Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
belki şu anda uzaktayımam tüm kalbimle yanındayım.21 haziranda istanbulda olacağım mutlaka seni ve umududa göreceğim efe abisiyle ozamana kadar dahada büyümüş olur.allahın izniyle ileride bu günleri yüzümüzde bir tebessümle hatırlayacağız.inan bana canım

inşallah efsun o günlere bi gelsek iyi olduğunu iyileştiğini tamamen görebilsek daha ne isterim..kendine dikkat et...sağlıklı günler dilerim çıkıorum şimdi

inşallah efsun o günlere bi gelsek iyi olduğunu iyileştiğini tamamen görebilsek daha ne isterim..kendine dikkat et...sağlıklı günler dilerim çıkıorum şimdi

gelecek ogunler guzelim inan sakin inancini kaybetme hersey duzelecek sende bebeyine sarilip kokluyacaksin ama sadece sabir birtanem.dualarimiz seninde

canım Allah sabır versin sana.inan bak gene diyorum ama aynı şeyleri yaşadık biz de.hala bileklerinde (el ve ayak) damar yerlerinin izleri var.kan gazları yapıyormuş bunu.büyüdükçe geçer demişlerdi.şimdi azaldı ama hala var.sen güçlü ol.şu an neler yaşadığını hissedebiliyorum.hatta o an aklıma geldi nefesim sıkıştıgüçlü ol geçeceğine inan.çok uzadı biliyorum bi türlü evine getiremedin bebeğini ama olacağına inanki güç bulabilesin.hayat herkese çok zor.Allah sabır ve sağlık versin.

şişkinlik için nec diye bişey var...kısa adı.ondan şüpheleniyorlar doktorların.bizde o konuda cok cektik.her gün film cekiliyor dimi?bagırsak hareketlerine bakıyorlar...eğer hareket varsa gazlar hareket ediyorsa endişelenme çok.o sadece bir şüphe.nec şüphesi.muhtemeln o değildir.hastanede olduğu için eğer o rahatsızlık başgösterirse cerrahi gelir halleder.şişkinlik oluyor.hatta biz onu küvezden cıktıktan sonra da cektik.devamlı karnına masaj yapardık.Allaha dua edelim hepbirlikte inşallah serifenin bebeğini bağışlasın.

cnm dogum yapalı 3 ay oldu buzamana kadar odemmı olur ya..cnm bıde ne dıcem sana bazı dr lar bebekten umıt bulmadıkları zaman pek ılgılenmıyolar sen ustune duş cnm takıp et sureklı olurmu

şerifecim arkadaşım çok doğru söylüyor.Biliyorsun bizim hikayemizide.Doktor benim küçük bebeğime ümit bağlama yaşama ihtimali çok az demişti.Hergün başka bir sorun çıkıyordu.Ama çok şükür Allah'ım onu bize bağışladı.Şimdi bir yaşına girecek her doktorun dediğine de canını sıkma.Onlar birazda bizi en kötüsüne hazırlamak için böyle konuşuyorlar.Hayatım sen kendini fazlada bunaltma yine .Herşey yoluna girecek.Sadece biraz daha sabır canım.Haberlerini bekliyorum.

canım güzel haberlerini bekliyoruz.bize bu akşam güzel haberler verirsin inşallah

sağolun arkadaşlar...

dün kan verildi yine kilosunda 50 gramda kaybımız var 24 saattir dışkısını yapmamış ama çişini yapmış çok azıcık düne nazaran iyimiş ama kritikliği devam ediyor solunum tam destek cihazda başka bi olumlu gelişme yok maalesef beklemedeyiz bakalım...

teşekkür ederim

evet herşeyin hayırlısı ben artık kendimden geçtim bebeğim hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah iki iyilğin birini versin yeter artık çok yoruldu oda sonuçta bi insan bu kadar acıyı hak etmiyor makine ile bi bebek nereye kadar gider 94 gün oldu küçücük bedeni bu kadar acıyı nasıl kaldırıyor Allah yardımcı oluyor bunu biliyorum ama acı çekmesini artık istemiyorummmmm...

ne olur arkadaşlar ufacık şeyleri sorun etmeyin bebeklerinizde bizler acı bi örneğiz bunu dikkate alın lütfen !!!

canım çok haklısın.bebek nihayetinde o küçücük vücut neler yaşıyor .sende sadece izleyebiliyorsun.elin kolun bağlı sadece hissel yardımın oluyor.Ve biz insanlar daha nelerle uğraşıyoruz .Canım benim sen yine kendini sıkmaya başladın lütfen biraz rahat olmaya çalış bilirim çok zor ama sende kendini yıpratırsan daha da zor olur herşey.

bebegin nasil bugun canim
allah yardimciniz olsun
allahim sen buyuksun yarabbim bebegimiz sifa alsin

Allah Yardimcin Olsun Bebeğin Bu Kadar Mücadele Ediyor Kolay Birakmaz Annesi O Allah'in Bi Takdiri Ve Mucizesi... Dualarimiz Bebeğinle Ve Seninle...

Serifecim,

Cok uzuldum son duruma. Allah yardimciniz olsun ve sabir versin. Dua edip beklemekten baska birsey gelmiyor elimizden.

şerifecim ne olur bırakma kendini.bak hisseder minik umut çok üzülür sonra.oğlumun küvezde yatarken kaldırıp kafasını bana bakışını hiç unutmıycam sanki bana anne ağlama ne olursun diyordu.o anda ağlamayı kestim.ve bir daha ağlamadım hiç.
durumun çok zor sende bebeğin için en iyisini istersin her anne gibi.allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin canım.biz hep dua edicez umut bebek için.

teşekkürler arkadaşlar...

dün akşam eve 19.00 geldim tüm gün hastanede koşturdum tüm aksiliklerde beni buldu herzamanki gibi bi sürü ilaç aldırdılar serumlar falan haaa bunların hepsi benim bebeğime mi kullanılıyor tabikide hayır bunu biliyorum ama bişi diyemiyorum ama eşim çok sinirleniyor birine çatıcam diyor sakinleştiremiyorum bi türlü hep bana yükleniyor hastane.ssk dan ilaçları alıyorum ama prosürleri biliyorsunuz çok zor ve yavaş ilerliyor akşama kadar ilaç bekledim ve eve bitmiş bi şekilde ayaklarım şişmiş olarak geldim böle oluncada hiç bişi yapamıyorum uzanmaktan başka ...

bebeğime gelince profösör doktor perşembeden daha iyi olduğunu söyledi herkes şaşmış durumda hemşireler falan iyi dayanıyor diyorlar ...hala makinede enfeksiyon için antibiyotik tedavisi devam ediyor şuan beslemiyorlar ödemden dolayı serumla sadece dışkısını yaptı dediler çişinide her yeri delik deşik ve mosmor dart tahtasına çevirmişler bazen alım gidim diyorum söküp makineden ama yapamıyorum elimde ölür ama bi yandan da acı çekmesini içim el vermiyor başka bi gelişme yok beklemekten başka...bu gün geç gidicem eşimi bekliorum bakalım nasılmış bu gün erken gelirsem bilgiendirmeye devam edicem arkadaşlar görüşürüz dularınızı eksik etmeyin lütfen artık sizlerde tanıksınız bu mucizeye kiminin duası demişler hepinize teşekkürler...

Şerifecim Alah yardımcın olsun ama anlayamadığım birşey var yatan hasta için neden dışarıdan ilaç isteniyor.Arkadaşım da erken doğum yaptı bebeği hala İstanbul'da kendisi Balıkesir'de.Telefonla haber alıyorlar ama ilaç için falan ilgilenmek zorunda değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…