- 12 Ekim 2020
- 17
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testin pozitif ha içinde kuşku yapıyorsa git kan tahlili yap için rahat olsun rabbim gönlüne göre versinAdet gecikmesinin 2. günündeyim.Gebelik testimi az önce yaptım akşam saatlerinde yani. Pozitif değil mi :) bu test için güvenilir değil vb. yorumlar var ama? Negatif çıkma ihtimali var mı
adet gecikmesi dışında ne tür belirtin var canımAdet gecikmesinin 2. günündeyim.Gebelik testimi az önce yaptım akşam saatlerinde yani. Pozitif değil mi :) bu test için güvenilir değil vb. yorumlar var ama? Negatif çıkma ihtimali var mı
Amiiin hepimiz için hayırlısı neyse o olsunCanım testin pozitif ha içinde kuşku yapıyorsa git kan tahlili yap için rahat olsun rabbim gönlüne göre versin
Belirtilerim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacaklarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. biraz da iştahım açıldı, bikaç kez mide bulantısı olduadet gecikmesi dışında ne tür belirtin var canım
hayırlısıyla kucağına alırsın İnşallahBelirtilerim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacaklarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. biraz da iştahım açıldı, bikaç kez mide bulantısı oldu
Siz kan testi yaptirdiniz mi merak ettim sonucunuAy canım inşallah inşallahBelirtim sadece mide bulantısı şu an. Hafif hissediyorum kendimi bide halsiz böyle. yattığım yerden kalkmasam hoşuma gidicek.
![]()
ayy yok yaptırmadım henüzSiz kan testi yaptirdiniz mi merak ettim sonucunu
Hayirlisi olsun canim bende test yaptim net cikti az once muayene oldum daha kese olusmamis kan verdim ogleden sonra cikacak sonuc bakalimayy yok yaptırmadım henüzbiraz daha geçsin diye bekliyorum :) beklerken heycandan ölüyorum, yarın tekrar test yapıp perşembe günü kan vericem inşallah :))
ayy yok yaptırmadım henüzbiraz daha geçsin diye bekliyorum :) beklerken heycandan ölüyorum, yarın tekrar test yapıp perşembe günü kan vericem inşallah :))
Cnm bugun adet gunum dun test yaptim cikti bugun hastameye gittim kese olusmamis daha kan verdim ogleden sonra cikacak sonucAyyy sizin baya nettAllah ım hayırlı etsin canım
Kaç gün gecikti sizin adet döneminiz?
Ar+ı med markasi eczaneden aldim normal gebelik testi alabilirmiyim dedi onu verdi 7 bucuk tl ydi cnmgözünüz aydınnnhangi marka test acaba
teşekkür ederim canımAr+ı med markasi eczaneden aldim normal gebelik testi alabilirmiyim dedi onu verdi 7 bucuk tl ydi cnm
Çıktı mı sonucunuz merak ettimmm :)) Bende bugün yine test yaptım hala silik çizgi çıkıyor kan tahlili vermeye korkuyorum. Cuma günüde yolculuk yapmam gerekiyor. Çok garip duygular içerisindeyim.Cnm bugun adet gunum dun test yaptim cikti bugun hastameye gittim kese olusmamis daha kan verdim ogleden sonra cikacak sonuc
Sonuclar cikmistir heralde canim ogleden sonra gidicem yazarim burayaÇıktı mı sonucunuz merak ettimmm :)) Bende bugün yine test yaptım hala silik çizgi çıkıyor kan tahlili vermeye korkuyorum. Cuma günüde yolculuk yapmam gerekiyor. Çok garip duygular içerisindeyim.
Hamilemisiniz acaba benım testte aynı şekildeKızlar bende reglim e 6 gün kala yaptım bu şekil çıktı predictor early kullandım sizce sonuç ne kasıklarım da kasılma var çok