sagol nurcancim.
Hayirlisi olsun. Ilk ultrasonda belli olur mu.
Hosbulduk nurcan.
Hilye senin transferin benden bir gün ônce oldu nasil oluyorda sen 5 haftalik hamilesin nasil hesapliyorsunuz.
Ben transferden itibaren hesapliyorum.
Benim yumurtalar 13 ekim toplandi transfer 15 ekim gerçeklesti.
Ben kaç haftalik hamileyim ?
Bende transfer'den itibaren sayiyordum.
Simdi kafam karisti.
Ve ben artik merkez'deki doktorla görüsmicem merkez bana 80km uzaklikta oldugu için.
Oturdugum sehirdeki doktora gidicem kendisi zaten benim merkez'le beraber çalisan bir doktor.
O muhtemelen bana aydinlatir 22 kasim ultrason'a gittigimde.
Bebegim saglikli olsun gerisi bos. Yeter ki 9 ayi saglikli bir sekilde götürüm.
kızlar adetin son gününden sayıp hesaplıyorsunuz
bu şekilde 40 haftalık olmuş oluyor yumurtanın yumurtalıktan çıktığı hafta yı 1 . hafta olarak kabul ediyorlar
kızlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallh sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
Simdi kafam karisti.
Ve ben artik merkez'deki doktorla görüsmicem merkez bana 80km uzaklikta oldugu için.
Oturdugum sehirdeki doktora gidicem kendisi zaten benim merkez'le beraber çalisan bir doktor.
kızlar adetin son gününden sayıp hesaplıyorsunuz
bu şekilde 40 haftalık olmuş oluyor yumurtanın yumurtalıktan çıktığı hafta yı 1 . hafta olarak kabul ediyorlar
nasıl rahat olursan öle yap canım bizleride haberdar et karnında herkangi kasılmalar felan varmı vaya bulantılar başladımı bizim bu haftalarda başlamıştı
Simdi kafam karisti.
nasıl rahat olursan öle yap canım bizleride haberdar et karnında herkangi kasılmalar felan varmı vaya bulantılar başladımı bizim bu haftalarda başlamıştı
canım doktor ilk gününden itibaren hesaplıyo bende daha önce sonrasından hesap yapmıştım ama öle olmadığını söledileradet olduğun gün itibarı ile ama benimki kısa protokol uzunu bilmiyorum frklı olcağını sanmam onunda zaten
canım bende daha hiç bir belirti yok, sadece karın ağrım, adet sancısı gibi oluyor, onun haricinde hiç bir belirtim yok, midem falan bulanmıyor hiç, belirti olmadığı için hala inanamıyorum da hamile olduğuma,sizlerde ne gibi belirtiler oluyor başka , bilgi verirseniz sevinirim cnm
hilye35 canım ben 6 haftalıkken duydum kalp atışlarını bebeklerden birinin daha netti kalp atışı ikiz gebelikte düzenli büyüme olmuyormuş zaten
şimdiye kadar o kadar çok zorluklardan geçtik ki , hamilelikte yaşadığımız en zor şeyler bile bizi mutlu edecek, bebişin bunlarını yaptığını düşündüğümüz içinn,, hem of bulantım olmasın diyecez hemde hoşumuza gideck :)kızlar merak etmeyin bulantılar sıkıntılar 8. haftadan sonra başlıyor
inşllhh olmaz zor geçiyor vallaa
canım bende daha hiç bir belirti yok, sadece karın ağrım, adet sancısı gibi oluyor, onun haricinde hiç bir belirtim yok, midem falan bulanmıyor hiç, belirti olmadığı için hala inanamıyorum da hamile olduğuma,sizlerde ne gibi belirtiler oluyor başka , bilgi verirseniz sevinirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?