Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcan306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
7.145
6
0
İstanbul
17 eylülde yumurtalarım toplandı 20 eylülde ise transferim yapıldı şuan 8 +6 günlük hamileyim ve benim gibi bebişleri yolda olan arkadaşlarla burada buluşup sorunlarımızı ve yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım istiyorum.
Bütün gebe arkadaşları bekliyorum.

hamıle deılım ama topıgın hayırlı lsun dmeek ıcın geldım canım
ınş herkes hamıle kalır faydalı bılgıler edınır burada
bol hamıslı gunlerrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun bebeğin nurcan. benim de 3 eylülde yapılmıştı transferim şimdi 11+3 günlük hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun bebeğin nurcan. benim de 3 eylülde yapılmıştı transferim şimdi 11+3 günlük hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..

ay negüzel inşallah canım Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
diğer topiclerde çok arkadaşımız var sorular soruyolar kimse birbirine sağlıklı cevaplar veremiyor burda birbirimize süreçlerimizi anlatırsak herkez için daha güzel olur sanırım sendende durumunu sürekli bildirmeni bekleriz hayatım

nurcan canım topiğin hayırlı olsun, benimde 11 ekimde yumurtalarım toplandı, 14 ekimde de transferim yapıldı, şimdi 5 haftalık hamileyim, dün kese göründü ama embriyo görünmedi daha,haftaya inş görecez,,rabbim bu yoldaki herkese kolaylık versin,

Hamile arkadaşlar hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin.Dualarınızı bizden esirgemeyin.Benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımında yüzü güler inşallah...

Nurcan topigin hayirli olsun.
Benim 13 ekimde yumurtalar toplandi 15 ekimde transferim oldu.
Simdi 3 haftalik hamileyim. 22 kasim ilk ultrasonum var.

nurcannn geldim canım siteyi iyi yapmışsın da açmışsın 7+5 oldu 12 sinde ikinci kontrole gidicem canım şimdilik hersey güzel gidiyor bayadır konusamadık seninle

sağol canım keseden 1 hafta sonra gördüm bende hayırlı olsun inşallah aramıza hoşgeldin bi sıkıntınız olduğunda lütfen yazalım güzel haberlerinizide taabi

nurcannn geldim canım siteyi iyi yapmışsın da açmışsın 7+5 oldu 12 sinde ikinci kontrole gidicem canım şimdilik hersey güzel gidiyor bayadır konusamadık seninle

hayırlı olsun canım kalp atışlarını duydunuzmu, yoksa bu kontrolde mi duyacaksınız:26:

Hosbulduk nurcan.

Hilye senin transferin benden bir gün ônce oldu nasil oluyorda sen 5 haftalik hamilesin nasil hesapliyorsunuz.
Ben transferden itibaren hesapliyorum.
Benim yumurtalar 13 ekim toplandi transfer 15 ekim gerçeklesti.
Ben kaç haftalik hamileyim ?

evet canım ben sana bi ikikere yazdım ama yoğunlukta kayboluyo merakettim dedim böle olmıcak kendimize ait bi yer olsun dedim ondan açtım bida arkamızdan gelen çok arkadaş var aslında diğer topiclerde soru soruyolar birssürü ayrı cevap alıyorlar böyle daha sağlıklı olur sanırım muayenenden sonra bebişimizin durumunu bizimlede paylş bende 23 kasımda ikili test vericem ::) bu arada karnında gerilme gibi hisler vamı ben bayağı hissediyorum sırt üstü atınca büyümeye çalıştığını :)

Son düzenleme:

canım son adet tarihinden hesaplıcaksın transferden değil bizimkiler tüp bebek ama normal gebelik gibi hessaplanıyor

canım son adet tarihinden hesaplıcaksın transferden değil bizimkiler tüp bebek ama normal gebelik gibi hessaplanıyor

Tamamda canim benim en son adet tarihim 13 eylül.
Benim tedavim uzun protokol oldugu için ben ekimde hiç adet görmedim.
Simdi benimki nasil hesaplanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…