• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar ilk attığım adete 7 gün kala ikinci de bugün yaptım adete 5 gün kala. Kan testine gideyim çarşamba günü diyorum ama adetim geçmeden yaparlar mı saglik ocaginda

Eklentiler

• 20210102_121104.webp
    20210102_121104.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 139
  • 20210104_110950.webp
    20210104_110950.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar ilk attığım adete 7 gün kala ikinci de bugün yaptım adete 5 gün kala. Kan testine gideyim çarşamba günü diyorum ama adetim geçmeden yaparlar mı saglik ocaginda
Adet geçmeden yapmiyorlar ben de 2 gun kala kan testi icin gittim ama hic adetten bahsetmeden direk idrar testinde cift cizgi cikti kan testi yaptirmak icin geldim dedim, sormadilar oyle deyince 😁 Sonradan soyledim aaa nasil adet gecmeden cikiyor testte diye sasirdi ebeler. Herkese söylüyorum adete kalan gunle alakasi yok. Yumurtlamadan sonra kac gun gecmis o onemli. Yumurtlamadan 9 gün gecince testte gozukmeye basliyor. Sonucta kimisi 15.gunde yumurtluyor, kimisi 10.günde.

Kızlar merhaba. Benim adetime 7 gün var aslinda daha erken çıkmaz zannediyordum ama çok belirti yaşayınca kaset test yaptım bugün bu şekilde çıktı inşaallah bi tek ben görmüyorumdur silik çizgiyi heyecandan ve çok istedigimden 🤗
Merhaba canım bende adete 2 gün kala öğrendim dün evde test yaptm bugünde kan testi yaptım değeriniz kaç çıktı sizin kanda kaset testte yeniyken

Adet geçmeden yapmiyorlar ben de 2 gun kala kan testi icin gittim ama hic adetten bahsetmeden direk idrar testinde cift cizgi cikti kan testi yaptirmak icin geldim dedim, sormadilar oyle deyince 😁 Sonradan soyledim aaa nasil adet gecmeden cikiyor testte diye sasirdi ebeler. Herkese söylüyorum adete kalan gunle alakasi yok. Yumurtlamadan sonra kac gun gecmis o onemli. Yumurtlamadan 9 gün gecince testte gozukmeye basliyor. Sonucta kimisi 15.gunde yumurtluyor, kimisi 10.günde.
Sağol canım bende öyle yapayım o zaman 🤗

Ya bu ebeler hastane çalışanları enteresan zaten.
Hollanda da yaşıyorum. Sabah durumu anlattık 3 test yaptık pozitif hepsi diye. 6-7 hafta geçmeden çıkmaz demiş kadın ..
14 Ocak için randevu verdi jinekologa.
Ebe klinikleri takip ediyor burada o işleri bir de oraya yönlendirmesini beklersek bebek 5 aylık olur diye düşünüyorum 🙈
Gittiğimde 7 hafta bitecek zaten..

Ya bu ebeler hastane çalışanları enteresan zaten.
Hollanda da yaşıyorum. Sabah durumu anlattık 3 test yaptık pozitif hepsi diye. 6-7 hafta geçmeden çıkmaz demiş kadın ..
14 Ocak için randevu verdi jinekologa.
Ebe klinikleri takip ediyor burada o işleri bir de oraya yönlendirmesini beklersek bebek 5 aylık olur diye düşünüyorum 🙈
Gittiğimde 7 hafta bitecek zaten..
Ya hele yurtdısında gercekten durum cok vahim. Saglik sektörü çok zayif zaten koronavirüste iyice çöktü gördük. Ne kadar az giderseniz o kadar az yogunluk oluşur mantigiyla hareket ediyorlar. Gercekten cok zor isiniz. Ben olsam deliririm keseyi gormek isterim, yeri nasıl düzgün mü, kanama alanı var mı, sonucta önceden tedbir alinmasi gereken durumlar oluyor.

Ya hele yurtdısında gercekten durum cok vahim. Saglik sektörü çok zayif zaten koronavirüste iyice çöktü gördük. Ne kadar az giderseniz o kadar az yogunluk oluşur mantigiyla hareket ediyorlar. Gercekten cok zor isiniz. Ben olsam deliririm keseyi gormek isterim, yeri nasıl düzgün mü, kanama alanı var mı, sonucta önceden tedbir alinmasi gereken durumlar oluyor.
Sormayın randevular en az 10-14 gün sonraya veriliyor.
Hastaneye yönlendirme için aile hekimine bir saat izahat vermiştim de 15 gün sonraya randevu alabilmistik.
Eşimde bu konuda oldukça relax gittiğimizde onlar gerekeni söyleyecek dedi..
Benim ikinci gebeliğim olduğundan az çok biliyorum dikkat ediyorum.
Folik almaya başlamıştım zaten gebelikten önce.
Onu her sabah içiyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum.
Kızımda ilk üç ayda 4 kg almıştım bunda da aynısı olsun istemiyorum.. doymak bilmediğimden sabah yumurta avokadoya dayiyorum kahvaltıyı 🙈

İlk 10 hafta önemli yani bir de gerekli tedbir alincaksa alınmalı ..
İlk gebelikte doktor hemen rahim duvarini kalınlaştırmak için ilaç vermişti düşük riski olmasın diye..
Burada şimdi ilk gittigimde zaten 8 hafta olacak

Sormayın randevular en az 10-14 gün sonraya veriliyor.
Hastaneye yönlendirme için aile hekimine bir saat izahat vermiştim de 15 gün sonraya randevu alabilmistik.
Eşimde bu konuda oldukça relax gittiğimizde onlar gerekeni söyleyecek dedi..
Benim ikinci gebeliğim olduğundan az çok biliyorum dikkat ediyorum.
Folik almaya başlamıştım zaten gebelikten önce.
Onu her sabah içiyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum.
Kızımda ilk üç ayda 4 kg almıştım bunda da aynısı olsun istemiyorum.. doymak bilmediğimden sabah yumurta avokadoya dayiyorum kahvaltıyı 🙈
Randevu sorunu burda da var 15 gun sonrasina alabiliyosun en az. Doktor sayisi az cunku. Ya benim de daha 6 hafta oldu 2 kilo almisim cunku ben cok hareketli bi insanim normalde ve bebegi ogrendikten sonra hep yattim bi dusuk yasadigim icin korkuyorum. Ayrica goguslerim falan sisti gobegim sisti gaz ve ödem doluyum 😂 sabahlari ben de yumurtaya dayaniyorum tok tutsun diye ama sonra aksam tv karsisinda abur cubur 🤦🏻‍♀️ doktor kizacak biliyorum ama 3 ayi bi atlatsam düzene oturtacagim

Randevu sorunu burda da var 15 gun sonrasina alabiliyosun en az. Doktor sayisi az cunku. Ya benim de daha 6 hafta oldu 2 kilo almisim cunku ben cok hareketli bi insanim normalde ve bebegi ogrendikten sonra hep yattim bi dusuk yasadigim icin korkuyorum. Ayrica goguslerim falan sisti gobegim sisti gaz ve ödem doluyum 😂 sabahlari ben de yumurtaya dayaniyorum tok tutsun diye ama sonra aksam tv karsisinda abur cubur 🤦🏻‍♀️ doktor kizacak biliyorum ama 3 ayi bi atlatsam düzene oturtacagim
Abur cubur akşam vakti çok tehlikeli.
Ben ilk gebeligimi öğrendiğimde 1 hafta sonra önceden yaptığımız yurtdışı seyahatimiz vardı.
Doktor düşeceği varsa her şekilde düşer .. şuan bir risk yok demişti ama o aldigim ilaçlar beni mahvetmisti.
Parisi gezemeden otel odasında uyuyarak geçirmiştim..
Hareketlerinizi kisitlamayin çok fazla.
Ben bugün 9000 adım attım ormanda şimdi dinleniyorum 🙂

Abur cubur akşam vakti çok tehlikeli.
Ben ilk gebeligimi öğrendiğimde 1 hafta sonra önceden yaptığımız yurtdışı seyahatimiz vardı.
Doktor düşeceği varsa her şekilde düşer .. şuan bir risk yok demişti ama o aldigim ilaçlar beni mahvetmisti.
Parisi gezemeden otel odasında uyuyarak geçirmiştim..
Hareketlerinizi kisitlamayin çok fazla.
Ben bugün 9000 adım attım ormanda şimdi dinleniyorum 🙂
Hareket etmesine edeceğim de kolum kalkmadi şu son 1 haftadır asiri yorgun hissettim hep uyudum ama bugun iyiydim temizlik yaptim evde 💪spor yapan bi insanim markete kadar gittim nefes nefese kaldım başım döndü, nasil 9000 adım attınız ya inanamiyorum, bu bebek benim herşeyimi sömürüyor. Zamanla plan program yapip oturtacağım düzeni az kaldi 😊 🤗

Hareket etmesine edeceğim de kolum kalkmadi şu son 1 haftadır asiri yorgun hissettim hep uyudum ama bugun iyiydim temizlik yaptim evde 💪spor yapan bi insanim markete kadar gittim nefes nefese kaldım başım döndü, nasil 9000 adım attınız ya inanamiyorum, bu bebek benim herşeyimi sömürüyor. Zamanla plan program yapip oturtacağım düzeni az kaldi 😊 🤗
İlk gebeligimde bende senin gibiydim..
İlaç alıyordum ama o baş dönmesi halsizlik uyku hali yapiyordu bende.
Yürümeye alıştım burada fırsat buldukça çıkıyorum ormana..
Bugün hiç yorgunluk hissetmedim ama soğuktu o biraz zorladı.
Yürümek kolay doğum için şart.
Benim kuzen her gün 1 saat yürümüştü üç avazda doğurmuş 😁
İstanbul'da hiç harket edemediğimden kızımı çok zor doğurdum(ise git gel masa başı çalışma ) 3 gün sancı çektim .. açılma olmadı suni yedim falan.. bu da aynısı olsun istemiyorum.
Yurtdışında normal dogurtuyorlar çünkü..

İlk gebeligimde bende senin gibiydim..
İlaç alıyordum ama o baş dönmesi halsizlik uyku hali yapiyordu bende.
Yürümeye alıştım burada fırsat buldukça çıkıyorum ormana..
Bugün hiç yorgunluk hissetmedim ama soğuktu o biraz zorladı.
Yürümek kolay doğum için şart.
Benim kuzen her gün 1 saat yürümüştü üç avazda doğurmuş 😁
İstanbul'da hiç harket edemediğimden kızımı çok zor doğurdum(ise git gel masa başı çalışma ) 3 gün sancı çektim .. açılma olmadı suni yedim falan.. bu da aynısı olsun istemiyorum.
Yurtdışında normal dogurtuyorlar çünkü..
Yuruycem yuruycem şu belirtiler bi geçsin de 😁 merdiven cikarken bile kalbim kut kut hizlaniyor nefesim kesiliyor. Ben de çok normal dogum istiyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz 🤗

Bende bugun erken test denedim adetime 5 gun var ama cikmadi:( erken bayagi. Yumurtlamamin 10. Gunu bugun aslinda ama bazisi da diyor ki 13. Gunu bakin ama tabiki kisisine gore degisiyordur. Sanirim adet gunumu beklicem:(

Bende bugun erken test denedim adetime 5 gun var ama cikmadi:KK43: erken bayagi. Yumurtlamamin 10. Gunu bugun aslinda ama bazisi da diyor ki 13. Gunu bakin ama tabiki kisisine gore degisiyordur. Sanirim adet gunumu beklicem:KK43:
Yani bilemeyiz Allahın işi herşey olabilir yolda oyalanmistir rahime inerken belki 😊 siz yine bekleyin tabi 2 gun kala yine test yaparsiniz

Back
X