Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sagol nurcancim.
Hayirlisi olsun. Ilk ultrasonda belli olur mu.

olur canım ilk ultrasonda kesenide görürsün haftanda belli olur ama büyük ihtimalle senide adet tarihinden hesaplarlar eğe öle hesplarlarsa 2 aya yakın oluyo bebişin yani benimle yakın oluyo benim adetim 3 eylüldü şimdi bebek 9 haftalık ama kısa protokol bakalım sen öğrende hem bilgimiz olur uzun protokol nasıl hesaplanıyo diye

Son düzenleme:

canım ben son adet tarihime göre hesaplıyorum, nurcanında dediği gibi normal gebelik gibi hesaplanıyor, ben 30 eylülde adet oldum , ona göre hesaplıyorum, zaten 2 gün önce doktora gittiğimde keseye bakarak 5hafta 5 günlük hamile olduğumu söyledi, son adet e göre 5+3 hesaplıyordum ben , ama 2 gün daha ileride seyrediyormuş hamileliğim,,bugün 6 haftalık oldu doktorun dediğine göre,,:44:

benimde uzun protokol oldu ama , senin adete yakın yapmışlar transferi , ondan hesaplamayı nasıl yaaprlar bilemiyoum, doktorun bilgi veriri sana

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallh sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

Bende transfer'den itibaren sayiyordum.
Simdi kafam karisti.
Ve ben artik merkez'deki doktorla görüsmicem merkez bana 80km uzaklikta oldugu için.
Oturdugum sehirdeki doktora gidicem kendisi zaten benim merkez'le beraber çalisan bir doktor.
O muhtemelen bana aydinlatir 22 kasim ultrason'a gittigimde.
Bebegim saglikli olsun gerisi bos. Yeter ki 9 ayi saglikli bir sekilde götürüm.

kızlar adetin son gününden sayıp hesaplıyorsunuz
bu şekilde 40 haftalık olmuş oluyor yumurtanın yumurtalıktan çıktığı hafta yı 1 . hafta olarak kabul ediyorlar

nasıl rahat olursan öle yap canım bizleride haberdar et karnında herkangi kasılmalar felan varmı vaya bulantılar başladımı bizim bu haftalarda başlamıştı

kızlar adetin son gününden sayıp hesaplıyorsunuz
bu şekilde 40 haftalık olmuş oluyor yumurtanın yumurtalıktan çıktığı hafta yı 1 . hafta olarak kabul ediyorlar

canım doktor ilk gününden itibaren hesaplıyo bende daha önce sonrasından hesap yapmıştım ama öle olmadığını söledileradet olduğun gün itibarı ile ama benimki kısa protokol uzunu bilmiyorum frklı olcağını sanmam onunda zaten

nasıl rahat olursan öle yap canım bizleride haberdar et karnında herkangi kasılmalar felan varmı vaya bulantılar başladımı bizim bu haftalarda başlamıştı

canım bende daha hiç bir belirti yok, sadece karın ağrım, adet sancısı gibi oluyor, onun haricinde hiç bir belirtim yok, midem falan bulanmıyor hiç, belirti olmadığı için hala inanamıyorum da hamile olduğuma,sizlerde ne gibi belirtiler oluyor başka , bilgi verirseniz sevinirim cnm

canım nette otomatik hesaplayıcılar var, bi oradan bak az çok bir bilgi olur senin için, hamilelik hesaplama diyince bulabilirsin,,

Haberdar ederim canim. Simsi sabirsizla ultrasonu bekliyorum çok heyecanlaniyorum.
Karnimda halen adet sancisi var. Bulanti falan yok. Sadece yorgunluk halsizlik basladi.

nurcan canım gerilme bendede var arada seğir gibi hızlı atışları oluyor hissediyorum baya bi tamam canım yazaım nasıl ilerlediklerini sen nasılsın canım nasıl gidiyor

evet canım yhaa ilk günü son adetin ilk günü yazacaktım yanlış olmuş pardon

hilye35 canım ben 6 haftalıkken duydum kalp atışlarını bebeklerden birinin daha netti kalp atışı ikiz gebelikte düzenli büyüme olmuyormuş zaten

kızlar merak etmeyin bulantılar sıkıntılar 8. haftadan sonra başlıyor
inşllhh olmaz zor geçiyor vallaa

hilye35 canım ben 6 haftalıkken duydum kalp atışlarını bebeklerden birinin daha netti kalp atışı ikiz gebelikte düzenli büyüme olmuyormuş zaten

ay ne güzel erken duymuşsun canım kalp atışlarını, inş bende haftaya gittiğimde duyarım, kalp sesini duyunca içim rahatlayacak ,,,:97:

kızlar merak etmeyin bulantılar sıkıntılar 8. haftadan sonra başlıyor
inşllhh olmaz zor geçiyor vallaa
şimdiye kadar o kadar çok zorluklardan geçtik ki , hamilelikte yaşadığımız en zor şeyler bile bizi mutlu edecek, bebişin bunlarını yaptığını düşündüğümüz içinn,, hem of bulantım olmasın diyecez hemde hoşumuza gideck :)

canım bizimde yoktu ilk başta keseyi gördükten sonra daha kalp atışını görmeden mide bulantıları başladı bikaç güne sendede başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…