merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bayağıdır kimse uğramamış nerede o eski cıvıl cıvıl günler :)
artık arada uğramaya başlasak mesela ben fırsat buldukça gelmeye çalışıcam bütün arkadaşlarımıda bekliyorum
görüşmek dileği ile hepiniz
sana da merhaba canım ben uğruyorum arada ama yazan olmadığı için ben de yazmıyorum malum bebekler olunca yazmaya fırsat kalmıyor pek. zaten işe de başladım ama iş yerinde yarım gün çalışıyorum o yüzden işim yoğun oluyor işten yazmaya da pek fırsatım olmuyor.
arkadaşlar biliyormusunuz tekrar teyze oluyorum ben bu sefer diğer kardeşimden çok mutluyum ilaç tedavisiyle oldu çok şükür fazla bekletmedi kendini bebeğimiz teyzesinin yavrusu 6+3 günlük daha. inanırmısınız sanki kendim hamileymişim gibi aynı heyecanları tekrar yaşıyorum ALLAH hayılısıyla sağlıklısıyla kucağımızada almayı nasip eder İNŞALLAH cümlesinin bebeklerinide. diğer yeğenimide çok seviyorum teyzesinin akıllı böceğidir o güzel kızım benim Ceylinim.
ek gıda olarak neler veriyorsunuz bebeğinize ben doktor tavsiyesine uyuyorum hem anlattı hemde kitapçık verdi çokta işime yaradı doğrusu ilk bebeğin acemiliği olduğu için doğru yönlendirmelere ihtiyacımız var sizlerde doktor tavsiyesinemi uyuyorsunuz yoksa herşeydenmi veriyorsunuz? benim gönlüm herşeyden vermekten yana ama bu konuda eğitimli oldukları için ne diyorsa doktorumuz yapıyorum. ama arada kaçamaklarda yapıyoruz kızımla
ben de doktor tavsiyesine uyuyorum çok çok memnun olduğumuz bir doktorumuz var ayrıca çocuk gastroentroloji ve beslenme uzmanı o ne derse onu veriyorum ama bir kaç yasaklı şey dışında bir sürü şey veriyorum zaten..
sana da merhaba canım ben uğruyorum arada ama yazan olmadığı için ben de yazmıyorum malum bebekler olunca yazmaya fırsat kalmıyor pek. zaten işe de başladım ama iş yerinde yarım gün çalışıyorum o yüzden işim yoğun oluyor işten yazmaya da pek fırsatım olmuyor.
gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. bu arada diğer yeğeninle adaşmışız :)
AMİN teşekkür ederim tatlım. aaa demek adaşsınız ne güzel :)
ben de doktor tavsiyesine uyuyorum çok çok memnun olduğumuz bir doktorumuz var ayrıca çocuk gastroentroloji ve beslenme uzmanı o ne derse onu veriyorum ama bir kaç yasaklı şey dışında bir sürü şey veriyorum zaten..
kusura bakam canım gördüm seni ama kız ağladı çıkmak zorunda kaldım..
Evet eski çünki eskide kaldılar artık hiç uğramıyorlar. Ara ara gelip bakıyorum acaba biri gelmişmidir DİYE ama nerede. Arada gelip el sallamak selamlamak bu kadarmı zor vallahi o günleri çok özlüyorum. Tabiki sizleride..... Inşallah gelirsiniz diye ümit ediyorum, hoşçakalın......
Arkadaşlar bu tüp bebek tedavisini görürken mutlaka psikolojik bir tedavide görmek gerekiyor.Bemim ilk denemem başarısız geçti biraz psikolojimde kötüydü zannederim.Şimdi 2,denememi yaşam koçu Mine Cüca psikolojik olarak bana yardım etmeye başladı.İnanın kendinizi bu konuda daha iyi hissetceksiniz.Mutlaka deneyin tavsiye ederim.