Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım, inş o günleride görecez.seninde az kaldı bebişinle tanışmana,
![]()
senin adına çok sevindim hilye benimkide 6+3 günlük oldu ama benim kanamam oluyo yorulunca malum bütün evin işi transfer tarihimden beri yapıyorum hep 3 gün yattım sadece :) inş rabbim hepimize sağlığıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
merhaba ordamısın benim dün yine kanamam oldu bugün geçti çok şükür salı günü çok yoruldum gündüz ewi temizledim yardım edimmi diye soran her koyun kendi bacağından asılırya tamahım yok kimseye akşamda hem misafir vardı hemde bizim iki tane akvaryum var eşimle onu kaldırdık yan odaya ben odayı toparlamaya yardım ettim yoruldum yani hemde çok karnım çok ağrıdı yorulunca kanama olması normal mi ???
canım sürekli yatıyorum annemde kalıyorum 2 aydır yemek yapmıyorum unuttum mu diye düşünüyorum :) temizlik içinde kadın tutuyorum bölesine bi rahtlıkta sorun olursa allahtan dicem artık ama kalp dursada düşük olsada kanama belirtisi olur ağrı olur şükür ki hiçbiri yok bende hiçte olmadı dilerim ki hiç olmaz
Merhaba kizlar.
Bende ufak defek isler yapiyorum iki haftadir annemin evinde kaliyordum bu aksam evime geçicem.
Agir temizlik yapmiyorum sadece toz aliyorum tabak bardak kaldiriyorum bu kadar.
3 4defa yemek yaptim bu kadar.
ben transferden 4-5 gün sonra yemeğimi de yaptım bulaşığımı da makineye attım hep eğilip kalkmalarıma dikkat ederek. temizlik yapmıyorum, sadece ortalığı topluyorum o kadar. ağır kaldırmıyorum hiç. bugün kontrolüm vardı 6 haftalık hamileyim embriyo ve kalp atışları göründü. ama bebeğim küçükmüş. 5 milim olması gerekirken 3 milim miş dahainş sorunsuz bir şekilde devam eder. artık tüp bebek merkezi kendi doktorumu seçmem gerektiğini söyledi
kısaca diyorlarki bizimle işiniz kalmadı
![]()
merhaba kızlar bende 29+5 günlük hamileyım az kaldı dogumuma dualarınıza ıhtıyacım var rabbım hepımız hayırlısıyla ınsallah kucagımıza alırız allah ısteyen herkese versın bu yolda kımseyı koymasın
nurcancım bu arada bizim kızımız olacak inşlhhh
tatlkızın ki de kız listeye ekleyebilirsin
ay ne güzel ızlar çok tatlı oluyo gerçi ben gönlümden erkek istiyom ama kızlarada bayılıyorum :))))))))))))onlara böle mini mini etekler giydircen :))))))))))))))))altında kurdaleli çoraplar saçlarına bantlar[/QU
bende erkek çocuklarını çok seviyordum paşa paşa oluyorlar
kız larında dediğin gibi ayrı bir tatlılıkları var ben de diyorum eşime
mini etek alcam kızıma altına danteelli kilot giydirricem emekledikçe görünecek arkasından diye eşim de kızıyor banaa kızımın terbiyesini bozarsın sen diyee
inşlhh doğsunlar da sağlıcakla baya bir hayallerimiz var inşlhhh
ay ne güzel ızlar çok tatlı oluyo gerçi ben gönlümden erkek istiyom ama kızlarada bayılıyorum :))))))))))))onlara böle mini mini etekler giydircen :))))))))))))))))altında kurdaleli çoraplar saçlarına bantlar[/QU
bende erkek çocuklarını çok seviyordum paşa paşa oluyorlar
kız larında dediğin gibi ayrı bir tatlılıkları var ben de diyorum eşime
mini etek alcam kızıma altına danteelli kilot giydirricem emekledikçe görünecek arkasından diye eşim de kızıyor banaa kızımın terbiyesini bozarsın sen diyee
inşlhh doğsunlar da sağlıcakla baya bir hayallerimiz var inşlhhh
haha bende eşime kız olursa altında bezi gözükçek diyom oda kızıyo babalar hep böle heralde :)))))))) ay canım inşallah alırsın yavrunu kucağınada tüm hayallerin gerçekleşğir