Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Şerifecim sana baktım ama hala gelmemişsin sanırım.Canım umut bebeğin güzel haberlerini bekliyoruz senden.Gelir gelmez yaz.Kendine iyi bak canım.

Teşekkürler Arkadaşlar Güzel Düşünceleriniz ve Dualarınız İçin...

Bebeğim bugün 640 gram oldu bıcır bıcır hemşire böcük die seviyor çok hareketli esniyor,kollarını bacaklarını geriyor merak edenler için söylim fiziksel anlamda bi eksikliği yok çok şükür bebeğimin yani elleri ayakları parmakları herşeyi var ama minicik hayal bile edemezsiniz ben edemiyordum çünkü şok geçirmiştim ilk gördüğümde herneyse solunum cihazına bağlı maalesef şuan için çıkamıyor.. ve gözleride doktorun demesine göre ileride kör de olabilirmiş bulanıkta görebilirmiş herşeye hazırlıklı ol dedi doktoru dinlerken inanın bana iyi olucak diyorum içimden onu dinliyorum ama kafam hayallerle dolu onun yürüdüğünü gözleriyle herşeyi seçebildiğini bana güldüğünü hayal ediyordum yoksa ben delirdimmi ? içimden böle düşünceler geçiyordu ben inanıyorum ya tamam ya devam herşeyin hayırlısı bilgilendirmeye devam edeceğim...şimdilik böle...

Allah herkesin gönlüne göre versin ve tüm hamileleri korusun inşallah...

canım benim iyi dileklerin için teşekkürler.Allah bu çektiğin çilelerin mutlaka mükafatını vericektir hayatım onun adeletinden şüphe olunmaz.minik meleğin öyle büyüyyecekki inşallah bu günleri düşünüp tebessüm edeceksin.Hergün bebişine dua ediyorum canım iyi haberlerini bekliyoruz.

canım çok şükür inş bebişin daha çok kiloda alcak
görme sorunuda çözümlenecek
bebeğin allaha emanet olsun canım
allah sanada güç versin

Allahım yavrunu sana bağışlasın hayırlısıyla canım..İnşallah çok iyi haberlerini duyarız buradan. Allah yavrucuğa da sana da sabır ve güç versin.

şerifecim herşey iyi olacak canım buna inan .bebeğinde sende en güzel günleri hak ediyorsunuz.sadece biraz zamana ihtiyaç var canım .sanada bu zaman içinde allah sabır versin.Kolay değil tabi canının parçasını öyle çaresiz görmekama bak günden güne gelişiyor .senin karnında tamamlayamadığı gelişimi küvezde tamamlıyor.hepsi geride kalacak sen meraklanma.senin ve hepimizim dualarıyla inşallah umut bebek sağ salim çıkacak hastaneden.Kendine iyi bak canım.

iyi gelişmeler var desene. minicik minicik elleri varmışta esnermiş bide...şerife eğer bebeğin sağlıklı olsun 12 ayını doldursun görmek için nerdeysen gelelim bu kadar insan merakla bekliyoruz.severiz küçük sıpayı.. Allah dahada iyi günler göstersin inşallah..

serifecigim hergün girip buraya bakiyorum acaba serifeden bir haber varmi diye cok merak ediyorum allahim ögle büyükki ben inaniyorumki birgün bebegini kucagina alacaksin dualarimiz seninle esimede anllattim oda durmadan soruyo o minik bebek birgün kocaman vicut olacak ben inaniyorum allah sana büyük sabirlar versin cok zorgünler geciriyorsundur tahmin edebiliyorum sabrinin sonucu bebegini kucagina almanla son bulsun dualarimiz seninle ...a.s.

maaşallah sizeallah sana bir mucizeyi yaşatıyor mucize bebek umut hayata öyle sıkı tutunmuşki bu güne dek.bundan sonrada anneciğini bırakmıycak.arkasında bu kadar çok teyzesinin duaları da var... iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.

Yüce Rabbim Yardimcin Olsun Canim Dilerim Bebişin önce Sagliğina Sonradasana Birbirinize Kavuşursunuz Sevgilerle Dualarim Seninle

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden iyi dilekleriniz umudumu dahada artıyor teşekkürler...

bebeğim bugün 660 grama ulaştı çişini kakasını yapıyormuş solunum cihazında hala ayrılamıyor ama ben inanıyorum ayrılıcak görseniz o kadar şekerdiki yerinde durmuyor dokundum elledim sanki bize tepki veriyor canım minik yavrum...

bu arada 1 hafta giremicem yine ablama gidiyorum sağolsun bana tam destek oraya gidince daha iyi oluyorum sütüm de az da olsa geliyor yalnız evde düşün düşün sütümü kesmekten bebeğime zarar vermekten başka bişi yapamıyorum gelince gene görüşürüz herkes sağlıcakla kalsın bebeklerinize iyi bakın...

şerifeciim iyi haberlerini bekliyorum umut bebeğimizin. bizi habersiz bırakma canım arkadaşım

şerifecim allah sana güç.kuvvet,sabır versin inş.seni çok ama çok iyi anlıyorum.benim ikizlerimde prematüre doğdu.bebeğine çok güzel bir isim vermişsin umut herşeyin başı bu umutla yaşamak allahtan sabırla beklemek.allahım inş. güzel haberlerini de yazarsın buraya dualarımız umut bebekle.

deryacım bende ikiz annesiyim ve bende prematüre doğurdum ikizlerimi.seninle daha önce başka bir forumda mesjlaşmıştık.burda görünce yazıyım dedim.profilinde ziyaretçi msjın neden kapalı.oraya msj yazıcaktım.

Canım benim bak gün geçtikce bebeğin büyüyor allah izin verirse herşey dahada iyiye gidecek sne moralini yüksek tut senin bebeğin çok güçlü bi bebek buna inan dualarımız seninle

şerifecim bebeğin nasıl hadi bize güzel haberlerini ilet. sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…