Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcan canım gerilme bendede var arada seğir gibi hızlı atışları oluyor hissediyorum baya bi tamam canım yazaım nasıl ilerlediklerini sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Allahaşükür iyiyim benim mmide bulantısı halsizlik aynı devam ediyo hiç azalma yok :))))))))))) ama doktorum tek bebiş görmesine rağmen ikiz olabilir çok küçük şuandedi pek ümidim yok ne den öle dedi anlamadımda ama inşallah benimde senin gibi cici ikizlerim olur ben çoooooooooooooook istiyorum ikiz olmasını sen değerini söleyince acayip hoşuma gitti çok sevindim senin adına

valla benim hoşuma gidiyor çünkü şuan tekme atsada anlayamıcağımız için bu belirtiler benimle olduğunu gösteriyor bana buda benim için dünyanın en güzel eziyeti oluyor bu gebelikler zor gebelikler belgide bir çoğumuz birdaha gebelik yaşayamıcak nede olsa uğraşlı ve pahalı bi tedavi o yüzdenben herkezin herşeyi hissederek tüm eziyeti çekerek geçirmesini isterim ::::::::::))))))))ben bide aşırı acıkıyorum ailem seferbe r oluyo bana ne yapsalar diye vampir diyolar bebişime yemek yemesem çikolata yiyorum onundışındada uyuyorum

inanılmaz bi bulantı bu tarifi asla mümkün değil açlık bendede çok var sürekli açım hiç doymuyorum canım ben bebeklerin ikisinide gördüm keseleride içerisindeki oluşumlarıda ama biri daha küçük ve daha az kalp atışları ama diğeri netti biraz meraklandım tabikide kötü bi durumla karşılaşırmıyım diye şimdilik hiçbir sorunum yok şükürler olsun allahıma cuma günü inşallah dahada netleşir rahatlarım

merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım 9 ekim de yumurta toplama işlemi yapıldı sadece 1 tane elde edebildiğini söledi doktorum ve ben çok üzüldüm ilk dememdi meraklı ve heyecanlıydım korkuyodum da ama çok şükür pozitif sonuç aldım 11 ekimde transferim oldu 20 ekimde ilk beta hcg bakıldı 46 çıktı sonuç ama iki gün sonra yani adet tarihimde kanamam oldu testte sonuç 123 çıktı bebeğim hala benimleydi kanamam geçmeyince 3 gün sonra bidaha yaptırdım 349 :) bebeğim hala benimle:) sakın kanamanız olunca umutsuzluğa kapılmayın olabiliyomuş demek ki ve yarın ilk ulturason çok heyecan ve meraklıyım korkmayın rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip edecek ben eminim çünkü rabbimiz kullarını çok seviyor :) pozitif olalım :)

canım çok sevindim hayırlı olsunn dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin yarında inşallah güzel haberler alırsın

çok teşekkür ederim çok güzel bi duygu bu :) bide ara sıra şu kanamalar olmasa merak ediyorum kanaması olan varmı acaba aramızda :26:

allahıma şükürler olsun benim hiç kanamam olmadı inşallahta olmaz ben ikiz annesi olucam canım buna rağmen hiç bir kötü belirtim yoktu olmazda ama sıkıntı yaratmasın bu sende normal şartlarda bile hamile kalanların 9 ay boyunca kanaması mevcut oluyormuş içini rahat tut rabbim isteyen herkezede bizdeki mutluluğu yaşatsın

byn_zeynep gözün aydin allah tamamini erdirsin.

Hatser seninkiler ikimis senin degerin kaç çikmisti ?

ay senin adına çok sevindim bende ilk normal yolla olamayacağını öğrendiğimde ikiz istiyodum hem merak hemde bi anda olsun istedim ama olmuyomuş :)) çok güzel çok sevindim rabbim tamına erdirsin :) hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin

zeynep gözün aydın canım, inş sorunsuz bir şekilde devam bu süreç, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini,, benimde 6 haftalık oldu allaha çok şkr kanama falan olmadı hiç bende, inş herşey yolunda gider hepimiz içinde,,

canım zaten ikiz gebelikte 1 tanesi hep geriden geliyor hayatım bi sorun olmaz sanıım

canım aramıza hoş geldin enteresan bi durum yaşamışsın ama çok güzel sonuçlanmış inşallah dahada güzel haberlerini bekliyoruz

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası

1-) nurcan306 ................................ 9. Hafta
2-) ela2008 ................................ 11. Hafta
3-) hatser ................................. 8. Hafta
4-) hilye35 ................................. 5. Hafta
5-) espoir_fr ................................ .Hafta
6-) byn_zeynep ................................ .Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim2 arkadaşımızın haftasını bilmediğim için yazamaım haftası belli olan zeynep ve espoir arkadaşlarımız bildirirse onlarıda yazarız ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…