sabretmeye çalışıyorum derya ama elimden geldiği kadarı ile..
bu solunum sorunu geçici bişi dimi? doktor küçük olduğu için dedi ama bilemiorum kafam karma karışık şu solunumu bi düzelseydi daha çok küçük ama bakalım...senin ege neden hala ciğerlerinde problem var nie böle oluyor makine ile neden ilaç veriyorsun ki normal değilmi yemesi içmesi falan
19.02.2008 Tarihinde 6,5 aylık hamile iken suyumun bitmesi ve bebeğimin besin alması durduğundan dolayı erken doğum yaptırılmak zorunda kaldım...
Doğum kilosu 460 " gram" boyu 27 cm idi şuan 23. günü ve halan cerrahpaşa yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yaşama mücadelesini veriyor doktorlar erken ve doğum kilosu düşük olduğundan yaşama şansı %20 verdiler ancak bebeğim mücadeleci olduğundan 23 günü tamamladık ve gidişat şuan için olumlu hergün ziyaretine gidiyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum Allah ömür verdiyse olumuzlukları olumluya çevirecektir ben inanıyorum ve umutluyum...şuan için durum bundan ibaret ve gelişmeleri yazmaya sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim...
inşallah nesihan geçer dimi ? geçerrrrrr...
çok kötüyüm ben yaa hala ağlıyorum sinirlerim psikolojim herşeyim çökmüş durumda nasıl nasıl olucak....
19.02.2008 Tarihinde 6,5 aylık hamile iken suyumun bitmesi ve bebeğimin besin alması durduğundan dolayı erken doğum yaptırılmak zorunda kaldım...
Doğum kilosu 460 " gram" boyu 27 cm idi şuan 23. günü ve halan cerrahpaşa yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yaşama mücadelesini veriyor doktorlar erken ve doğum kilosu düşük olduğundan yaşama şansı %20 verdiler ancak bebeğim mücadeleci olduğundan 23 günü tamamladık ve gidişat şuan için olumlu hergün ziyaretine gidiyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum Allah ömür verdiyse olumuzlukları olumluya çevirecektir ben inanıyorum ve umutluyum...şuan için durum bundan ibaret ve gelişmeleri yazmaya sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim...
canım arkadaşım seni tanımıyorum ilk kez yazıyorum sana. seni ve bebişini merak ettim. yaşadıkların çok zor ama demekki sen bunlara katlanabilecek kadar güçlüymüşsün. sakın 'niye ben'deme kendi kendine. bunlarda geçecek.ben seninle aynı durumu yaşamadım ama o kadar içten yazmışsın ki seninle paylaşıyorum üzüntünü.benim de erken doğum riskim var ikizler çünkü.yatarak geçirdim bu güne kadar hamileliğimi.sonuna kadarda yatıcam. senağlama dualarım seninle inan bana senin bütün yazılarını takip ediyorum. şimdi ne durumdasınız. kaç gr aldı umut bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?