evet canım bazı hemşirelerde bir garip yani suratlarından insan soru sormaya çekiniyor sanki biz çok meraklıyız oralarda olmaya
valla yaramazlıktan vermişler emziği hemşireye sordum küvezin içindeydi çünkü emzik verioruz annesi yaramaz eli kolu durmuor hortumları çekiyor dedi...bugün hafta sonu nerde doktor asistan var Allaha emanet konuşmaktan aciz...klava:
teşekkürler arkadaşlar...
hafta içi gündüz ve hafta sonları asistan doktorlar var biliyorsunuzki cerrahpaşa eğitim hastanesi onlarda öğreniyorlar uzman ve profösörler hafta içi sabahtan öğlen 12 ye kadar hastanede görür görmez yapışıyorum bilgi bilgi diye onlardı bıktı ne yapim yani sormayayımmı soruncada surat yapıyorlar hemşireler doktorlar bıktım valla o suratları çekmekten....
arkadaşlar tam bugün 110 gün oldu yaklaşık 4 aydır hastanedeyiz komfotiler atacam hee :) offf çok daraldım,bunaldım ne yapacağımı şaşırdım sanki hastaneden hiç çıkamayacakmışız gibi gelior bi profösör doktor demiştiki bana böyle çocuklar 1 senede kalabilirrrrrraklıma geldikçe deli oluyorum tamam iyi olsunda kalsın ama ben ne olacağım onu hiç bilmiorum vücudumun bi yerlerinden yavaş yavaş patlak vermeye başladı ruh sağlığım zaten çökmüştü onu hiç saymıyorum ama baş ağrılarım artı toplumdan uzak kalmak istiyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum milletin özellikle akrabların acırcasına bakışları sakat kalacağına ölmesi der gibi bakışları,k.validenin laf sokmaları kimsenin anlamaması sanki ben hastaneden eve geldiğimde keyif çatıyormuşum gibi imalar valla bıktım bu insanlardan duymamazlıktan geliorum umursuz davranıyorum ama içe işlior maalesef gelsinler bakalım 1 hafta benimle hastaneye ne kadar dayanacaklar ..kimse bilemez anlayamaz bunu ancak yaşayan bilir...kader iştee yaşayarak görücem...
bebeğime gelince 960 grama düştü -60 gram kaybımız var ama iyi imiş bu kilo kaybı ödemleri çözülüyormuş ..makineye bağlı oksijeni %39 sanki bana hiç çıkmayacak gibi gelior makineden ne bilim...hemşireler gene şikayetçi yaramazlığından kıpır kıpır küvezde solunum cihazının hortumunu çekior hatta elimle tuttum çekmesin die çünkü burnu acır gerçi bebekler acıyı hissetmezmiş ama ben dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?