Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

senin adına çok sevindim hilye benimkide 6+3 günlük oldu ama benim kanamam oluyo yorulunca malum bütün evin işi transfer tarihimden beri yapıyorum hep 3 gün yattım sadece :) inş rabbim hepimize sağlığıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

senin adına çok sevindim hilye benimkide 6+3 günlük oldu ama benim kanamam oluyo yorulunca malum bütün evin işi transfer tarihimden beri yapıyorum hep 3 gün yattım sadece :) inş rabbim hepimize sağlığıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım ev işi bebeğinden daha önemli değil, kanaman var senin bebeğini düşün ve sadece uzan, yemek yap ama temizlikten uzak dur,,

merhaba kızlar bende 29+5 günlük hamileyım az kaldı dogumuma dualarınıza ıhtıyacım var rabbım hepımız hayırlısıyla ınsallah kucagımıza alırız allah ısteyen herkese versın bu yolda kımseyı koymasın

asla hiç bir iş yapmam 3 ay bitene kadar allah korur demekte pek doğru değil biz dikkat edersek ne kadar çok o zaman korur ne kadar normal gebelikle aynı densede aynı değiliz biz o yüzden daha hassasız her konuda iş yapıyosunuz ondan sonra kanamam oldu diyosunuz durduk yere olmuyor o kanama ben sürekli yattım rabbi şükürler olsun ne bir ağrı ne bir kanama ne bir lekelenme yaşamadım dikkat ettim için sonrada rabbim korudu

merhaba ordamısın benim dün yine kanamam oldu bugün geçti çok şükür salı günü çok yoruldum gündüz ewi temizledim yardım edimmi diye soran her koyun kendi bacağından asılırya tamahım yok kimseye akşamda hem misafir vardı hemde bizim iki tane akvaryum var eşimle onu kaldırdık yan odaya ben odayı toparlamaya yardım ettim yoruldum yani hemde çok karnım çok ağrıdı yorulunca kanama olması normal mi ???

canım ilk gebeliğimden biliyorum lekelenmelerin artık normal değil bence iş yepıp kendini yorduğun için oluyor böle devam edersen Allah göstermesin kanaman büyür ve bebişini düşürebilirsin ki zaten tüp bebekler düşmeye çok meyilli canım bırak evin kirli kalsın benim akvaryumun balık bakacak hali kalmadı heleki misafir onlar bana hizmet etsin bebeğine bişi olsa onlar telafi olacakmı lütfen yat dinlen yazık değilmi yavruna

canım sürekli yatıyorum annemde kalıyorum 2 aydır yemek yapmıyorum unuttum mu diye düşünüyorum :) temizlik içinde kadın tutuyorum bölesine bi rahtlıkta sorun olursa allahtan dicem artık ama kalp dursada düşük olsada kanama belirtisi olur ağrı olur şükür ki hiçbiri yok bende hiçte olmadı dilerim ki hiç olmaz

canım biz yemeği dışardan söylüyoruz aradada arkaddaşım var burda yeni doğum yaptıı ben ona çok yardımcı olmuştum o bişiler yapıyo bugün geldi bılaşığımı felan yıkadı onun dışında 1-2 haftada bi annem veya kız kardeşlerim geliyo uzak ama iste hem temizlik yapıyolar hemde beni görüyolar
benim bildiğim zaten düşük kanama ile geliyo ama kalbi durunca anlamıyosun oğlumdan biliyorum bide bu doğum yapan arkadaşımın geçen sene 3 aylık ikizleri karnında 15 gün ölü kaldı bi belirti olmadı belirti olurssada direk hastanelik oluyon zaten

Merhaba kizlar.
Bende ufak defek isler yapiyorum iki haftadir annemin evinde kaliyordum bu aksam evime geçicem.
Agir temizlik yapmiyorum sadece toz aliyorum tabak bardak kaldiriyorum bu kadar.
3 4defa yemek yaptim bu kadar.

canım ben kokulardan tiksiniyorum odan dışaradan alıyorum yemeğini yap toz al ama dolu tencere kaldırma bidon kaldırma sakın yer sofrasında yiyosanız sen taşıma

ben transferden 4-5 gün sonra yemeğimi de yaptım bulaşığımı da makineye attım hep eğilip kalkmalarıma dikkat ederek. temizlik yapmıyorum, sadece ortalığı topluyorum o kadar. ağır kaldırmıyorum hiç. bugün kontrolüm vardı 6 haftalık hamileyim embriyo ve kalp atışları göründü. ama bebeğim küçükmüş. 5 milim olması gerekirken 3 milim miş daha :( inş sorunsuz bir şekilde devam eder. artık tüp bebek merkezi kendi doktorumu seçmem gerektiğini söyledi:61: kısaca diyorlarki bizimle işiniz kalmadı:66:

canım kalp atışını duyunca postalıyolar evet bebişin biraz ufak kalmıış bence sen fazlada işini yapma canım bunlar ilaçla büyütülen bebişler o yüzden hassaslar en azından 3 ayı bi tamamla daha sonra bi sorun çıkmasın bebeğinin geriden gelişi çoğalmasın şimdiki değer sakıncalı değil ama ilerde sakınca olur geriden gelmesi

merhaba kızlar bende 29+5 günlük hamileyım az kaldı dogumuma dualarınıza ıhtıyacım var rabbım hepımız hayırlısıyla ınsallah kucagımıza alırız allah ısteyen herkese versın bu yolda kımseyı koymasın

hoşgeldin aramıza canım Allahım kolayca doğurup kucağına almayı nasip etsin

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................ 9. Hafta
2-) ela2008 .................................. 11. Hafta
3-) hatser ...................................... 8. Hafta
4-) hilye35 .................................... 5. Hafta
5-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
6-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
7-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta
8-) nazim83.................................. 25.Hafta
9-) minikmucizem........................ 7.Hafta
10-) tok .................................... 30.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim haftasını bilmediğim için espoir arkadaşımız bildirirse onuda yazarız ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

güzel anneler
hayırlı cumalar herkese
kızlar ilk haftalarınızdasınız çoğunuz boşverin işi gücü
yorulmayın iş yapmayın ben 4 ay yattıım 9. haftada kanamam oldu düşük tehlikesi vardı 4 ay ev berbet oldu tabiii ama hiç önemli değil iyileşince bir kadın alıp 1 günde hallettk bebekleriniz ve siz herşeyden daha önemlisiniz

nurcancım bu arada bizim kızımız olacak inşlhhh
tatlkızın ki de kız listeye ekleyebilirsin

ay ne güzel ızlar çok tatlı oluyo gerçi ben gönlümden erkek istiyom ama kızlarada bayılıyorum :))))))))))))onlara böle mini mini etekler giydircen :))))))))))))))))altında kurdaleli çoraplar saçlarına bantlar

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

3-) hatser ...................................... 8. Hafta
4-) hilye35 .................................... 5. Hafta
5-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
6-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
7-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
8-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
9-) minikmucizem........................ 7.Hafta
10-) tok .................................... 30.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim haftasını bilmediğim için espoir arkadaşımız bildirirse onuda yazarız ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

ay ne güzel ızlar çok tatlı oluyo gerçi ben gönlümden erkek istiyom ama kızlarada bayılıyorum :))))))))))))onlara böle mini mini etekler giydircen :))))))))))))))))altında kurdaleli çoraplar saçlarına bantlar[/QU

bende erkek çocuklarını çok seviyordum paşa paşa oluyorlar
kız larında dediğin gibi ayrı bir tatlılıkları var ben de diyorum eşime
mini etek alcam kızıma altına danteelli kilot giydirricem emekledikçe görünecek arkasından diye eşim de kızıyor banaa kızımın terbiyesini bozarsın sen diyee
inşlhh doğsunlar da sağlıcakla baya bir hayallerimiz var inşlhhh

ay ne güzel ızlar çok tatlı oluyo gerçi ben gönlümden erkek istiyom ama kızlarada bayılıyorum :))))))))))))onlara böle mini mini etekler giydircen :))))))))))))))))altında kurdaleli çoraplar saçlarına bantlar[/QU

bende erkek çocuklarını çok seviyordum paşa paşa oluyorlar
kız larında dediğin gibi ayrı bir tatlılıkları var ben de diyorum eşime
mini etek alcam kızıma altına danteelli kilot giydirricem emekledikçe görünecek arkasından diye eşim de kızıyor banaa kızımın terbiyesini bozarsın sen diyee
inşlhh doğsunlar da sağlıcakla baya bir hayallerimiz var inşlhhh

haha bende eşime kız olursa altında bezi gözükçek diyom oda kızıyo babalar hep böle heralde :)))))))) ay canım inşallah alırsın yavrunu kucağınada tüm hayallerin gerçekleşğir

nurcan benim ismimi sil artık canım yarın kürtaj olucam ikisininde kalbi durmuş arkadaşlar yorum yapmazsanız sevinirim çünkü ben sessiz kaldım herşekilde de sessizliğimi korumak istiyorum

Meleğini bekleyenler

3-) hilye35 .................................... 5. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep .............................6 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
8-) minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))

Son düzenleme:
Back
X