Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adet gecikmesinin 2. günündeyim.Gebelik testimi az önce yaptım akşam saatlerinde yani. Pozitif değil mi :) bu test için güvenilir değil vb. yorumlar var ama? Negatif çıkma ihtimali var mı

Eklentiler

• 0618C33F-D05D-4DBA-9F19-DEA7778567E4.webp
    0618C33F-D05D-4DBA-9F19-DEA7778567E4.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 181
Adet gecikmesinin 2. günündeyim.Gebelik testimi az önce yaptım akşam saatlerinde yani. Pozitif değil mi :) bu test için güvenilir değil vb. yorumlar var ama? Negatif çıkma ihtimali var mı
Canım testin pozitif ha içinde kuşku yapıyorsa git kan tahlili yap için rahat olsun rabbim gönlüne göre versin

adet gecikmesi dışında ne tür belirtin var canım
Belirtilerim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacaklarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. biraz da iştahım açıldı, bikaç kez mide bulantısı oldu

Belirtilerim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacaklarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. biraz da iştahım açıldı, bikaç kez mide bulantısı oldu
hayırlısıyla kucağına alırsın İnşallah:anne:

ayy yok yaptırmadım henüz :KK17: biraz daha geçsin diye bekliyorum :) beklerken heycandan ölüyorum, yarın tekrar test yapıp perşembe günü kan vericem inşallah :))
Hayirlisi olsun canim bende test yaptim net cikti az once muayene oldum daha kese olusmamis kan verdim ogleden sonra cikacak sonuc bakalim

Cnm bugun adet gunum dun test yaptim cikti bugun hastameye gittim kese olusmamis daha kan verdim ogleden sonra cikacak sonuc
Çıktı mı sonucunuz merak ettimmm :)) Bende bugün yine test yaptım hala silik çizgi çıkıyor kan tahlili vermeye korkuyorum. Cuma günüde yolculuk yapmam gerekiyor. Çok garip duygular içerisindeyim.

Merhaba hanımlar. Bata 7 gün var. Yumurtlamadan sonra geçmeyen ara ara daha da şiddetlenen sol kasık ve bel ağrım var. Dün test yaptım ama çok çok silik gibi bir şey
20201016_071812.webp
gördüm kuruma çizgisidir dedim ve bakmayı bıraktım. Ama bu sabah da yaptım ve daha kurumadan çizgisi belli oluyor. Sizce var mı bir şey. Üzerinde oynadım ki daha rahat görünsün.

Back
X