Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette hissediyodur şerifecimm ..senin bi parçan ooo.kokunu tanıyodur mutlaka anlıyodur yanında olduğunu..
teşekkürler arkadaşlar herşey için...
bebeğim bu gün 1 kiloya ulaştı besini 15 cc ye çıktı çok şükür şuan tolere edebilior inşallahda böle devam ederbugün makineden ayırmayı deneyecekler inşallah bu son ayırış olurda kendi rahat rahat kablosuz nefes alabilir...bu gün bana güldü annem meleklere gülüor dior ama bana güldü işte :) çok şekerdi yaa anlatamam inşallah bu acılardan çilelerden kurtulacak çok bekledik seni umut utandrma bizi babanı ve seni seven herkesi :)
sağolun arkadaşlar inşallah başarıcak miniğimiz...
beni seviyormusun diyorum içimden sessizce göz kırpıyor bence anlıyor ve hissediyor beni sizce ?:1rolleyes:
şerifeciim gözün aydııın maaşallah bebişimiz hiç bırakmıycak annesini.910 gr olmuş bile bak kiloverdi diye üzüldük ama umutcuk oynuyor bizimle. zor olan kısmını atlattınız arkadaşım allah tez zamanda kucağına versin bebeğini
barzeyciiim canııım sen nasılsın bitanesi özledik seni güzel teyzemiiiiizzzzz.
allahın izniyle umut bebek annesini bırakmamakta kararlı.allahım ne kadar mutlu oldum bilemezsin şerifecim.inş.daha iyi olucak herşey.dualarımız hep seninle canım.bende öyle düşünüyorum ve çok mutlu oluyorum inanın bana onu görünce sanki 108 gündür acı çeken ben herşey bitmiş ben hiç acı çekmemişim gibi geliyor üstümdeki ağırlık birden gidior sanki ne bilim...:sm_cool:
teşekkürler arkadaşlar binlerce...
bebeğim bu gün çok güzel gözüktü gözüme Allah nazarlardan saklasın1.020 gram ağırlığına ulaşmış 16 cc beslenior...dün solunum cihazından çekmişlerdi ne yazıkki 10 saat sonra tekrar girmiş kaldıramadı miniğim ...
makineye bağlı hala offff bi çıksaydı
hee unutmadan çok yaramaz olduğundan yalancı meme vermişler ağzına ne kadar mutlu oldum bu ufak detaya inşallah böle devam ederde o acı günlere dönmeyiz bi daha....İNŞALLAHHHHHHHHHHH...
oyy annesi adam olmuşş bak emziklerde emiyomuşş..Senin kocaman bi yüreğin var şerifecim umut o yüreği bırakıp hiç biyere gitmeyecekk..ee senide emer yakında o zaman şerife demi bişi diyomu doktorlarrŞeniz
canım benim ya .aynı ege gibi egede çok yaramaz olduğu için yoğun bakımda yatmadık küvez bırakmadı yanındaki bebeklre zarar veriyordu hep serumları çekiyor bağlı olduğu makinanın kablololarına kadar çekiyormuş hatta bir hemşirede şikayet etmişti bize .şimdiden şikayet getirdi diye gülmüştük bizde .