hamıle deılım ama topıgın hayırlı lsun dmeek ıcın geldım canım
ınş herkes hamıle kalır faydalı bılgıler edınır burada
bol hamıslı gunlerrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun bebeğin nurcan. benim de 3 eylülde yapılmıştı transferim şimdi 11+3 günlük hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..
nurcan canım topiğin hayırlı olsun, benimde 11 ekimde yumurtalarım toplandı, 14 ekimde de transferim yapıldı, şimdi 5 haftalık hamileyim, dün kese göründü ama embriyo görünmedi daha,haftaya inş görecez,,rabbim bu yoldaki herkese kolaylık versin,
Hamile arkadaşlar hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin.Dualarınızı bizden esirgemeyin.Benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımında yüzü güler inşallah...
Nurcan topigin hayirli olsun.
Benim 13 ekimde yumurtalar toplandi 15 ekimde transferim oldu.
Simdi 3 haftalik hamileyim. 22 kasim ilk ultrasonum var.
nurcannn geldim canım siteyi iyi yapmışsın da açmışsın 7+5 oldu 12 sinde ikinci kontrole gidicem canım şimdilik hersey güzel gidiyor bayadır konusamadık seninle
nurcannn geldim canım siteyi iyi yapmışsın da açmışsın 7+5 oldu 12 sinde ikinci kontrole gidicem canım şimdilik hersey güzel gidiyor bayadır konusamadık seninle
Hosbulduk nurcan.
Hilye senin transferin benden bir gün ônce oldu nasil oluyorda sen 5 haftalik hamilesin nasil hesapliyorsunuz.
Ben transferden itibaren hesapliyorum.
Benim yumurtalar 13 ekim toplandi transfer 15 ekim gerçeklesti.
Ben kaç haftalik hamileyim ?
canım son adet tarihinden hesaplıcaksın transferden değil bizimkiler tüp bebek ama normal gebelik gibi hessaplanıyor
Tamamda canim benim en son adet tarihim 13 eylül.
Benim tedavim uzun protokol oldugu için ben ekimde hiç adet görmedim.
Simdi benimki nasil hesaplanacak.[/QUOT
sen bu hafta doktorundan öğren canım kaç haftalık oldunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?