- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.481
14 15 gün sonra çıkarMerhaba kizlar..birliktelikten en az ne kadar sure sonra ortalama normal idrar testinde cikiyor.bilgisi olan varmi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 15 gün sonra çıkarMerhaba kizlar..birliktelikten en az ne kadar sure sonra ortalama normal idrar testinde cikiyor.bilgisi olan varmi..
Yok yok hayali değil net gözüküyorYani ben hayali bi çizgi görmüyorum deminormalde adet olmaZsam bekleyecektim test için salı gününü ama dün biraz ayakta kaldıktan sonra o kadar kasık ağrısı yaşadım ki aklıma düştü. Bugün de ara ara devam. Normalde adet öncesi hiç kasık ağrım olmaz taaki damlayı görene kadar.
Allah aratmadan sağlıkla versin hepimize canım:) benim yine geçen ay yaptığım testlerde de pozitif çıkmıştı. Hatta konu açmıştım gecikmeli bi döngü yaşadığım için beklemiştim. Bu sefer işi sağlama alıcam pazar gününe kadar olmazsam salı günü kan vericem :)Yok yok hayali değil net gözüküyorhayırlı olsun.normal kasik ağrıları belirti bunlar hep
bizede dua edin
Takvime göre doğurgan dönem aralığında olan 2 birliktelikten sonra bugün yaptım testi. 12. Veya 15. Güne denk geliyor. Test yukarıdaki gibi çıktı. Acele etmeden adet tarihinizden bi kaç gün sonra yapın isterseniz sağlıklı olması açısından.Merhaba kizlar..birliktelikten en az ne kadar sure sonra ortalama normal idrar testinde cikiyor.bilgisi olan varmi..
Kuzum cok tesekur ediyorum testini gordum..masallah tebrik ederimmTakvime göre doğurgan dönem aralığında olan 2 birliktelikten sonra bugün yaptım testi. 12. Veya 15. Güne denk geliyor. Test yukarıdaki gibi çıktı. Acele etmeden adet tarihinizden bi kaç gün sonra yapın isterseniz sağlıklı olması açısından.
Cok tesekkur ediyorum canim...14 15 gün sonra çıkar
Aa bebek olmadığı halde pozitif mı çıktı idrar testleri ? Sasirdim . Evet evet kan için biraz daha bekleyin bakalimAllah aratmadan sağlıkla versin hepimize canım:) benim yine geçen ay yaptığım testlerde de pozitif çıkmıştı. Hatta konu açmıştım gecikmeli bi döngü yaşadığım için beklemiştim. Bu sefer işi sağlama alıcam pazar gününe kadar olmazsam salı günü kan vericem :)
Canim kimyasal gebelik diye bir durum var..ben gecen ay yasamistim..tup bebek tedavisiyle..idrarda hayali cizgi gordum..ve aksamina kan vermistim..29.7 cikmisti..2 gin aonra 46 cikmisti..ama sonra dustu..sonradan arastirdim..aslinda dogal yollarlada bi cok bayan kimyasal gebelik yasayabiliyomus..adete kadar degerler dusebiliyormus adet olduklari icin ...kimyasal gebelik gecirdiklerini farkinda bile olmuyorlarmis..muhetmelen arkadasin yasadigida boyle bir durum olabilir..Aa bebek olmadığı halde pozitif mı çıktı idrar testleri ? Sasirdim . Evet evet kan için biraz daha bekleyin bakalim
Hayır değil canım. Normal testlerden. Açıkçası denemedim de hiç ama erken gebelik testleri bana daha az güvenilir geliyor. Teşekkür ederim bu arada canım :) inşallah kanda da pozitifi görebilirimKuzum cok tesekur ediyorum testini gordum..masallah tebrik ederimmdarisi tum isteyenlere olur insallah..senin yaptigin test erken gebelikmiyfi.peki..
Insallah kuzum kanda pozitifi gordugun gibi..katlanarakta artar ve rabbim kucaginada almayi nasip eder..Hayır değil canım. Normal testlerden. Açıkçası denemedim de hiç ama erken gebelik testleri bana daha az güvenilir geliyor. Teşekkür ederim bu arada canım :) inşallah kanda da pozitifi görebilirim![]()
Mucizem33 ün bahsettiği gibi kimsayal oldu galiba canım. Yani kendimin bu testini ve forumdaki diğer silik testleri gördükten sonra silik falanda sayılmazdı çok. Kan vermek için hem ş.dışına çıkacağım için hem de düzensizliğim olduğu için bi kaç gün daha bekleme kararı almıştım. H.sonunu atlatamadan adetim olmuştu. 9 gün falan sürdü. Sonrasında kan verdim ama eser yoktu değerden :))Aa bebek olmadığı halde pozitif mı çıktı idrar testleri ? Sasirdim . Evet evet kan için biraz daha bekleyin bakalim
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip ederInsallah kuzum kanda pozitifi gordugun gibi..katlanarakta artar ve rabbim kucaginada almayi nasip eder..![]()
Batt ne zamandi canim ben ayın 4 üRabbim bu günleri de gösterdi çok şükür. Hamile kaldığım da bu çizgileri görmek hep hayalimdi. Bir hafta adetim gecikti ve ne kadar koyulaşma olmuş görmek istedim. Rabbim isteyen herkese bu çizgileri ilk testinde göstersin inşallah![]()
![]()
30 kasımdı.Batt ne zamandi canim ben ayın 4 ü![]()
Gözünüz aydın sağlıcakla ilerler inşaallah .Bu da benden olsunbeklenen regl tarihim
04.12.20
İlk test 02.12
İkinci 03.12
Uç 04.12
Dört 07.12
İnanmadiğim için bukadar çok test tekrarladim.![]()
Sağolun inşallahGözünüz aydın sağlıcakla ilerler inşaallah .
Bende de aynısı var sonuç nedirbat 8 gün var böyle cıktı off kafam karstı valla