Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canim benim yazdiklarinin 1 sayfasindan tutup sonuna kadar okudum, ve seni benden daha iyi anliyan olmaz. Insallah hersey ii olcak canim. Senin icin bende dua ediyorum. Sana ne diyim bilmiyorum tek seni anliyorum. Allah yardimicimiz olsun canim. Benimde canim cok yaniyor, ama Allah bi yandan sabiri veriyor. Benim bebegim görmicek duymicak emmemicek dediler, fakat Allahu tealanin daha iyi bilir. Doktorlarin dedigi cikmadi. Hic bi zaman umudunu kaybetme. Bende cok kötü seyler düsündüm, dayanamiyorum dedim, SIKILdim dedim ama ufacik elini tuttugum zaman hersey degisiyor. Sesini bende gec duydum minik kizimin. Bi imtihandan geciyoruz, isyan etmeyin insallah hayirla cikariz bu yoldan. Allah bizim gibi herkesin yardimcisi olsun ve hasta bebekleriimize sifa versin....

Amin.. Canim Inşallah Sağlicakla çikarsiniz Hastaneden Bebişlerinizle Hayattaki En Büyük Hediyeniz Onlar Bir Anne En Fazla Ne Isteyebilirki...... Allah Yavrularinizi Size Bağişlasin...... Sizinde Yardimciniz Olsun. ... Isyan Yok Allah çok Büyüktür Herşeyinde Hayir Aramak Lazim.... Dualarimiz Sizinle.....

umut bebeğimiz bugün nasıl şerifecim.umarım kilo almış ve solunum cihazından çıkmıştır canım.baksana biz bile sabırsızlanıyoruz seni çook iyi anlıyoruz şerife olucak inş.kavuşucaksınız ana oğul.varsın uzun olsun ama sağlıklı olsun umutumuz.öyle değilmi canım.

canım benim umudumuz inşallah 1000 gram olmuştur.onu ve seni kocaman kocaman öpüyorum.

teşekkürler arkadaşlar...

anca yazıyorum hastanede işler erken bitmedi maalesef

bebeğim bu gün 970 gram mışıl mışıl uyuyor :) solunum cihazında %40 veriolar hala kendisi nefes almış değil 107 gün oldu dile kolay beklioruz beklemekten başka bişi gelmior elimizden

canım o kadar uzun oldumu? maaşallah bu kadar uzun süre direndi bebişimiz hadi artık evine gel umutcuuuum

kılosu yıne artıyorr cok guzell maşallahh
Allahım ınşallahh dualarımız duyarsınnnnnn.............
umut bebek şöyle bir kendine gelsin evinee gitsin inşallahh

yavaş yavaş umut bebeğin kilosu artıyor ne güzel bunları okuyunca çok seviniyorum innan..................

canım ben bugün il defa okudum yazılarını ve inan bebeğinin azmi mücadelesi size kavuşmak için beni o sevindiren hem kilo alması hemde senin ona dokunduğunda sana tepki vermesi canım bi de dikkatimi çekti lütfen sigara içme tamam senin durumun çok zor Allahım sana kuvvet versin bebeğinede en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin ama ne olur sigara içme o şuan senin sütüne ihtiyacı var lütfen sigara kaçmıyor sonrada olsa içersin ama lütfen içmeee
bu arada bende üçüzlere hamileyim 17 hftlık bende de erken doğum riski var dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne olacak ne kadar dayanacak bebekler içerde durmaya ...
canım umut bakine inşallah kilo alarak o makina dan kurtulacak ve sende kucağına alara daha çabuk toparlanıcak ...sen kendini bırakma lütfen ..
Alahım inşallah umudunu umutla beklemeni en kısa zaman da hayırlı ve sağlklı bir şekilde sonlandıracak ..
SEN UMUTLU OL VE KENDİNE İYİ BAK DUALARIMIZ UMUT BAKİ MUCİZEYLE ANNESİ ...

oh bugünde güzel haberlerini okudum içimde daha rahat .bu sayfayı açarken kötü birşey okursam diye aklım çıkıyor afferin oğluma nasıl da direniyor annesine kavuşmak için az kaldı canım çok az.

oh bugünde güzel haberlerini okudum içimde daha rahat .bu sayfayı açarken kötü birşey okursam diye aklım çıkıyor afferin oğluma nasıl da direniyor annesine kavuşmak için az kaldı canım çok az.

ay canım güzel haberleri okudukça içim kıpır kıpır oluyo çok sevindim canım tez gündde kucağına alırsın inş hastaneden bi çıksa şöyle kucağına bi alsan hersey unutulacak misler gibi kokusunu içine çekersin inş allahım yardım etsin tez günde resimlerini burda görmek dileğiyle allaha emanet olun

canım benim şu cumanın yüzü suyu hürmetine bugün solunum aletinden ayrıldı dersin.bugün umut1000 gram fazlasını bekliyorum canım.

teşekkürler arkadaşlar herşey için...

bebeğim bu gün 1 kiloya ulaştı besini 15 cc ye çıktı çok şükür şuan tolere edebilior inşallahda böle devam eder bugün makineden ayırmayı deneyecekler inşallah bu son ayırış olurda kendi rahat rahat kablosuz nefes alabilir...bu gün bana güldü annem meleklere gülüor dior ama bana güldü işte :) çok şekerdi yaa anlatamam inşallah bu acılardan çilelerden kurtulacak çok bekledik seni umut utandrma bizi babanı ve seni seven herkesi :)

ayy şerofem bır kıloo

ay cok sevındımm daha ne kılolu hallerını goreceksın ınsanlah rabbımın ıznıyle
rabbım yardımcın olsun

allah utandırmasın .ne mutlu bize bugün inşallah başarılı olur.hayata sıkısıkı tutunur .kalbim sizinle sevgiler

canım yavrum nasılda mücadele eiyor yaşamla olacak inşallah bu son ayrılışı olur o makinadan sonra birazda dinlenir sonrada kucağına alırsın bebeğinin tatlım.hadi bakalım iyi haberler ver bize inşallah

ah canim benim insallah daha cok kilo alir sizinle mutlu huzurlu evinizde yasadiginiz gunleri de gorur
ne guzel gulsun bakalim umutumuz annesine
demek istiyor ki sizinleyim anne bence

sağolun arkadaşlar inşallah başarıcak miniğimiz...

beni seviyormusun diyorum içimden sessizce göz kırpıyor bence anlıyor ve hissediyor beni sizce ?:1rolleyes:

maşallah umudumuza....iyi haberlerini duymak ne güzel şerifecimm.kucağına alacağın günlerde olucak inşallah ..eve götüreceksinde sonra bize uyumuyoo..gazı var dişi çıkıyoo diye yazacaksınn...allah her şeyi gönlüne göre versinn hayatımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…