Geçikmem yok şükür kuzum daha 6-7 günüm var bat a o yüzden bu kafa karışıklığım olmasa o çizgiler hiç çıkmıyor bende kaç farklı marka ile yaptım 20 ye yakın test hepsi mi bozuk bunların 🤷‍♀️🤷‍♀️ Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim canım çok sağol ♡ 🤲🙏

Geçikmem yok şükür kuzum daha 6-7 günüm var bat a o yüzden bu kafa karışıklığım olmasa o çizgiler hiç çıkmıyor bende kaç farklı marka ile yaptım 20 ye yakın test hepsi mi bozuk bunların 🤷‍♀️🤷‍♀️ Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim canım çok sağol ♡ 🤲🙏
Regline daha varsa boşuna evham yapıyorsun ☺️ inşallah gönlündeki versin Rabbim 🤲🙏❣️

Ama haksızlık bu bi kaç saatliğine de olsa dünyanın en mutlu insanı bendim resmen şok yaşadım 😔😔
Orası öyle, büyük hayal kırıklığı oluyor. En son gittiğimde o kadar emindim ki, gebelik yok deyince tutulmuştum.. Eve gelene kadar ağzımı bıçak açmamıştı. O gün bıraktım üzerine düşmeyi. Dedim olursa olur olmazsa Allah hayırlısını bilir.. Sende üzülme, bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah, Allah sağlık versin yeterki☺️❣️

Orası öyle, büyük hayal kırıklığı oluyor. En son gittiğimde o kadar emindim ki, gebelik yok deyince tutulmuştum.. Eve gelene kadar ağzımı bıçak açmamıştı. O gün bıraktım üzerine düşmeyi. Dedim olursa olur olmazsa Allah hayırlısını bilir.. Sende üzülme, bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah, Allah sağlık versin yeterki☺❣
Güzel dileklerin için sağol cnm tabiki takıntı haline getirmiyorum herşeyin hayırlısı🙏🥰

Kozlar tedaviye tekrar başlayacağım
Ben geçen iki tedavimdede femera ve letu kullandım bunlar yumurtalarımı büyüttü sorun olmadı
Benim sorum klomen mi daha iyi yoksa femera ile letu mu çünkü hiç klomen kullanmadım

Kizlar merhaba yeni saylirim.31 agustis son adet tarihim.genelde 26-27 gunde bir adet oluyorum.ortalama 27 gun.27 gunde bir olsa dun adet olmam gerekirdi.28 gun desek bugun olmam gerekirdi. Ama adetten eser yok.10 gundur asiri hassaslik var goguslerimde sanki iki beddn buyumus gibi.sik sik tuvalet olayi da var.eger adette gecikme yasanmayacaksa ki geciktigim nerdeyse hic olmaz erken olurum ama gecik.ez 1 gun bile eger gecikme degilse adetim 1 iki gun gecikmis oldu. Test yapmaya da korkuyirum.sizce durum nedir

Kizlar merhaba yeni saylirim.31 agustis son adet tarihim.genelde 26-27 gunde bir adet oluyorum.ortalama 27 gun.27 gunde bir olsa dun adet olmam gerekirdi.28 gun desek bugun olmam gerekirdi. Ama adetten eser yok.10 gundur asiri hassaslik var goguslerimde sanki iki beddn buyumus gibi.sik sik tuvalet olayi da var.eger adette gecikme yasanmayacaksa ki geciktigim nerdeyse hic olmaz erken olurum ama gecik.ez 1 gun bile eger gecikme degilse adetim 1 iki gun gecikmis oldu. Test yapmaya da korkuyirum.sizce durum nedir
Nisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim 🤷‍♀️

Eklentiler

• 13F54D27-CD18-4B17-A138-804A957E61B3.webp
    13F54D27-CD18-4B17-A138-804A957E61B3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 169
Nisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim 🤷‍♀️
Hastaneye gidip kan vermelisin tebriklerrr bizlere de dua etmeyi unutmayınn:KK200:

Back
X