inşallah efsun o günlere bi gelsek iyi olduğunu iyileştiğini tamamen görebilsek daha ne isterim..kendine dikkat et...sağlıklı günler dilerim çıkıorum şimdi
günler geçicek belki gülüp hatırlıcam bilemiorum ama artık acı çekmesini istemiyorum bi damar yolu bulabilmek için delmedikleri yer kalmadı hertarafı delik deşik mosmor kurtarın beni der gibi bakışları var dayanamıyorum arkadaşım sabrediyorum ama ne olucak ne biticek bilmiyorum kafam iki kafa oldu sanki...
ts kılıç izledim senin bebeğini daha önce ama doğum haftası çok küçük benimki sen Allahtan şansılısın hareketleri var öle gülmüor nasıl gülsünki beslenme sondası solunum cihazı ne ararsan var ama ellerini kollarını hareket ettirior gerilior esnior...
efsunefe idrar yapıor dışkıda azda olsa yapıyormuş ama şişkinliği var dedi doktor bilmiorum ki başka neden şişer
cnm dogum yapalı 3 ay oldu buzamana kadar odemmı olur ya..cnm bıde ne dıcem sana bazı dr lar bebekten umıt bulmadıkları zaman pek ılgılenmıyolar sen ustune duş cnm takıp et sureklı olurmu
teşekkür ederim
evet herşeyin hayırlısı ben artık kendimden geçtim bebeğim hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah iki iyilğin birini versin yeter artık çok yoruldu oda sonuçta bi insan bu kadar acıyı hak etmiyor makine ile bi bebek nereye kadar gider 94 gün oldu küçücük bedeni bu kadar acıyı nasıl kaldırıyor Allah yardımcı oluyor bunu biliyorum ama acı çekmesini artık istemiyorummmmm...
ne olur arkadaşlar ufacık şeyleri sorun etmeyin bebeklerinizde bizler acı bi örneğiz bunu dikkate alın lütfen !!!
teşekkür ederim
evet herşeyin hayırlısı ben artık kendimden geçtim bebeğim hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah iki iyilğin birini versin yeter artık çok yoruldu oda sonuçta bi insan bu kadar acıyı hak etmiyor makine ile bi bebek nereye kadar gider 94 gün oldu küçücük bedeni bu kadar acıyı nasıl kaldırıyor Allah yardımcı oluyor bunu biliyorum ama acı çekmesini artık istemiyorummmmm...
ne olur arkadaşlar ufacık şeyleri sorun etmeyin bebeklerinizde bizler acı bi örneğiz bunu dikkate alın lütfen !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?