Pozitifi goren arkadaslar rahim kalinliginiz kacti

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Pozitifi goren arkadaslar transferde rahim kalinliginiz kacti

Transfer günü bnim sormak aklıma gelmedi doktorumda söylemedi ama ben kalınlaştırmak için ilaç kullanmadm kendisi kalınlaştı çatlatma iğnesi vurulacağım gün 13 mm idi

Transferden 5gün önce 10milimdi transfer günü sormak aklıma gelmedi

Transferden 5gün önce 10milimdi transfer günü sormak aklıma gelmedi
Rahim kalınlığı kişiden kişiye değişiyor mu. Benim adetim in 8.günü 8.2mm ölçüldü. 12gün sonra transfer olacak inşallah o zamana kadar çok mu kalınlaşmiş olur. Endo 8mm iken transfer olup pozitifi görenlerde var. Kafam çok karıştı

Benim adetin 11.günü 13 mm idi aynı gün çatlatma iğnesi vuruldum 7 gün sonra transferim oldu bence sizinkide normal

Benim adetin 11.günü 13 mm idi aynı gün çatlatma iğnesi vuruldum 7 gün sonra transferim oldu bence sizinkide normal
İnternete baktığımızda 8-12arası Rahim kalınlığı için ideal deniyor. Ama benimki transfere kadar 12 yi geçecek sanırım. Daha 12 gün var transfere. Şu an 8.2. Teşekkür ederim cevabın için. Dua et lütfen bol

Belli bir kalınlığa geldiğinde duruyor kalinlasmiyor bosuna stres yapmayin 9.gun 8 14.gun 10 ve transfer günü yine
18.gün 10mm di benim buna takilmayin

İnternette herşey ortalama bır sekılde cevap olur ancak kalınlaşıp tutmayacak olsa benımkı tutmazdı ben estrofem kullanmadm bile o şekilde bu kalınlıkta oldu ayrıca bir süre sonra kalınlaşma durur ilerlemez diye biliyorum çünkü şöyle ki en ince adet zamanı daha sonra yumurtlamaya kadar kalınlaşıyor sonrasında sabitleniyordur hayırlı sonuçlar alırsın inşallah inan stres su takıldığın durumdan daha kötü etkiler seni sakin ol rabbime bırak pozitif düşün

inşallah amin

Merhaba en son rahim kalınlığınız ölçüldü mü? Benim 11. Gün 12.8 çıktı transfere de 10 gün var bu kalınlık alıp başını gidiyor sanki.

Gerçekten bu cevap bana çok moral oldu. 9 gün sonra transferim var ve 12.8 diye üzülüyorum daha çok kalınlaşırda bebeğimi kabul etmez diye.
Çok sevindim allah bağışlasın.

Cnm sakin oyle düsünme bende netten çok okudum fazlasi zarar diye transfere kadar 20 olur falan diyorum içimden. Sonuçta arada 1 hafta vardi... Sonra doktoruma asiri güveniyorum. Ona da sormadim iyi deddi. Iyimi gercekten dedim evet hatta mükemmel dedi.

Çok teşekkür ederim Darısı bana inşallah. Dua ederseniz çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…