- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Siz olayı fazlasıyla yanlış anlamışsınız.Kızlar hayatımda hrp pozitif olayım dedim.olumlu düşünrsem olumlu olur herşey dedim.bu beb köpeği ısırmayacağım için köpeğin de beni ısırmamasunı beklemek kadar saçmaymış.hayatımda hep kişisel gelişim kitapları okudum ve bu kitaplar herşeyi düşünceye bağlıyorlardı.
Hayatta önemli olan gerçekçi olmakmış.o zaman soruyorum bu kişisel gelişim kitapları yararlı olacağı yerde zararlı olmuyor mu
Olmaz diye dusun:) icten ice umut et ama:)) kimseye soleme buyusu kacmasin:)) yavrum senin su koca hasretine cok uzuluyoz forumcak. Kavussaniz cok mutlu olcaz:))Valla bencede örnek vereyim pozitif olayım diyorum herşey geçecek en azından ay sonunda eşim izne çıkacak bizde görüşücez özledik diyorum. O kadar pozitif düşünüyorum ama birde haber geliyor ki bir sonraki hafta izne çıkacak oluyor . Ama ben çocuk gibi günlerce bu haftayı beklemiştim ne oldu hiçççç. Şimdi tayinle ilgili olumlu mu düşünsem yoksa aman zaten olmaz mı desem karar veremiyorum
Kızlar hayatımda hrp pozitif olayım dedim.olumlu düşünrsem olumlu olur herşey dedim.bu beb köpeği ısırmayacağım için köpeğin de beni ısırmamasunı beklemek kadar saçmaymış.hayatımda hep kişisel gelişim kitapları okudum ve bu kitaplar herşeyi düşünceye bağlıyorlardı.
Hayatta önemli olan gerçekçi olmakmış.o zaman soruyorum bu kişisel gelişim kitapları yararlı olacağı yerde zararlı olmuyor mu
Ya bu sefer evrene olumsuz enerji gidiyor nasıl olacakOlmaz diye dusun:) icten ice umut et ama:)) kimseye soleme buyusu kacmasin:)) yavrum senin su koca hasretine cok uzuluyoz forumcak. Kavussaniz cok mutlu olcaz:))
Kavusun artik kavusun yetti gari:))) evreni salla hayirlisini iste:)Ya bu sefer evrene olumsuz enerji gidiyor nasıl olacak5 aydır uzağız baby zor
Kayınvalidem sürekli birşey konuşulunca bu tayin iş vs nasip kısmet diyip duruyor beni sinir basıyor. Allahım evrene olumlu enerji yolluyorum istediğimiz hayırlısı ile olsun lütfenKavusun artik kavusun yetti gari:))) evreni salla hayirlisini iste:)
Pozitif nasil olunuyor bi bana anlatsana.Kızlar hayatımda hrp pozitif olayım dedim.olumlu düşünrsem olumlu olur herşey dedim.bu beb köpeği ısırmayacağım için köpeğin de beni ısırmamasunı beklemek kadar saçmaymış.hayatımda hep kişisel gelişim kitapları okudum ve bu kitaplar herşeyi düşünceye bağlıyorlardı.
Haha kadin yanlis bise demiyoki:)) sen kadina sinir oluyon ya ondan:))Kayınvalidem sürekli birşey konuşulunca bu tayin iş vs nasip kısmet diyip duruyor beni sinir basıyor. Allahım evrene olumlu enerji yolluyorum istediğimiz hayırlısı ile olsun lütfen
Sürekli bunu söylüyor her durumda . Onun tuzu kuru olduğundan söylemek kolay tabi kiHaha kadin yanlis bise demiyoki:)) sen kadina sinir oluyon ya ondan:))
Niyeki? Senin kocansa onunda oglu?? Dimi:)Sürekli bunu söylüyor her durumda . Onun tuzu kuru olduğundan söylemek kolay tabi ki
Evet işte bende neden böyle rahat anlamıyorum . Tuzu kuru o kendi yatağında yatıyor kendi evinde . Ama biz neredeyiz ne durumdayız ona bakmak gerek . Birşey olunca başlıyor bu onun işi bu onun işi demeye . Benim evime geldi 1 hafta kaldı koşarak kocam evim diye gitti ben 5 aydır göçebe gibi oradan oraya gidiyorum bi annem bi onun evi . Böyle karşımda konuşması beni sinir ediyor . Yoksa iyi insan seviyorum . Birtek derdim eşimle ilgili umursamaz olmalarıNiyeki? Senin kocansa onunda oglu?? Dimi:)
Belki o da sana teselli olsun diye diyodur.Evet işte bende neden böyle rahat anlamıyorum . Tuzu kuru o kendi yatağında yatıyor kendi evinde . Ama biz neredeyiz ne durumdayız ona bakmak gerek . Birşey olunca başlıyor bu onun işi bu onun işi demeye . Benim evime geldi 1 hafta kaldı koşarak kocam evim diye gitti ben 5 şudur göçebe gibi oradan oraya gidiyorum bi annem bi onun evi . Böyle karşımda konuşması beni sinir ediyor . Yoksa iyi insan seviyorum . Birtek derdim eşimle ilgili umursamaz olmaları
Kızlar hayatımda hrp pozitif olayım dedim.olumlu düşünrsem olumlu olur herşey dedim.bu beb köpeği ısırmayacağım için köpeğin de beni ısırmamasunı beklemek kadar saçmaymış.hayatımda hep kişisel gelişim kitapları okudum ve bu kitaplar herşeyi düşünceye bağlıyorlardı.
Kızım haklısın zor falan filan desin böyle rahat olunca olmuyor inan bana .Belki o da sana teselli olsun diye diyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?