Haberdar ederim canim. Simsi sabirsizla ultrasonu bekliyorum çok heyecanlaniyorum.
Karnimda halen adet sancisi var. Bulanti falan yok. Sadece yorgunluk halsizlik basladi.
nurcan canım gerilme bendede var arada seğir gibi hızlı atışları oluyor hissediyorum baya bi tamam canım yazaım nasıl ilerlediklerini sen nasılsın canım nasıl gidiyor
şimdiye kadar o kadar çok zorluklardan geçtik ki , hamilelikte yaşadığımız en zor şeyler bile bizi mutlu edecek, bebişin bunlarını yaptığını düşündüğümüz içinn,, hem of bulantım olmasın diyecez hemde hoşumuza gideck :)
Allahaşükür iyiyim benim mmide bulantısı halsizlik aynı devam ediyo hiç azalma yok :))))))))))) ama doktorum tek bebiş görmesine rağmen ikiz olabilir çok küçük şuandedi pek ümidim yok ne den öle dedi anlamadımda ama inşallah benimde senin gibi cici ikizlerim olur ben çoooooooooooooook istiyorum ikiz olmasını sen değerini söleyince acayip hoşuma gitti çok sevindim senin adına
canım çok sevindim hayırlı olsunn dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin yarında inşallah güzel haberler alırsın
çok teşekkür ederim çok güzel bi duygu bu :) bide ara sıra şu kanamalar olmasa merak ediyorum kanaması olan varmı acaba aramızda :26:
byn_zeynep gözün aydin allah tamamini erdirsin.
Hatser seninkiler ikimis senin degerin kaç çikmisti ?
allahıma şükürler olsun benim hiç kanamam olmadı inşallahta olmaz ben ikiz annesi olucam canım buna rağmen hiç bir kötü belirtim yoktu olmazda ama sıkıntı yaratmasın bu sende normal şartlarda bile hamile kalanların 9 ay boyunca kanaması mevcut oluyormuş içini rahat tut rabbim isteyen herkezede bizdeki mutluluğu yaşatsın
12 günde 514 14 günde 1000 çıktı canım
inanılmaz bi bulantı bu tarifi asla mümkün değil açlık bendede çok var sürekli açım hiç doymuyorum canım ben bebeklerin ikisinide gördüm keseleride içerisindeki oluşumlarıda ama biri daha küçük ve daha az kalp atışları ama diğeri netti biraz meraklandım tabikide kötü bi durumla karşılaşırmıyım diye şimdilik hiçbir sorunum yok şükürler olsun allahıma cuma günü inşallah dahada netleşir rahatlarım
merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım 9 ekim de yumurta toplama işlemi yapıldı sadece 1 tane elde edebildiğini söledi doktorum ve ben çok üzüldüm ilk dememdi meraklı ve heyecanlıydım korkuyodum da ama çok şükür pozitif sonuç aldım 11 ekimde transferim oldu 20 ekimde ilk beta hcg bakıldı 46 çıktı sonuç ama iki gün sonra yani adet tarihimde kanamam oldu testte sonuç 123 çıktı bebeğim hala benimleydi kanamam geçmeyince 3 gün sonra bidaha yaptırdım 349 :) bebeğim hala benimle:) sakın kanamanız olunca umutsuzluğa kapılmayın olabiliyomuş demek ki ve yarın ilk ulturason çok heyecan ve meraklıyım korkmayın rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip edecek ben eminim çünkü rabbimiz kullarını çok seviyor :) pozitif olalım :)
çok güzel. Sana kaç tane transfer ettiler.
Bana 2 embryo transfer ettiler 14 gün degerim 560 çikti 18ci gün 2225.
Doktor birsey demedi sadece degerin güzel dedi
Artik ultrason'da belli olur.
Hayirlisi olsun.
nurcan çok iyi düşünmüşsün canım bunu ,
çok güzel. Sana kaç tane transfer ettiler.
Bana 2 embryo transfer ettiler 14 gün degerim 560 çikti 18ci gün 2225.
Doktor birsey demedi sadece degerin güzel dedi
Artik ultrason'da belli olur.
Hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?