Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

• 1-)Nazım83--------------NİHAL EDA---------11/02/2011 ----------saat 10:00
  • 2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP---------02/03/2011 ---------saat 09:10
  • 3-)Ah_kalBiM------------RANA-------------- 08/03/2011 ----------saat 00:00
  • 4-)derviş----------------MERİÇ------------- 22/03/2011 ---------saat 15:53
  • 5-)NEVRA----------------Nevra------------- 10/05/2011 ---------saat 10:15
  • 6-)nurcan306------------Öykü nisa----------23/05/2011----------saat 10:40
  • 7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana-------28/06/2011----------saat 17:58
  • ceydda----------------Ceyda-------------23/06/2011---------saat 13:10
  • 9-)sabriya----------------Ecrin Asmin--------15/06/2011---------saat 10:15
  • 10-)lila-------------------????????????-------19/07/2011---------saat 12:50
  • 11-)gözdemmmm----------Buğra Efe----------09/08/2011-------- saat 10.40
  • 12-)denizyeli_2000-------Ceyda--------------12/08/2011--------saat 01:50
  • 13-)burcusafak08---------Zeynep Ece---------27/08/2011--------saat 11:00
  • 14-)prizeprize-------------Berk--------------- 05.09.2011 -------saat 03.52
  • 15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-----30.09.2011------- saat 15:30
  • 16-)mersinli42------------Elif Gökçe------------26.10.2011--------saat 09:00
  • 17-)bella_83 -------------AZRA----------------30.11.2011 -------saat 11:00
  • 1sizofren_ev_kedisi----Ahmet Baha ve Ömer Batu---21.12.2011-----saat 16.54
  • 19-)Ayse_Url-------------Elif Meryem-------29.12.2011-------saat 10:08-
  • 20-)evoevo-------------- Öykü--------------04.01.2012-------saat -----
  • 21-)ST_MANOLYA--------???????-------??????------??????????????????????

HOŞGELDİN Öykü

Hemen yeniliyorum canim Masallah sizinde az kalmis bu arada isim çok güzel hemen onuda ekliyorum.

teşekkür ederiz teyzesiiii.
canım senin meleklerin kızmı erkek mi? yazmamışsın kendi bebişlerinin cinsiyetini. yoksa göstermiyo mu yaramazlar.?

ooo maşallah maşallah topik melek dolmuuşşş. darısı bize inşallah. sağlıkla gelsin bizimde meleklerimiz.

merhaba bacılar nasılsınız.biz hamdolsun iyiyiz,artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum.2 hafta önce doktorumuz bizi fazla beyaz buldu :) akdeniz anemisi varmı diye elektro bişi testi için kan vermiştik bugün aldık sonucu çok şükür temiz çıktı,sadece biraz kansızlık var onun için de 1 ay sonra tekrar kan vericem.sağlık ocağından tetanoz aşımız için çağırdılar yarın o yapılıcak,cuma günüde detaylıya giricez:) baya yoğun bi hafta olucak bizim için inşallah hepsini hayırlıısyla sorunsuz atlatırız.bizden bu kadar,sizde yaramaz bi durum yoktur inşallah.

MUCIZESINI BEKLEYENLER

-----Isim---------------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-- 34.hafta------2 KIZ------------Beril ve Zümra----
  • 2-)uhde----------------Konya Eurofertil------ 30.hafta------1 KIZ 1 ERKEK----Çağla ve Çağlayan
  • 3-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------- 28.hafta------ERKEK-----------------Kartal Eymen
  • 4-)mavi86--------------umut tüp bebek ----- 25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK ---Azra--Kaan------
  • 5-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek---- 21.hafta------2 KIZ-------------------------------
  • 6-)ayzan---------------Ege üniversitesi------ 20.hafta------KIZ--------------------------------
  • 7-)hayalimmm----------Umut tüp bebek-------12.hafta-----------------------------------------
  • carmennn-----------Adana Başkent -------11.hafta-------TEK GEBELİK---------------------

Merhaba kizlar bugün detayli ultrasonumuz vardi sükür hersey yolunda çikti ve sonunda cinsiyetlerimiz belli oldu
iki kizim oluyor teyzeleri iki prenses

banyo yaprken korkuyorum 10 günde bi yapıyorum oda 5 dkk soguk suya yakın bi suyla sizler nasıl yapıyorsunuz..

Canim neden korkuyorsun banyo yapmaktanki kayarim falan diyemi? Ben her 3 günde bir giriyorum tam tersi rahatlatiyor beni! Ben doktoruma sormustum vajinal enfeksiyonlardan dolayi küvet doldurup girme demisti bana ama dusu ilik suyla rahat rahat alabilirsin dedi uzun uzun aliyorum dusumu ama genelde esim evdeyken girmeye özen gösteriyorum neolur neolmaz diye yani korkma dusun bir sakincasi yok cok sicak olmamasina dikkat et yeter sicak su tansiyonu yükseltiyor...

Heyyyy nerdesiniz millet hersey yolunda mı?
Biz şükürler olsun cok iyiyiz. dün kırkımız çıktı teyzeleri büyüdü artık minnak oğlanlarımız
Evimize dönmemize de kaldi 9 gun
Sizler nasilsiniz? Özledim yahu

oo maşallah senin bıcırlara
bizde yürütece geçtik artık günler daha keyifli gidiyo
herşey yolunda pek yazamasamda okuyorum..

MUCIZESINI BEKLEYENLER

-----Isim---------------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-- 35.hafta------2 KIZ------------Beril ve Zümra----
  • 2-)uhde----------------Konya Eurofertil------ 30.hafta------1 KIZ 1 ERKEK----Çağla ve Çağlayan
  • 3-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------- 29.hafta------ERKEK-----------------Kartal Eymen
  • 4-)mavi86--------------umut tüp bebek ----- 26.hafta------1 KIZ 1 ERKEK ---Azra--Kaan------
  • 5-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek---- 22.hafta------2 KIZ-------------------------------
  • 6-)ayzan---------------Ege üniversitesi------ 21.hafta------KIZ--------------------------------
  • 7-)hayalimmm----------Umut tüp bebek-------13.hafta-----------------------------------------

Son düzenleme:
merhaba kızlar; Mevlüt Kandiliniz Kutlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Uzun zamandır girememiştim eskilerden kimseleri göremedim bebekler büyüdükçe işler çoğalıyor çünkü bizim dönemden işe başlayanlarda olmuştur benim gibi benim kızım ceyda 7 ayını bitirti şimdi yürüteç zamanındayız. Sizler hayatınızın en özel dönemindesiniz tadını çıkarın Allaha güvenin ve kendinizi endişelere çok kaptırmayın güzel anne adayları Allah emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…