Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
teşekkürler arkadaşlar herkese bayadır yazamadım ablamda kalma süremi uzattmıştım artık eve döndüm...bu süre içinde 1 hafta önce bebeğim solunum cihazından çıkmıştı 4 gün sonra tekrar solunuma bağlandı sebebi enfeksiyon maalesef ciğerlerinden enfeksiyon kaptı doktorlar beklediğimiz bişeydi dedi ve antibiyotik tedavisine başladıklarını söledi bugün 1 hafta oldu geçen hafta baya kötülemişti kan değerleri düştü 2 kere kan transferi yapıldı beyaz ve kırmızı kan bunlar hep enfeksiyondan oluyormuş 820 grma kadar çıkmıştı enfeksiyondan dolayı kilo kaybımızda oldu şuan 770 gram bugün doktor durumu fena değil dedi bence iyi olucak ben inanıyorum bu arada bugün aylar sonra saçlarımı boyadım,açtım makyaj yaptım bebeğimin yanına öle girdim ve doktorda benim bu durumuma çok sevindi böle pozitif olun ne güzel olmuşsun dedi :) sırf bebeğim beni güzel görsün ben yıkılmadım ayaktayım oğlum havasını ona geçirmekti ...sanki hissetti bu durumumu oynaştı benle minik yavrum artık az ağlıyorum damla damla...böle yaşamayıda öğrendim bi umut ...umutsuz bi kapım yok...daha fazla yazamıcam gelişmeleri haberdar etmeye devam edicem inşallah....

canım söyleyecek söz yok rabbim yardımcın olsun minik yavruna şifa versin
olumlu düşünceyi bırakma inş az kaldı bebeğine kavuşmaya

uzun zamandır bu forumun takipçisiyim ..ilk kez kendimde yazma cesareti bulduğum için yazıyorum.. şerife rabbim büyük bebeğin inatla yaşama tutunmayı başarıyor canım biraz daha zaman ve sabırla inşallah kuzunu evinde göreceksin..
Allah yardımcın olsun canım ..bebeğine sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah

canım allah yardımcınız olsun inşallah hayata sıkı sıkı tutunur bebişin bırakmaz sizleri dualarımız sizinle ve bebeğinle..

serifecim allah yardimciniz olsun, bak bebisin hayata simsiki tutunmaya calisiyo, canim benim ya. sende güclü olmalisin. insallah herseyin en güzel sekilde yoluna girer.. dualarim sizinle..

üzülme annesi bak o nasılda savaşmış inşallah zamanınız dolsun alır kucağına gelirsiniz evinize umut bebek kazanmış savaşını artık Tez zamanda tombiş olurda gelirsiniz evinize inşallah

teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için iyiki varsınız....

bebeğim bu gün 810 grama ulaştı,hareketlide maşallah enfeksiyonuda yavaş yavaş geçiyormuş doktorlar öle söledi umut inatla savaşmaya devam ediyor tahminimce inşallah 55 gün sonra eve gelir doktorlar bişi demediler ama ben öle hissediyorum zaman bakalım...gelişmeleri yazmaya devam edeceğim dularınıza çok teşekkürler...sağlıklı günler dilerim herkeze...

Umut bebek yakında eve döner inşallah hayırlısıyla inan böle güzel haberlerini verdikçe çok seviniyorum gelişmeleri sürekli yaz bizlere..........

şerifecim bende bir kaç gündür giremiyordum siteye canım gördüğün gibi umut bebek günden güne iyiye gidiyor.enfeksiyon kapmış geçmiş olsun canım bunları hep yaşadık.korkma ve üzülme antibiyotikle hemen iyileşir benim bebişde küvezde kaldığı dönemde şu anlattıklarınla mücadele etti bak bir iki hafta içinde alacaksın bebeğini kucağına solunum cihazından çıkması bile çok sevindirici zaten biliyorsun en yoğun bakımdan çıktığı vakit diğer küvezler daha rahat.Oyüzden artık rahat rahat nefes al içini rahat tut.Sen iyi ol ki umut da iyi olsun canım inan sizi çok merak ediyoruz.Lütfen habersiz bırakma.görüşmek üzere.

canım çok sevindim. maaşallah umut bebeğimize demek 820 oldu. ben de en kısa zamanda çıkıp annesinin kucağında evine gidecek bebişimiz. teyzelerinin duaları herzaman umut bebek ve ailesiyle beraber

insallah bögle iyi haberlerini duyariz serifecigim 820 ulasmis massalah umut bebege insallah hep bögle devam eder sen hep güclü ol o seni hisseder ..

canım çok geçmiş olsun.bu olayları ben de yaşadım kaç kere kan ve immünoglobulin transferi yapıldı kaç kere antibiyotik aldı... hepsi geçer tamam mı ..kendine bakmakla çok iyi yapmışsın:)sen ne kadar iyi hissedersen bebeğin de öyle hisseder.sevgilerimle

teşekküle arkadaşlar hepinize...

bebeğim yaşam mücadelesine devam ediyor bugün 900 gram ağırlığına ulaştı nerden nereye 410 grama kadar düşmüştü memeleri bile yoktu düşünün çok şükür bu günlereee genel durumuna gelince solunum cihazına bağlı kan transferleri yapılıyor bu enfeksiyon çok etkiledi o yüzden kansız kalıyor maalesef ...dün göz muayanesi tekrar oldu çok şükürki gerileme yokmuş teşhis "rop" demişti doktor hatırlarsanız her hafta muayane olacak ben inanıyorum beni görücek yaa bana mı öle geliyor geçende ağlıyordu elini tuttum sustu hissetmiştir dimi beni...onu çok seviyorum...kucağıma alınca anne olduğumu tam anlamıyla hissederim dimi arkadaşlar...şimdilik bu kadar gelişmeleri yazmaya devam edeceğim...

ah şerifecim nasıl duygulandım okuyunca.hissetmezmi hiç canım sen onun annesisin bunu kimsecikler değiştiremez.benim bebişlerimde küvezde kalmıştı.buraya yazmıştım zaten.küçük bebekler çok daha çabuk büyüyorlar annesi.900 gr olmuş demek hey maaşallah umut bebişe.nasıl sevindim.bir gün onu kucağına alıcaksın allahın izniyle bu müthiş bir duygu.allah herkeze tattırsın.gözü için üzülme benim de kızım da şaşılık ve hipermetropi var.22 mayısta ameliyat olacak.kolay bir operasyon dedi doktorumuz.inş.umut bebişte senin gözlerinin içine bakacak.iyi haberlarini bekliyoruz.

ahh canım allah bebegine şifa versin oda tez zamanda sana kavuşsın inşlallah ebebgini kucagına alır sarar öpersin canım inşlalah bir aksilik olmas

Aman maşallah bak ne güzel bebeğin hızla kilo alıyor bebeğin çok güçlü bi bebek herşeyi atlatıp allahın izniyle sahasağlim evine gelecek göreceksin.................

canım arkadaşım neler konuşmuştuk seninle bak nerelere geldik .Daha da güzel olacak herşey bak gün geçtikçe zor günlerin sonu geliyor .Afferin umut bebeğe annesini yalnız olmadığını hissettirmeye başlamış.Canım öncede söylemiştim sana o herşeyi hissediyor.Bak dikkat et başına gittiğinde hareketlenmeye başlar.Kıpır kıpır olur.Seni hissetmez olur mu annesisin sen.Az kaldı Şerifecim inan çok az.Sabret umut yakında kollarında olacak.Tabiki o zaman çok farklı olacak anne olduğunu tam anlamıyla anlayacaksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…